Horoskopy od 02-12-2013 do 08-12-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý devátý týden roku 2013

1. Beran – různé změny vám ukážou několik zajímavých příležitostí. Práce by se měla stát příjemnější, je dost možné, že vám tento týden zůstane trochu více volného času. Někomu se velmi líbíte, ale zatím své city neprozradí. Počasí jaké je za oknem znamená větší riziko nachlazení, pokud budete pravidelně rozehřívat své tělo po příchodu domů, nic vám nehrozí.

2. Býk – velmi příjemný pracovní týden. V zaměstnání a v podnikání na vás bude okolí hledět s obdivem, případné hříchy a chybky budou velmi rychle zapomenuty. Horoskop předvídá, že by se měla objevit zajímavá možnost, jak výhodně zhodnotit úspory. Venku je zima, ale Býci by měli prožít velmi vášnivý týden. Nejromantičtěji bude od čtvrtka. Pokuste se trochu zlepšit imunitu, skvělá je sauna a bazén.

3. Blíženci – v práci trochu zpomalte. Tento týden nemá smysl se do všeho vrhat po hlavě, každé rozhodnutí a poté činy musí být promyšlené do posledního detailu. Udělejte si pořádek v papírech. Hádky nic nevyřeší, pokuste se s partnerem upřímně promluvit o problémech. A hlavně v klidu. Vyhýbejte se sladkostem a pokud nemůžete cukru odolat, více se hýbejte.

4. Rak – dožene vás nějaká hodně často odkládaná povinnost. Musíte zatnout zuby a konečně ji vyřešit. Pokud možno tento týden šetřete trochu více, prázdná peněženka není nic příjemného. Single Blíženci by si měli už konečně domluvit rande s někým, kdo se jim už delší dobu líbí. Není důvod čekat. Ve vašem jídelníčku by mělo být podle horoskopu více vlákniny.

5. Lev – práce vám moc potěšení nepřinese, ale nedá se nic dělat, peníze člověk potřebuje. Pokuste se nějakému kolegovi pomoci, v příštích týdnech se vám odvděčí. Partner vám ukáže, že vaše láska je stále žhavá a plná vášně. Dostanete dáreček nebo pozvánku na nějakou krásnou akci. Noste čepici, také si dávejte větší pozor na silnici a na přechodech. Zvláště pokud bude náledí.

6. Panna – tento týden bude velmi důležitý, hodně se snažte, lidé vás pozorují. Pokud se jim vaše aktivita bude líbit, čeká vás brzy velmi hezká finanční odměna. Tento týden bude hodně romantický, zadaní se budou společně radovat s partnerem, single mohou prožít krásný románek. Zdraví by mělo být ok, jen se pokuste nezapomínat na dostatek spánku.

7. Váhy – v podnikání a zaměstnání je velmi důležitý pořádek. Pokuste se mít všechny své věci pohromadě a k povinnostem přistupujte systematicky a s plánem, jinak vám hrozí, že na něco významného zapomenete. Tento týden raději věnujte zábavě a lásku nehledejte. Podle horoskopu je zde riziko, že byste podlehli falešným svodům. Zvyšte přísun vitamínu C a E, tělo vám poděkuje.

8. Štír – zaměstnání a vydělávání peněz by mělo být tento týden nejdůležitější, málokdy se vám bude vést tak dobře a proto by byla škoda se rozptylovat jinými záležitostmi. Na začátku týdne vysvětlete partnerovi, že nyní budete mít trochu méně času, ale všechno mu brzy vynahradíte. Možná se budete cítit trochu hůře a nebo vás přepadne menší chřipka, ale nedá se nic dělat, zatněte zuby a vydržte do víkendu.

9. Střelec – v práci budete závislí hodně na jiných lidech. Je také možné, že se vám na stole objeví několik dalších povinností. Bohužel se z nich nevymluvíte. I když vás někdo obletuje a možná i slibuje hory doly, opravdu to není ten pravý. I krátký románek by byl ztrátou času. Jestliže se vám něco nelíbí na vaší postavě, musíte trochu více cvičit.

10. Kozoroh – nebojte se dávat na odiv své znalosti a schopnosti. Hodně úspěchu záleží i na tom, jak se budete umět prodat. Pokud možno nikomu neříkejte, že něco neumíte nebo nezvládnete. Začátek prosince by měl být podle horoskopu ve znamení lásky a to je dobrá zpráva i pro ty, co ještě partnera hledají. Pozor na bacily, omezte dopravu v hromadných prostředcích na minimum.

11. Vodnář – pokud možno se vyhýbejte všem větším finančním výdajům a rozhodně si nic nepůjčujte a nebo neinvestujte velké peníze do riskantních projektů. Pokud vás čeká nějaký povinný výdaj, raději se zeptejte někoho zkušeného, co si o tom myslí. V domácnostech to bude klidné, ale také trochu nudné. Na vaše zdraví bude mít největší vliv psychika, často se vám bude měnit nálada.

12. Ryby – peníze vám protékají mezi prsty, pokud s tím něco neuděláte, vaše peněženka i konto budou brzy prázdné. Pokuste se zapisovat své výdaje. Někdy musí skončit i ten nejdelší vztah, pokud se vám zdá, že společný život nemá budoucnost, nebojte se to začít řešit. Konec znamená i počátek. Váš trávicí systém bude trochu choulostivější, bezezbytková dieta může být řešením