Horoskop na měsíc únor 2014

Horoskop na únor 2014
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – popřemýšlejte o nějaké větší investici, měsíc únor je obzvlášť vhodný pro nákupy realit a nebo přinejmenším zahájení nějakého dlouhodobého stavebního spoření. Konec měsíce bude trošku nepříjemný, zvláště pokud ještě nemáte partnera. Pocit samoty bude výraznější. A i v partnerských vztazích to bude trošku odtažitější. V tomto období bude nejlepší se často stýkat s přáteli, kteří vám podají pomocnou ruku a pomohou pohlédnout na svět optimističtějším okem.

Býk – pokud pracujete ve větším týmu, podle horoskopu to bude pro vás pracovně téměř dokonalý měsíc. A pokud je vaše zaměstnání spíše „samotářské,“ pokuste si alespoň na nyní najít nějaké pomocníky či spolupracovníky. Uvidíte, že vám vše půjde od ruky výrazně lépe. Jestliže budete realizovat nějaký nový projekt, v druhé polovině února by vám měl přinést docela hodně peněz. V lásce budete toužit, aby vám na jednu stranu někdo ukázal svou sílu a rozhodnost, ale z druhého úhlu pohledu vám bude nesympatický každý člověk, který se vás pokusí řídit. Bylo by dobré mezi těmito přístupy najít rovnováhu.

Blíženci – budete mít několik zajímavých příležitostí, jak se vyšvihnout na lepší pracovní pozici a nebo zlepšit své finanční ohodnocení. Buďte pozorní zvláště v první třetině února. Je docela možné, že budete muset být v práci o něco déle, než to bylo obvyklé, na druhou stranu byste za to měli získat celkem dobré peníze, které výrazně vylepší váš rozpočet. A ten to bude potřebovat, protože ke konci měsíce je zde velké riziko, že se vám v domácnosti něco celkem drahého pokazí. Začněte pomalu přemýšlet o sportování, jaro už se blíží.

Rak – v práci se vyhýbejte nebo pokud možno jen minimálně spolupracujte s Berany a Rybami. Nepřinesou vám štěstí, spíše budou zdrojem různých nepříjemností a nedorozumění. Omezte trochu výdaje na začátku února, podle horoskopu byste měli být obzvlášť obezřetní při nákupech a různých dlouhodobých smlouvách uzavíraných na konci února. Bylo by dobré si sednout s partnerem a popovídat si upřímně o různých problémech, které se ve vztahu objevují. Nyní je možno vše bez velkých potíží a křiku vyřešit. A vy budete mít v rozhodování navrch.

Lev – v únoru byste měli potkat někoho, kdo vám v práci a životě obecně velmi pomůže. Ve vztahu se může objevit jeden menší problém. Partner se bude snažit rozhodovat o všem a také se mu bude chtít vás „příjemně překvapit“ nějakým dlouhodobým plánem, který už začal bez jakékoliv konzultace realizovat. K nové situaci je nutno přistupovat s klidem, hysterie a hádky vše jen zhorší. Ale leccos lze s trochou snahy usmlouvat nebo vyřešit metodou něco za něco. Prospěly by vám sušené šípky a kvalitní kysané zelí.

Panna – v práci byste se podle horoskopu měli řídit hlavně rozumem a klidnou analýzou situace. Určitě se vyhýbejte jakémukoliv rozhodování pod vlivem emocí, dobré by bylo, kdybyste se stranili všech možný sporů, hádek či drobných pletich a pomluv. Po desátém se vám výrazně zlepší přesvědčovací schopnosti, nebojte se je hojně využívat a to nejen v práci, ale i doma. V únoru by lidé narození ve znamení zvěrokruhu Panna popřemýšlet o nějakém menším volnu, krátká dovolená či prodloužený víkend by pomohly dobít tak zvané baterky a hlavně posílí imunitu.

Váhy – pokud se rozhodnete pro nějakou větší investici, pořádně poslouchejte své předtuchy. Někdy šestý smysl poradí mnohem lépe než jakýkoliv analytik či poradce. V práci se vám nyní podaří nějaká velmi důležitá věc, která zlepší vaše kontakty s nadřízenými. Pokud podnikáte, máte možnost vymyslet velmi dobrý trik, který vám pomůže s konkurencí. Začátek února bude podle horoskopu plný lásky, můžete se zamilovat nebo prožijete s partnerem opravdu nádherné dny. Později se situace vrátí k normě.

Štír – budete trochu více podléhat stresu. Pokuste se co nejvíce spát a ráno se k práci nastavte co nejpozitivněji, jinak budete mít menší potíže. Situace bude pracovně a psychicky nejnáročnější v první polovině měsíce. V únoru můžete mít mnohem více štěstí než obvykle, náhoda se na vás usměje. Nová láska může přinést trochu zklamání, ve vztazích se bude odrážet i ponuřejší nálada, která je téměř vždy spojena s nekončícím se zimním a sychravým obdobím. Ale vše se zlepší, jaro se blíží mílovými kroky.

Střelec – dejte si pozor, až do dvacátého na vás bude okolí tlačit, abyste obětovali práci i část svého volného času. Musíte být co nejdůslednější, podle horoskopu máte dostatek schopností a znalostí vše zvládnout normálním způsobem, jen o tom musíte přesvědčit jiné. Pokud podlehnete, vaší peněženku to nenakrmí více než obvykle a nálada v domácnosti se vám výrazně zhorší. Dlouhodobá nepřítomnost nabourává každý vztah. Je zvýšené riziko chronické únavy a Střelci budou také náchylnější k různým infekčním onemocněním.

Kozoroh – první týden února věnujte pečlivému naplánování svých prací, díky tomu se vám podaří dodržet termíny a udělat také více práce než obvykle. A s tím je samozřejmě spojené i výrazně lepší finanční ohodnocení. Můžete být srdcem i duší celé společnosti. Jen nesmíte sedět za pecí, je nutno vyrazit mezi lidi. A pokud ještě nemáte partnera, váš přirozený šarm může tuto situaci v únoru změnit. A pokud partnera máte, podle horoskopu si užijete opravdu hezký měsíc – menší spory se objeví, ale budou se týkat jen banalit a potrvají krátce.

Vodnář – v únoru byste se měli koncentrovat na zlepšení své finanční situace. Budete mít trochu příležitostí na nějaký přivýdělek, ale nejdůležitější bude omezení zbytečných výdajů. Sedněte si s partnerem v klidu nad domácí rozpočet a brzy zjistíte, že v něm máte rezervy a část utrácení nemá vůbec smysl. Kolem půlky měsíce dostanete výrazně melancholičtější náladu, část Vodnářů věnuje ten čas přemýšlení o vztahu a jeho smyslu. Dejte si pozor na drobné zdravotní problémy, mnohem lepší je jít s banalitou k lékaři než později dlouhodobě léčit rozvinutou chorobu.

Ryby – pokud plánujete změnu práce … pokračujte v plánování. Únor podle horoskopu rozhodně není pro tento krok ideální. Buď bude nabídka ve skutečnosti výrazně horší než aktuální stav a nebo vás velmi brzy čeká něco mnohem lepšího, kam byste se z nového místa nedostali. Takže to chce trochu trpělivosti. Na výdaje bude nejnáročnější začátek a konec měsíce, střed by měl být celkem v klidu, ale to neznamená, že můžete utrácet jako šílení. Velmi romantický měsíc, a to jak pro Ryby, které jsou single, tak i pro ty, co už žijí s partnerem.