Horoskopy od 27-01-2014 do 02-02-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
pátý týden roku 2014

1. Beran – tento týden je výborný pro objevování různých novinek. Změna bývá občas velmi důležitá a ukáže vám další možnosti. Jen nezapomínejte, že peníze jsou skvělý prostředek, ale nikdy by neměly být cílem. Bavte se s přáteli i rodinou, užívejte si života a okořeňte ho i trochou romantiky. Dejte si pozor na uši, bez pořádné čepice raději nikam nechoďte.

2. Býk – jestli chcete v následujících sedmi dnech uspět, nesmíte se vyhýbat spolupráci s lidmi, kteří vám nejsou příliš sympatičtí. Pamatujte, že i z nepřítele může být někdy užitek. V lásce buďte raději připraveni na všechno, tento týden bude podle horoskopu hodně na hraně, na tiché vrkání při svíčkách to moc nevypadá. Dobrý týden pro nějakou zeštíhlující či zkrášlující kúru.

3. Blíženci – je na vás vyvíjen velký tlak a můžete brzy získat pocit, že nemáte nejmenší šanci stihnout všechny povinnosti. Pokuste se věnovat jen těm nejdůležitějším záležitostem. Ve vašem okolí se objeví několik nových lidí, kdo ví, možná bude mezi nimi i někdo, kdo bude stát za menší hřích. Odpočívejte také aktivně, sice se vám bude chtít hodně spát, ale tělo by chtělo trochu pohybu.

4. Rak – v práci raději nic nehroťte. Budete potřebovat pomoc a jestli přílišnou tvrdohlavostí rozčílíte své okolí, tak se může stát, že v nouzové situaci se k vám lidé obrátí zády. Čekejte mírné zlepšení finanční situace. Raci bez partnera by si měli dávat pozor, aby náhodným úsměvem na někoho milého, ale přitom naprosto nezajímavého, nedali falešné naděje.  Fyzická kondice bude dost průměrná, raději si posilujte imunitu vitamíny.

5. Lev – čeká vás několik velmi důležitých rozhodnutí, výsledky práce v tomto týdnu hodně ovlivní několik následujících měsíců. Příliš výhodné nabídky vás ve skutečnosti mohou stát zbytečně moc peněz. Jestli něco ve vašem partnerském vztahu již delší dobu skřípe, o víkendu bude skvělý čas pro upřímný rozhovor a hledání řešení. Pokud možno se pokuste chodit dříve spát, radovánky po večerech vám moc nesvědčí.

6. Panna – vyřizujte své povinnosti rychle a zjistíte, že máte najednou trochu více volného času. Věnujte ho nejen odpočinku, ale snažte se získat nějaké nové znalosti či dovednosti, které vám v budoucnu přinesou peníze. Partner se může snažit být výrazně dominantní, neustupujte mu úplně ve všem. Vyhýbejte se vlhkosti a nachlazeným lidem.

7. Váhy – velmi se vám bude líbit experimentování s novinkami. A s trochou opatrnosti na své zvídavosti hodně vyděláte. Pozor, někdo o vás šíří nepravdivé klepy. Krátké známosti mohou přinést potěšení, ale nedoufejte, že z nich bude něco více. Vyhnete se zbytečnému zklamání. Sníh vás může lákat na lyže či sáňky, ale dejte si velký pozor na úrazy. Raději jen s helmou a pokud možno bez  zbytečného riskování.

8. Štír – pokuste se uspořádat na začátku týdne práci tak, aby vám zůstalo na konci týdne alespoň pár volného času navíc. A ty věnujte pak radovánkám s přáteli či rodinou, takový příjemný relax vám přidá nejvíce energie. Nechte se vést a okouzlovat, partner bude mít tento týden hodně fantazie. Podle horoskopu by vám prospěla nějaká příjemná masáž a nebo sauna.

9. Střelec – nové příležitosti využijte ihned jak se objeví. Jestliže budete příliš dlouho čekat a přemýšlet, je velmi pravděpodobné, že vám peníze protečou mezi prsty. A bylo by to zbytečné. Někdo se vás bude snažit okouzlit, rozmyslete si, jestli máte nyní opravdu chuť na nějaké flirtování. Náladu vám nejvíce spraví procházky na čerstvém vzduchu. Hezké mohou být i večer při svitu hvězd.

10. Kozoroh – ve středu či čtvrtek si budete asi muset na rychlo změnit plány. Při rozhodování se snažte přistupovat k problémům s klidem a bez emocí. Pak se vám všechno podaří bez problémů zvládnout. Pozor ve vztahu na různé hádky, často začínají jen z důvodu nějaké banality a pak se zbytečně táhnou několik hodin či dní. Nebojme se odpouštět. Při sportování hrozí menší úrazy, vyhýbejte se stresovým situacím.

11. Vodnář – nebojte se trochu riskovat. Vše vám jde od ruky a s odvahou se vám podaří získat mnohem více než obvykle. Samota dává hodně svobody, ale život po boku toho pravého má přeci jen mnohem více kouzel. Život lidí bez partnera se může radikálně změnit. Kromě péče o tělo nezapomínejte také pečovat i o svého ducha a mysl.

12. Ryby – pozor, vyskočí na vás nějaké problémy z minulosti. Nezapomněli jste zaplatit nějaký důležitý účet a nebo vyplnit velmi významný doklad? V lásce je někdy potřeba hodně trpělivosti. Ale nemusíte se bát, čas je tentokrát na vaší straně. Pokuste se trochu šetřit, vaše tělo není z oceli a organismus cítí klasické zimní oslabení a únavu.