Horoskopy od 16-12-2013 do 22-12-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý první týden roku 2013

1. Beran – objeví se nové příležitosti, ale rozhodování, jestli je využijete bude opravdu těžké. Je to něco za něco a výhody i nevýhody jsou vyrovnané. Ve vztazích, kde už delší dobu je nepříjemná atmosféra, to teď může „bouchnout.“ Má to jednu výhodu, pročistí vzduch před Vánocemi. Pozor na chodnících, hrozí vám nějaký menší úraz, dívejte se pod nohy.

2. Býk – kromě předvánočního bláznění by se nemělo nic významného dít. V práci celkem klid, takže budete mít dost času na nákupy. Při výběru pamatujte, že nekupujete to pro sebe. Se začátkem malého flirtu a možná i delšího románku občas pomůže náhoda nebo nechtěně vyřčený vtípek. Dobrý týden na doléčení různých neduhů.

3. Blíženci – může se vám podařit vyřídit několik velmi důležitých záležitostí, kde řešení stojí na komunikaci a zásadovosti. Pozor na středu, budete mít více práce než obvykle. Budete mít mnoho různých společenských akcí, nevyhýbejte se jim, dobře se pobavíte a možná najdete i lásku. Budete mít více sil než obvykle, to se v tomto zmateném týdnu určitě hodí.

4. Rak – pokuste se co nejdříve zaplatit všechny účty, pokud to budete odkládat, můžete zjistit, že jste už utratili peníze co byly určené na povinné výdaje. A to pak není příjemná situace. V prosinci je docela pošmourno, ale ve vašem srdci plane žár. Dávejte si na sebe větší pozor, pokuste se posilovat imunitu a bezpodmínečně se oblékejte podle počasí a ne podle módy.

5. Lev – sice vás podle horoskopu čekají větší předvánoční výdaje, ale také je zde šance na docela hezkou sumičku, která jen tak leží a čeká, až ji někdo sebere. Přistupujte k práci s optimismem a půjde vám dobře od ruky. Jestliže se vám někdo líbí, nenechávejte ho čekat v nejistotě.  Skvělý týden pro posilovnu nebo bazén.

6. Panna – než se pro něco důležitého rozhodnete, pečlivě si promyslete, jestli opravdu máte všechny dostupné informace. Pokud to jen lze, pokuste se vše o pár dní odložit. Váš partner by vás měl něčím příjemným v pátek překvapit, možná to bude hezký dárek a nebo krásná večeře při svíčkách. Budete muset stíhat spoustu věcí a energie moc k disposici není, pokuste se alespoň dostatečně spát.

7. Váhy – ve vaší práci budou hrát velkou roli emoce, ale nemusí to být na škodu. Pokuste se z nich udělat zbraň, díky které se vám podaří dosáhnout všechny cíle. Pokud někoho právě lovíte a zdá se vám, že si vás stále nevšímá, změňte trochu přístup. Může vás přepadnout nějaké menší nachlazení, raději ho vyležte, protože komplikace na Vánoce by nebyly moc příjemné.

8. Štír – nejdůležitější v tomto týdnu budou záležitosti, které se týkají financí. Čekají vás podle horoskopu velké vánoční výdaje a také nějaké mírně pozapomenuté účty. Tento týden je velmi vhodný pro všechna vyznání a upřímnost v lásce, řekněte to, co máte na srdci. Pokud se vám poslední dobou hůře spí, stáhněte trochu topení a před spaním pořádně vyvětrejte.

9. Střelec – vsaďte na vzdělávání a získávání nových znalostí a zkušeností. To co se tento týden naučíte, brzy budete moct využít pro získání dalších peněz. Možná se nyní trochu pohádáte s partnerem, ale nebude to na škodu. Vyčistí se atmosféra a na svátky už vše bude dokonalé. Příliv energie přichází jako na zavolanou. Budete mít dost sil a zvládnete vše, co je potřeba.

10. Kozoroh – musíte si dát pozor na lidi kolem, ne  každý, kdo se na vás usmívá a lichotí vám, to s vámi myslí dobře. S trochou obezřetnosti se vyhnete všem nástrahám. Nebojte se o svou lásku bojovat a jestli se vám zdá, že partner nějak ochladl, řekněte mu, že vaše city jsou stále stejné. Rozvrhněte si každý den, aby se v něm našlo místo i na dostatečný odpočinek.

11. Vodnář – hrdě se vrhejte do všech nových úkolů. Možná ne každý se vám vydaří, ale tento týden se nejvíce cení iniciativa. Později můžete přemýšlet, kdo vám s prací pomůže. V lásce vás čeká nějaké hezké překvapení, máte se na co těšit. Nemoci by se vám měly vyhýbat, pokud se zrovna uzdravujete, návrat sil bude výrazně rychlejší.

12. Ryby – pokuste se nedělat víc věcí najednou. Nejlepší by bylo, kdybyste si v pondělí udělali seznam věcí, které vás čekají a také naplánujte si všechny výdaje. A pokud možno se tohoto plánu pak držte. Volný čas věnujte svému partnerovi, případně můžete vymyslet nějaký krásný výlet na víkend. Hlídejte si trošku linii, o vánocích se kila nabírají, nemusíte s tím začít už teď.