Horoskopy od 10-02-2014 do 16-02-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
sedmý týden roku 2014

1. Beran – budete mít hodně zajímavých nápadů a napadne vás nejedno originální řešení netradičních problémů. Jen pozor, když je budete říkat nadřízeným nebo spolupracovníkům, držte se u země a mluvte jen o faktech. V lásce rozhodně není nutno spěchat, všechno má svůj čas. Vyhýbejte se všem zbytečně riskantním situacím, kde vám může hrozit nějaký úraz. Tento týden bude nejbezpečnější doma.

2. Býk – na nadcházející pracovní události byste měli reagovat co nejrychleji. V každé situaci rozhodněte, co je nejdůležitější a tomu věnujte všechny své síly. Do čtvrtka raději neutrácejte. Můžete být srdcem i duší každé smíšené společnosti a mezi novými známými může být i někdo opravdu zajímavý. Podle horoskopu byste měli mít docela dobrou formu, kterou by bylo dobré využít pro aktivní odpočinek.

3. Blíženci – pozorně se rozhlížejte kolem sebe, konkurence nikdy nespí a je dobré mít co nejlepší přehled o tom co se zrovna chystá. Svou pozici si můžete upevnit pouze zvýšeným sebevědomím. Vsaďte na přirozenost, pokud se budete snažit za každou cenu být co nejatraktivnější, nebude to působit příliš pozitivně. Skromnost a milý úsměv dokáží zázraky. Pozor, bude se vám hodně měnit nálada a stres vám může leccos pokazit.

4. Rak – čas je na vaší straně. Nemusíte panikařit, raději trochu počkejte s realizací plánů. Tento týden bude dost zbrklý a byla by škoda zničit skvělé nápady nějakou neopatrností. Ve vztahu by to chtělo trochu více klidu, nenechte se nikam tlačit, ale sami nezačínejte jakékoliv spory nebo konflikty. Váš organismus může být nyní trochu oslaben, chtělo by to o něco více posílit imunitu a dostatečně odpočívat.

5. Lev – tento týden váš podle horoskopu čeká nějaká psychicky náročnější pracovní situace. Nebojte se, máte na to. Všechno můžete zvládnout, jen se bezpodmínečně musíte vyhnout trémě. Nemá smysl neustále kontrolovat partnera. Vztahy, které nestojí na důvěře, nemají vůbec žádnou smysluplnou budoucnost. Vašemu zdraví by prospěl nějaký víkendový výjezd do přírody nebo do lázní.

6. Panna – v následujících sedmi dnech byste podle horoskopu měli mít hodně štěstí. Jen nesmíte na ně čekat s rukama založenýma v klíně. Chce to trochu aktivity a všechno dopadne výtečně. Srdce může začít bušit výrazně rychleji, tento týden je pro lásku jako stvořený. Vaše fyzická forma by měla být v pořádku, ale měli byste na ní ještě trochu pracovat. Co takhle malá rozcvička každé ráno?

7. Váhy – pokuste si vymyslet nějaký ambiciózní plán a pak hledejte pro jeho realizaci spojence. Pokud se budete chtít rozdělit o zisk, čeká vás opravdu velký úspěch. Ve vztazích se lidé mohou někdy i pohádat, ale vždy je nutno hlídat, aby spor nepřekročil nějaké rozumné hranice. Nepodceňujte i nenápadně zvýšenou teplotu, raději to proberte se svým lékařem.

8. Štír – máte šanci nyní potkat několik velmi zajímavých osob, které můžete okouzlit nejen svou osobností, ale hlavně i svými schopnostmi. Nebojte se využít nečekanou nabídku. Někdy se velká láska může narodit i v naprosto neromantické a kýčovité či velmi banální situaci. Pokuste se aspoň doma trochu vypnout a nepřemýšlet jen o práci a povinnostech, i vaše psychika touží po relaxu.

9. Střelec – nyní by bylo dobré vsadit hodně na pozitivní prezentaci své vlastní osoby. Tento týden bude několik příležitostí, kdy budete moci získat zajímavý finanční obnos a nebo novou práci, ale bez ostrých loktů a tak zvaného drzého čela vás odstrčí jiní. Někdy jsou v lásce povoleny naprosto všechny finty, ale tento týden se raději držte konzervatismu a ověřených postupů. Vaše tělo určitě netouží po nějaké dietě a nebo monotematickém jídelníčku, vsaďte na pestrost.

10. Kozoroh – objeví se zajímavé příležitosti, jak si zvýšit trvalý příjem. Bude to od vás vyžadovat reorganizaci pravidelných činností, někde musíte ušetřit trochu času na nové aktivity. Ne vždy ten pravý partner je obrovský romantik milující večeře při svíčkách a společné koukání na čistou oblohu plnou hvězd. Pravidelné plavání a nebo posilovna či nějaké tancování by vašemu tělu udělalo dobře.

11. Vodnář – celou dobu byly před vámi nějaké překážky, před kterými jste se pokaždé zastavili a snažili najít nějaké jiné řešení. Pokuste se nyní bouchnout do stolu a konečně je všechny odstranit. Objeví se nečekaný spojenec. Ve vztahu ani při hledání partnera si nic neplánujte, překvapení bývají nejsladší. Hemeroidy jsou stydlivý problém, ale lze je řešit a navíc velmi jednoduše. Nebojte se lékaře, pomůže vám a nikdo jiný to nebude vědět.

12. Ryby – budete muset věnovat trochu více času na dokončení různých starších záležitostí. Nezapomínejte si ukládat důležité doklady, ať jde o různé smlouvy nebo o faktury či účtenky. Může se vám zdát, že vás partner ignoruje, ale rozhodně to není pravda. Jen má trochu více starostí, ale již o víkendu svou lásku projeví. V tomto týdnu podle horoskopu Rybám nejvíc hrozí rýma a kašel, na druhou stranu jde o banální nemoci, které zvládne vyléčit klid a horký čaj.