Horoskopy od 03-02-2014 do 09-02-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestý týden roku 2014

1. Beran – vaší finanční a pracovní situaci nyní vůbec nic nehrozí. Můžete se rozvíjet podle přání a zůstane vám i trochu volného času. Dlouhodobě zamilovaní mohou začít hledat ve vztahu různé mouchy. Není to zbytečné? Dejte si pozor, i malá rýma může skončit jako problém s dutinami nebo uchem.

2. Býk – pokud se vaše práce týká obchodu, tak tento týden budete mít na růžích ustláno. A pokud ne, tak sice nebudete řešit výhodný prodej, ale můžete si vychutnat ještě výhodnější nákup. Pokud máte ve vztahu nějakou menší krizi, pokuste se ji zastavit v tomto týdnu, pak už může být pozdě. Podle horoskopu se budete cítit unavenější, chce to jen čas.

3. Blíženci – čekají vás nějaké velmi náročné úkoly. Nebojte se. Máte na to, všechno zvládnout včas a k naprosté spokojenosti nadřízených. Poraženecké nálady nikdo neocení. Jestliže ještě nemáte partnera, rozhlédněte se pořádně kolem sebe. Pak už stačí udělat jen ten první krok. Pokud možno se vyhýbejte všem dietám a očistným kúrám.

4. Rak – ne každý je schopen správně ohodnotit vše, co pro práci děláte. Proto by to chtělo nyní trochu více průbojnosti a pokud možno se nebojte všem vysvětlit, co vaše práce obnáší a co se vám už podařilo dosáhnout. I v lásce může dojít ke změnám ze dne na den. Někdy je to o živočišném okouzlení, jindy vám podvědomí náhle napoví, co dělat. Chtělo by to zajít k zubaři.

5. Lev – koncentrujte se na tom, co máte udělat. Nepřemýšlejte příliš o budoucnosti, nenechte se od povinností odlákat nějakou falešnou vizí. Jinak vám hrozí úplně zbytečné chyby z nepozornosti. V partnerských vztazích čekejte hodně lásky a také nástup nefalšované jarní vášně. Vlhko a změna teplot vašemu organismu může hodně uškodit.

6. Panna – tento týden bude výtečný pro realizaci všech dlouhodobých pracovních plánů, na které jste dříve neměli čas. Začněte okamžitě a uvidíte, jak vám to půjde od ruky. Ve vztazích převládne pocit štěstí a jistoty, Panny, které jsou single mohou podle horoskopu mít větší touhu po krátkodobých dobrodružstvích. Pozor na změny nálad.

7. Váhy – pokud hledáte práci, tento týden by měl být pro vás opravdu šťastný. Obecně je podle horoskopu ideální pro všechny, kteří touží v práci po změně. Pozor na zbytečné výdaje. Budete mít hodně příležitostí se setkat s novými lidmi a pokud nemáte partnera, kdo ví co se může stát… Zdraví by mělo být celkem v pořádku, ale dejte si pozor na úrazy.

8. Štír – tento týden byste měli vsadit na podnikavost. Nebojte se ani riskantnějších finančních operací, osud je tentokrát na vaší straně. Jen každé riziko by měla předcházet racionální kalkulace. Pokud jste již delší dobu měli problémy porozumět s partnerem, konečně by se to mělo výrazně změnit. Skvělý týden pro dlouhodobé plány. Pečujte o své zdraví a nevšímejte si úšklebků okolí.

9. Střelec – objeví se nějaká možnost dodatečných příjmů. Ale bohužel má to své háčky. Bude vás to stát čas a navíc se budete muset vzdát i několika předem domluvených akcí. Podle horoskopu by tento týden měl být naprosto dokonalý pro všechny, kteří hledají nového partnera. Dejte si trošku pozor na to, co jíte. Přemíra vlákniny může škodit.

10. Kozoroh – dejte si pozor. Vaše okolí velmi pečlivě pozoruje, jestli jste schopni dostát všem svým závazkům a jestli vaše sliby nebyly jen tak plané řeči. Podle horoskopu by single měli mít nyní nádhernou šanci na nějakou opravdu zajímavou známost, která neskončí jen jednodenním románkem. Vaše páteř trpí dosti velkou zátěží, chtělo by to méně sedět a více cvičit.

11. Vodnář – s naprostým klidem se vrhněte do něčeho nového. I když nemáte jistotu, vsaďte na své pocity. Pokud vám říkají ano, nebojte se . Ve vztahu by to měl být docela poklidný týden, který zakončí naprosto nádherné a vášnivé vyvrcholení o víkendu. Každý vám bude závidět vaši psychickou a fyzickou kondici.

12. Ryby – koncentrujte se jen na každodenních povinnostech. Tento týden nemá smysl přemýšlet dopředu, práce budete mít dostatek a povinnosti se nedá odložit. V lásce někdy stojí za to trochu počkat. Ovoce je nutno nechat dozrát, pak je mnohem sladší. Rýma nemusí být jen nachlazení, někdy se jedná o první náznak alergie.