Horoskop na měsíc leden 2014

Horoskop na leden 2014
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – chcete si vychutnat část ledna někde mimo domov? není to vůbec špatný nápad, pokud si předtím vyřídíte všechny důležité záležitosti, nějaký prodloužený víkend nebo i kratší dovolená jen prospějí vašemu zdraví a psychice a naplníte si hlavu novými skvělými nápady. Konec měsíce by měl být podle horoskopu velmi příjemný, peněz budete mít více než obvykle, jediné na co si musíte dávat pozor jsou mezilidské vztahy. Občas budete mít sklony zbytečně urážet nebo ponižovat lidi kolem vás. Ale s trochou sebekontroly zvládnete i tento nešvar.

Býk – bude to pro vás velmi úspěšný měsíc. Důležité a nejnáročnější záležitosti byste měli vyřídit zhruba do desátého a pak vás čeká velmi klidné období, ve kterém si budete moci dělat de facto co chcete. Peněz bude dostatek, i když určitá střídmost při utrácení za různé radovánky by byla docela užitečná. Zjistíte, že se část obsahu vaší peněženky dá velmi výhodně investovat. Ve vztazích bude leden spíš střídavý, jednou to zajiskří jindy bude domácí atmosféra pod bodem mrazu. Ale k velkým sporům nedojde.

Blíženci – čekejte hodně zmatků. A budou jak v práci tak doma. V první a poslední třetině měsíce podle horoskopu nebudete tušit, kde vám hlava stojí. Pozor, je zde díky tomuto chaosu zvýšené riziko, že se vám podaří něco poplést či v nějaké významné situaci hodně zazmatkovat. Takže raději se neustále hlídejte a nenechte aby vám vládl stres. Budete se muset něčeho důležitého vzdát, ale to nevadí, získáte něco nového, co vám přinese stejnou nebo dokonce i větší radost.  Pozor na hádky o peníze.

Rak – na začátku měsíce se koncentrujte na vyřizování všech finančních a úředních záležitostí. Půjdou vám od ruky a budete mít šťastnou ruku při investování peněz. Později se už jen věnujte svým každodenním povinnostem a raději moc neutrácejte. S velkým šetřením budete moci skončit po pětadvacátém. Nesvěřujte svá největší tajemství, lidé kolem vás mají nyní povídavou a určitě nechcete, aby vaše plány a soukromí rozebírali i ti, které moc nemusíte. Zamilovat se je snadné, vybrat správného partnera už tak lehké není.

Lev – nebojujte zbytečně. Velké množství sporů se dá vyřešit dohodou a oboustranně výhodným kompromisem. V lednu byste podle horoskopu měli mít opravdu dobrou vyřídilku, která by vám měla pomoci i ve velmi složitých situacích. Investujte více energie do záležitostí, které by vám měly v budoucnu přinést uznání vašich spolupracovníků. Peníze nejsou tak důležité jako respekt, který nyní můžete docela snadno získat. Na konci ledna raději trochu zpomalte, vaše tělo bude vyžadovat více odpočinku.

Panna – ukončete všechny věci, které vám zůstaly z prosince. Leden 2014 by pro vás měl být měsícem pořádkování, když se vám podaří vyřešit všechny staré problémy, budete mít potom opravdu zdařilý rok. Když vyřídíte vše potřebné, život se dál bude točit poklidným tempem a vy budete mít i hodně času na soukromí. Podle horoskopu budete mít sice peněz dost, ale také vás čekají nějaké povinné a hlavně relativně velké výdaje. Takže si s utrácením počkejte až na poslední týden ledna. Pak si můžete vyhodit z kopýtka a udělat si trochu radosti.

Váhy – v lednu budete jako ve svém živlu. Budete mít sice hodně práce, ale bude vám přinášet potěšení a leckdy díky pracovním povinnostem zažijete i něco velmi příjemného. Budete moci pomoci jiným lidem v uspořádání jejich soukromého života, nebojte se poradit, když budete vědět jak na to. Vděčnost je sice vzácná, ale o to víc vás potěší. V druhé polovině měsíce budete mít velmi dobrou intuici, řiďte se jí a chladné kalkulování odložte na jindy. Možná by bylo dobré shodit pár kil a trochu více se hýbat.

Štír – hlavou zeď neprorazíte, ale dokud to nevyzkoušíte, nepochopíte zbytečnost svého konání. Po jednom menším průšvihu bude zbytek měsíce ve znamení racionality, kdy se vám podaří vyřešit a vyřídit vše co potřebujete. Hlavně se snažte k událostem přistupovat bez zbytečných emocí, jen by vám zastínily pohled a mohli byste vyrazit špatnou cestou. Až do konce ledna vám horoskop doporučuje se vyhýbat novinkám a různým zvláštnostem na které nejste zvyklí, jízda ve stálých kolejích je často nejbezpečnější. Chtělo by to trochu více lásky.

Střelec – neplánujte, raději řešte věci jak postupně přichází. V tomto měsíci dojde k několika nečekaným událostem a kdybyste měli vše rozplánované na minutu a také v návaznosti na to i závazky vůči jiným lidem, můžete se dostat do nepříjemností. Pozor, těsně po Novém roce můžete mít menší problémy se zdravím, je možné, že to ovlivní oslabená imunita z nadměrných radovánek na konci roku. I malé zdravotní problémy se mohou přerodit v něco závažného, takže už při prvních náznacích onemocnění jděte raději za odborníkem.

Kozoroh – začátek roku je obvykle naplněn velkými očekáváními. Je pravda, že podle horoskopu by měl být pro vás rok 2014 spíše úspěšný, ale na druhou stranu to neznamená, že vám začnou létat přísloveční pečení holubi do huby. Bude to chtít hodně práce a nejlépe si se vším poradíte, když začnete tvrdě pracovat už od prvních dnů nového roku. Na odpočinek a radovánky budete mít dost času o víkendech. Ve vztahu prožijete hodně smyslnosti a vášně. Pokud nemáte partnera, v druhé polovině můžete potkat někoho, kdo bude vašemu srdci velmi blízký. Nebraňte se citům.

Vodnář – čekejte vyšší intelektuální formu, dá se to v lednu výtečně využít pro kariérní postup v práci a nebo při hledání nového a výrazně lepšího zaměstnání. Zhruba od dvacátého by vás mělo čekat hodně zajímavých pracovních i společenských setkání, navazujte nové kontakty a pokud jste single, tak se i rozhlížejte pečlivě kolem sebe, jestli někde blízko se nezvyšují vaše šance na změnu stavu. Nacházejte různé drobné radosti, je jich všude hodně, jen při honbě za nedosažitelným si jich často nevšimneme.

Ryby – hned na začátku ledna se vám podle horoskopu podaří vyhnout nějakým velkým problémům, ale rozhlédněte se pořádně za sebe a pokuste se zjistit, v čem byla chyba. Někdo vám na konci měsíce nabídne opravdu výhodný obchod nebo práci, bohužel bude od vás vyžadovat hodně sebeobětování a také ztrátu volného času. Musíte se rozhodnout, co má pro vás největší váhu. Můžete mít menší potíže v kontaktech s jinými lidmi. Pokud vás někdo rozčiluje, raději se mu v lednu vyhýbejte, protože je dost možné, že řeknete pár slov, která se později nedají vzít zpět.