Horoskopy od 30-12-2013 do 05-12-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
první týden roku 2014

1. Beran – celý týden bude pracovně dost nervózní. Ale není důvod si dělat starosti, na vině je novoroční volno a také nejistota, co přinese dva tisíce čtrnáctka. Brzy se vše vrátí do starých kolejí. Náhodné rande či románek jen na silvestrovský večer opravdu nejsou nejlepší nápad. Přelom roku je skvělá možnost si dát nějaký zdravý závazek. A pak ho taky dodržet.

2. Býk – s nákupy a většími výdaji počkejte až na druhou polovinu týdne. To co neseženete ve skutečnosti nepotřebujete a pak budete mít výrazně lepší ceny. Zkuste na sebe trochu více upoutat pozornost opačného pohlaví, možná by to chtělo změnu v oblékání a nebo nějaký nový účes? Vaše tělo by mělo být nyní výrazně odolnější než obvykle, také případná rekonvalescence bude rychlejší.

3. Blíženci – ve vaší práci se chystají velké změny, pokud možno se na ně začněte připravovat, ať vás později nezaskočí. Peníze tento týden utrácejte s rozumem, budete je brzy potřebovat. Ve vztazích bude v pondělí trochu více stresu a napětí. Ale na Silvestra vše opadne a Nový rok bude opravdu krásný. Pokud se vám něco na zdraví nezdá, raději nepřetěžujte organismus a navštivte co nejrychleji lékaře.

4. Rak – někteří lidé vám závidí vaše úspěchy a budou vám chtít házet klacky pod nohy. S trochou opatrnosti se vám nic nestane a navíc jejich hloupé snahy na vás budou působit motivačně. Pokud se rozhlížíte za novým partnerem, tento týden není podle horoskopu pro to nejlepší. Nic není vyloučeno, ale museli byste v sobě najít hodně trpělivosti. S nervozitou, která po prvním lednu přijde, vám nejlépe pomohou bylinkové čaje.

5. Lev – vaše finanční situace nebude nejhorší i když čekejte, že tento týden bude trochu jako na houpačce. Objeví se nějaký extra příjem, ale pak vám vítr zafouká do prázdné peněženky. A pak se zas přisypou korunky. I nejpevnější vztahy občas prožívají krizi, ale bohudík trvá vždy jen velmi krátce. Budete mít hodně síly, což se docela hodí všem, kteří silvestrovské radovánky hodlají prožít hodně intenzivně.

6. Panna – pokud možno se tento týden vyhýbejte bankám a úřadům, podle horoskopu v těchto místech nebudete mít šťastnou ruku. Jestli vás něco v lásce trápí (a nebo vám láska dokonce chybí) nezoufejte. Situace se podle horoskopu velmi brzy změní. A to k vaší plné spokojenosti. Přestaňte se pořád zkoumat, vaše zdraví je opravdu v pořádku, stačí když k němu přidáte dobrou náladu.

7. Váhy – tento týden nebudete vyhazovat peníze na zbytečnosti. Vaše nákupy budou promyšlené, máte nyní i možnost velmi výhodně investovat. Zisky se objeví brzy. Pozor, pokud se vám někdo líbí a dáte mu to najevo příliš brzy, může vás tlačit do situace, na kterou ještě nejste připraveni. Dobré by bylo začínat den rozcvičkou a teplým čajem. Pokud možno omezte kofein.

8. Štír – po skončení novoročního bláznění začnete toužit po pracovních úspěších. Můžete nyní vymyslet nějaký velmi zajímavý plán, který vám přinese uznání spolupracovníků a naplněné bankovní konto. Nyní se můžete velmi snadno zamilovat, ale ještě snadněji ztratit zájem o onen vytoužený objekt. Je to skvělý čas na malý nezávazný flirt. Měli byste trochu obohatit svůj jídelníček, dobré by bylo omezit cukry a tuky.

9. Střelec – nejvíce peněz se podaří získat Střelcům, kteří se věnují obchodu a také podnikatelům. Ale ani ti z jiných oborů by neměli naříkat na prázdnou kapsu. Manželství a dlouhodobé partnerské vztahy prožijí podle horoskopu opravdu nádherný týden a i single mají dobré šance. Skvělý týden pro návštěvu u kosmetičky nebo kadeřníka, vše co uděláte pro svou krásu bude mít větší úspěch než obvykle.

10. Kozoroh – pondělí a posváteční zbytek týdne bude ideální pro rozmnožování majetku a podepisování nových obchodních smluv. Investujte s rozumem, nebojte se utrácet, peníze musí přinášet i radost. Stačí jen trochu chtít a nyní se může objevit před vámi opravdu ta pravá a jediná láska. Udělejte jen krůček či dva dopředu. Po svátcích by to chtělo trochu očistit organismus a upravit (odlehčit) jídelníček.

11. Vodnář – vytyčte si nějaký cíl a pokuste se pro něj udělat všechno. Jinak se budete potácet pracovně od ničeho k ničemu a můžete si vysloužit i pár slov velmi nepříjemné kritiky. Silvestr je většinou skvělý čas pro různá společenská setkání a drobné nezávazné románky. I letos toho můžete využít. Pozor na klouby a páteř.

12. Ryby – pokud máte pod sebou podřízené, dejte si nyní větší pozor na to co dělají, za jejich chyby z nepozornosti budete nést zodpovědnost. Finanční situace bude spíše průměrná, ale žádné průšvihy vás nečekají. Pokud máte partnera, čekejte spíše trochu nudy, pokud ho nemáte, nyní se situace nezmění. Ale můžete si skvěle užít s přáteli. Pijte hodně vody a pokud možno se vyhýbejte solení a slaným potravinám či pochutinám.