Horoskopy od 23-12-2013 do 29-12-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý druhý týden roku 2013

1. Beran – z prací to tento týden nebude z samozřejmých důvodů nějak žhavé, ale o víkendu se podívejte na to, jaké vás později čekají povinnosti a trochu se připravte. Partner vám nachystá nádherné Vánoce, single mohou nyní obnovit starou známost. Jediné zdravotní problémy, které vás mohou týkat jsou spojené s nadměrným přejídáním o svátcích.

2. Býk – na začátku týdne omezte výdaje na minimum, i tak budete muset leccos zaplatit a bohužel až do středy vám hrozí, že utratíte více, než si můžete dovolit. Zbytek týdne by měl být už bezproblémový. Do domácnosti přinesete krásnou atmosféru plnou lásky a váš partner vám tyto city a chování vrátí. Dejte si trochu větší pozor za volantem, pozor na námrazy.

3. Blíženci – vaší pracovní pozici a finanční situaci tento týden nehrozí vůbec nic, takže se v klidu můžete koncentrovat jen na svátcích a opravdu si je užít. Ve vztahu si dejte pozor na pondělí, je zde riziko nepříjemné hádky, která se může protáhnout až do Štědrého dne – bylo by to přitom zbytečné.  Ani nyní nezapomínejte na prevenci, čili na pravidelný přísun vitamínů a pohyb na čerstvém vzduchu.

4. Rak – v práci by vše mělo být v pořádku, nečekají vás nějaké důležité povinnosti, jen byste se měli postarat o co nejlepší vztahy v kolektivu. Získáte body do budoucna. Můžete nyní potkat někoho nového a velmi přitažlivého, jen zatím nic neuspěchejte. Je zde určité riziko, že vás budou trochu bolet záda, ale pár cviků na protažení vše vyřeší.

5. Lev – ani o svátcích nezapomínejte úplně na práci, je zde možnost připravit nějaký velmi zajímavý plán, který vám hodně pomůže v kariérním postupu. V partnerských vztazích bude hodně lásky, budete mít velmi pozitivní auru, která je pro opačné pohlaví hodně přitažlivá. Pozor na malá zranění a řezné ranky.

6. Panna – pokud ještě vyrazíte na nějaké předvánoční nákupy, dejte si pozor. Vaše konto není nevyčerpatelné a také se blíží konec roku, který zase bude finančně náročnější. S vyznáním lásky je lepší počkat na krok druhé strany, nyní by to mohlo být odebráno jen jako příliš velký tlak na pilu. Šetřete trochu svá játra a ledviny.

7. Váhy – nadcházejících pár dní volna vám umožní dohnat trochu zmeškaných povinností, rozložte rozumně čas mezi rodinu a práci. Nebudete mít možnost navštívit všechny, se kterými byste se chtěli setkat, ale nezapomeňte jim alespoň poslat přání všeho nejlepšího. Lepší je to poštou než mailem či esemeskou. Forma by měla být ok, volné chvíle můžete využít k regeneraci sil.

8. Štír – dochvilnost a profesionalita se tento týden dočká uznání. Podle horoskopu by se vám mělo objevit pár korunek v kapse navíc, rozumně je investujte. Skvělý týden na různá společenská setkání, rozhodně na ně choďte s partnerem a pokud ho ještě nemáte, kdo ví, situace se může ze dne na den změnit. Jestli máte problém s vysokým tlakem, dejte si nyní větší pozor.

9. Střelec – nebojte se hlasitě říkat svůj názor na práci a na vztahy v kolektivu, nyní budete vyslyšeni a situace by se měla postupně začít zlepšovat. Před vámi jsou nyní velmi příjemné dny, díky kterým se výrazně zlepší atmosféra v rodině a vztahy mezi přáteli. Psychická i fyzická forma by měla být bohudík v naprostém pořádku.

10. Kozoroh – podle horoskopu se nyní může objevit nějaká velmi výhodná nabídka, kterou by bylo škoda odmítnout. Jen se do ní nevrhejte po hlavě, vše je nutno pořádně naplánovat. V lásce udělejte ten první krok vy, jinak můžete čekat do nekonečna a nic se nezmění. Hodně energie se dá využít i k nějaké sportovní aktivitě, co takhle hory nebo aspoň návštěva krytého bazénu.

11. Vodnář – v byznysu a při nákupech se řiďte hlavně předtuchou, bude nyní vaším nejlepším průvodcem, který vás uchrání před zbytečnými výdaji, na které nyní nemáte dost peněz. Někdy je lepší být bez partnera než prožívat jen neustálé hádky a spory o zbytečnosti. Bylo by dobré, kdybyste trochu omezili konzumaci masa a tuků.

12. Ryby – budete mít spoustu dobrých nápadů, bohužel nyní nebude moc času na jejich realizaci. Ale něco se dá odložit a realizovat v blízké budoucnosti. V druhé polovině týdne bude podle horoskopu hodně zajímavých příležitostí na menší románek či příjemný večerní flirt. Zamilovaní si vychutnají svou lásku. Nyní můžete výborně dohnat spánkový deficit, nebojte se příjemného lenošení.