Horoskopy od 09-12-2013 do 15-12-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý týden roku 2013

1. Beran – pracovně by to mělo být docela klidné, ale rozhodně to neznamená, že nastal čas lenošení. Jen vás nepřepadnou nějaké nečekané povinnosti či stresy. Podle horoskopu můžete čekat nějaká velmi zajímavá setkání, kdo ví, možná je na horizontu malý románek. Omezte trochu více sladkosti a pokud možno se vyhýbejte nezdravým tukům.

2. Býk – hodně povinností, většina z nich ale půjde zvládnout v normálním pracovním čase. Nejnáročnější budou středa a čtvrtek. Raději šetřete, alespoň do víkendu. Býci najdou v tomto týdnu největší oporu v rodině a partnerovi. Vaše tělo se může stát snadným lupem nějakého nepříjemného bacila, dobře se oblékejte a hlavně posilujte imunitu.

3. Blíženci – tento týden je nejlepší pro dokončování starších záležitostí. Pokuste se vše naplánovat tak, aby vám do Vánoc nepřibyly nové povinnosti. Single podle horoskopu budou toužit po někom, s kým by prožili svátky, ale v tomto týdnu se nikdo dokonalý v okolí nepohybuje. Vyhýbejte se nemocným lidem a vaše zdraví bude v pořádku.

4. Rak – zvláště v podnikání bude tento týden hodně náročný. Zákazníci a obchodní partneři budou mít stále nové požadavky a vy nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Může se objevit příjemných pár korun navíc. Hodí se na dárky. Partner by vám měl už nyní ukázat, jak moc mu na vás záleží, nemusíte čekat do Vánoc. Vaší formu vám hodně lidí bude závidět.

5. Lev – budete mít trochu více povinností, ale to je také skvělá příležitost oslnit zaměstnavatele a spolupracovníky svými schopnostmi. Nyní budete mít příslovečné zlaté ručičky. Budete mít několik možností si s někým vyrazit na velmi příjemné rande a i v partnerském vztahu lze prožít krásný a vášnivý večer. Můžete mít menší potíže s krevním tlakem, pozor na stres.

6. Panna – podle horoskopu tento týden je velmi vhodný pro různé finanční operace a také ti, kteří se chystají změnit práci budou mít velmi dobrý nástup. Nebojte se prosazovat své zájmy. V partnerském vztahu to bude dost zmatené, jeden den budete mít pocit, že jste milováni, druhý den se vám bude zdát, že vás partner ignoruje. Vše se zlepší na konci týdne. Pokuste se celý týden myslet pozitivně a nezatěžujte si hlavu zbytečnými starostmi.

7. Váhy – v práci se pokuste zavrhnout monotematický přístup k povinnostem a hledejte nová řešení, velmi rychle zjistíte, že mnoho věcí lze udělat lépe a že máte více času. Za oknem je zima, ale ve vašem srdci plane žár. Nenechte ho vyhasnout. I když počasí nebude nejlepší, pokuste se chodit na pravidelné procházky každý večer či odpoledne.

8. Štír – nové pracovní výzvy by vám měly přinést hodně satisfakce. Budete mít několik skvělých nápadů a v práci se rozhodně nebudete nudit. Váš partner by potřeboval trochu více podpory a dobrou radu, zkuste opatrně zjistit, co ho trápí. To co nemusíte řešit, neřešte. Spousta věcí se vyřeší sama a vy potřebujete nyní čistou hlavu.

9. Střelec – máte možnost získat nějakou zajímavou brigádu nebo uzavřít nečekaný výhodný obchod. Těch pár hodin navíc, co vás to bude stát, se vám rozhodně vyplatí. Nyní můžete prožít opravdovou lásku, bez ohledu na to, jestli jste single nebo máte partnera. Vaše zdraví by mělo být celkem v pořádku, ale zbytečně se nepřetěžujte.

10. Kozoroh – profesionalita a svědomitost výrazně vylepší vaší pracovní pozici. Nyní byste měli mít dostatek peněz, ale raději neutrácejte vše, co máte. Rezerva se vám hodí i na další týdny. Budete mít hodně práce a tak váš citový život nebude úplně nejdokonalejší, ale vše se již brzy zlepší. Pamatujte si, že prevence je vždy lepší než léčba.

11. Vodnář – pokuste se o co nejlepší vztahy se spolupracovníky. Ke všem pracovním povinnostem přistupujte stejně i drobnost se může ukázat dlouhodobě jako velmi důležitá. Ke komplimentům přistupujte se zdravým odstupem, ne vždy jde lidem jen o vaše srdce. Budete se výrazně rychleji unavovat, nezapomínejte na pravidelný spánek a odpočinek.

12. Ryby – pokud hledáte práci, vaše šance jsou nyní hodně vysoké. Nezapomínejte, že i příležitostná brigáda se může změnit na normální pracovní poměr. A každá koruna doma se počítá. Podle horoskopu nyní nadchází výtečný týden pro všechny zamilované, je to vhodný čas i pro zásnuby nebo svatby. Šetřete trochu více oči, může vám hrozit i zánět spojivek.