Horoskopy od 06-01-2014 do 12-01-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
druhý týden roku 2014

1. Beran – je před vámi nějaká náročná výzva. Nesmíte se bát, pokud si najdete spojence a budete mít podporu rodiny, všechnu práci se vám podaří zvládnout dokonale. Týden bude plný lásky, ale také přijdou nějaké nenadálé spory a hádky, které ustanou stejně rychle jako se objevily. Vyhýbejte se vlhku a chladu.

2. Býk – měla by se zlepšit vaše pracovní situace a také v peněžence se objeví nějaký nečekaný, ale o to příjemnější, obnos. Využijte ho pro své potěšení. Budete mít úspěch u opačného pohlaví, příjemné to bude i ve vztahu, kde partner bude mnohem citlivější tak u Býků, kteří teprve někoho hledají. Dejte si pozor na žaludek, hodilo by se dát pár kil dolů.

3. Blíženci – tento týden by mělo být v práci vše v pořádku. Ohledně financí je dobré trochu omezit výdaje, také se vyhýbejte jakýmkoliv půjčkám a kreditní kartu používejte hodně opatrně. Váš partner by vás měl v druhé polovině týdne velmi příjemně překvapit, navrhněte mu pak nějaký romantický víkend. Vaše tělo vyžaduje trochu více pohybu, čerstvý vzduch by byl ideální, ale fitko či bazén stačí.

4. Rak – tentokrát se vám podaří v práci vyhnout většině věcí, které nemáte rádi nebo vás hodně nebaví. A zůstane vám více času na koníčky a rodinu. Ve vztahu to může být trochu těžké, partner najednou více bude potřebovat chůvu a vám tato role nebude moc vyhovovat. Omezte trochu sladkosti a jezte více kořenové zeleniny.

5. Lev – podle horoskopu uslyšíte hodně lichotek a také příjemné chvály. Potěší vás to, ale neusínejte na vavřínech, můžete být ještě lepší a získat ještě více. Budete mít velmi dobré přesvědčovací schopnosti. Můžete poklidně donutit partnera, aby změnil názor a nebo získat srdce toho pravého. I drobné neduhy se mohou po čase změnit na závažný zdravotní problém.

6. Panna – velmi dobrý týden na vyřizování různých úředních záležitostí a na tak zvané papírování. Práce vám půjde velmi hezky od ruky. Podle horoskopu bude pro vás nyní mnohem důležitější spořádaná a klidná domácnost než nějaká vášnivá šílenství. Teplo rodinného krbu okouzluje. Měli byste mít dobrou fyzickou i psychickou formu, jen se objeví trošku melancholičtější nálada.

7. Váhy – v následujících pěti pracovních dnech máte podle horoskopu skvělou příležitost dokázat v práci, že se bez vás vůbec neobejdou. Pak přijde čas na větší peníze. Vaše mysl srdce budou hodně neklidné. A je zde pro to důvod. Tento týden by se mělo objevit něco, co hodně změní váš citový život. Nezapomínejte na čepici nebo kapuci, pozor na dutiny.

8. Štír – k povinnostem budete přistupovat s klidem a rozvahou. Jen si dejte pozor na přílišnou pasivitu, občas nedělá dobrý dojem na okolí, které ji může zaměňovat s leností či nezájmem. Budete toužit po zábavě. Nebojte se to říci partnerovi, vymyslí něco opravdu skvělého. Single by měli vyrazit večer s přáteli. Dejte si pozor na místa s větší koncentrací lidí, mohou ve vás vyvolat zbytečný stres.

9. Střelec – ctižádost nikdy není na škodu. Jen musíte vždy odhadnout tu správnou míru, která na lidi působí pozitivně. Od čtvrtka buďte raději trochu opatrnější s výdaji. K opačnému pohlaví budete jeden den přistupovat s vášní a ohněm v oku a druhý den zase s chladem a velmi silným odstupem. Není to moc dobrý týden pro partnerské vztahy a hledání lásky. Trošku posilte imunitu nějakými multivitamíny.

10. Kozoroh – budete hodně kreativní, tento týden je také naprosto skvělý podle horoskopu pro všechny, co se musí něco nového učit (to se asi hodí všem, které trápí tzv. zkouškové). Večery raději věnujte práci. Vztahy mezi vámi a partnerem se výrazně zlepší, objevíte v nich něco nového a velmi krásného. Pokud se věnujete nějakému sportu, nyní máte týden nových osobních rekordů.

11. Vodnář – pokuste se dokončit všechny nápady, které jste začali v minulém roce. Také pokud vás něco zajímavého napadlo během svátků, nyní je nejlepší čas pro realizaci.  Čeká vás více různých přátelských setkání a během nich budete mít více různých příležitostí pro různé flirty a nevinné románky. Pozor na nachlazení a záněty průdušek. Kuřáci by měli trochu omezit svůj zlozvyk.

12. Ryby – v práci budou požadovat hodně profesionality a také co největší pečlivost. Pokud máte s jedním nebo druhým menší problém, buďte raději na pozoru. Ten kdo se vám velmi líbí, je ve skutečnosti velmi povrchní a nečeká vás s ním žádná zajímavá budoucnost. Ale blízko je někdo mnohem zajímavější, i když to není vidět na první pohled. Domluvte si preventivní návštěvu u praktického lékaře.