Horoskopy od 20-01-2014 do 26-01-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtvrtý týden roku 2014

1. Beran – možná je před vámi nějaká služební cesta a nebo více pracovních povinností, které trochu omezí váš pobyt doma.  K úředníkům přistupujte s dobrou náladou a úsměvem a rádi vám pomohou. Berani v partnerském vztahu začnou trochu přemýšlet, jestli vše je opravdu tak krásné a jakou to má vlastně budoucnost. Dobrý týden pro návštěvu zubaře.

2. Býk – někdo se s vámi bude chtít v práci pohádat, ale vy na provokace nereagujte. Sám spadne do jámy, kterou vám kope. Nemusíte už tolik šetřit, proč si nějakým menším nákupem neudělat trochu potěšení. Býci, kteří jsou single mohou nyní poznat někoho opravdu velmi zajímavého. Ale spěchejte pomalu. Může se objevit menší problém s trávením, nezapomeňte na dostatečný přísun vlákniny.

3. Blíženci – případnou kritiku si pečlivě vyslechněte. Díky tomu se vám podaří včas odhalit nějaké menší chybky, které vás v práci jen zbytečně zdržují. Partner se může chovat trochu nevypočitatelně, když to překročí únosnou mez, vsaďte na upřímný rozhovor. Noc slouží ke spánku a ne k práci a každodenním radovánkám.

4. Rak – nezapomínejte na reklamu. Dnes je velmi často důležitější než kvalita. Proto každou svou práci také dobře prodejte. Budete vyvolávat velký zájem ve společnosti, možná se vám podaří i někoho ulovit, protože na opačné pohlaví budete působit jako magnet. Čekejte hezký dárek od partnera. Bylo by dobré omezit kofein (včetně teinu, který je v čaji).

5. Lev – starejte se hlavně o svou práci, je to mnohem důležitější než nakukování partnerům přes rameno či komentování jejich činnosti. Dobrý týden pro změnu práce. V partnerských vztazích se může objevit trochu zbytečné žárlivosti, bezdůvodně, ale někdy to tak prostě bývá. Pozor na problémy, které jsou spojené s vysokým tlakem a srdcem.

6. Panna – měla by se vám zlepšit finanční situace. V práci nejvíce využijete kreativitu, zvláště pokud ji spojíte s pečlivostí. Není to týden pro lenivé flinky. Ve vztazích by se mělo objevit mnohem více vášně než tomu bylo v předchozích týdnech, radujte se a užívejte si toho. Váš organismus by podle horoskopu chtěl trochu více odpočinku.

7. Váhy – dejte si do pořádku vše, co jste v posledních týdnech zanedbávali. Ale nezapomínejte ani na každodenní povinnosti, abyste za pár dní nemuseli různé resty řešit znovu. Ke vztahu přistupujte s optimismem. I když ne všechno je na začátku dokonalé, s postupem času se hrany konfliktů výrazně obrousí. Prospěje vám více pohybu a v jídelníčku trochu více čerstvé zeleniny.

8. Štír – ukažte všem kolem vás, že jste velmi profesionální a je na vás i v těch nejnáročnějších situacích spolehnutí. Díky tomu můžete brzy získat povýšení a nebo zajímavou finanční odměnu. Nebojte se ukázat své city. Otevřenost a poctivost vám nyní v lásce pomůže nejvíce. Podle horoskopu byste si měli dávat pozor hlavně při trochu náročnějších sportech a namáhavější fyzické aktivitě.

9. Střelec – mohou se objevit problémy s nadřízenými a nebo nějaké závažnější spory v kontaktu s obchodními partnery. Raději trošku zpomalte a poslouchejte i jiné názory. Skvělý týden pro vášnivé rande a nebo nádhernou večeři při svíčkách. Pokud toužíte po psychické pohodě, pokuste se co nejméně rozčilovat a neřešte banality.

10. Kozoroh – máte nyní šanci získat nějaký malý „melouch,“ který vám výrazně vylepší rodinný rozpočet. Musíte si vybrat mezi zábavou a penězi. Radovánky po večerech mohou být krásné, ale nevíte o co přicházíte. Tento týden bude podle horoskopu nejkrásnější a nejvášnivější doma. Čeká vás dobrá fyzická forma, případná rekonvalescence se výrazně urychlí.

11. Vodnář – pokud dostanete zajímavou pracovní nebo finanční nabídku, nepřemýšlejte dlouho. Ten příslovečný vrabec v hrsti je nyní rozhodně lepší než čekání na vypaseného holuba, který vůbec nemusí přiletět. V partnerském vztahu by bylo dobré některé věci konečně dořešit. Upřímný rozhovor může být náročný, ale výsledek stojí za to. Trošku omezte sladkosti.

12. Ryby – podle horoskopu to bude pracovně velmi chaotický týden. Dny pasivity a nudy se budou střídat s velmi náročnými chvílemi, kdy nebudete vědět, jak všechny povinnosti zvládnout nejen rychle, ale hlavně dobře. Novou lásku můžete potkat jen na cestách. Zánět dutin může být pěkný prevít, věřte odborníkům.