Horoskop na měsíc březen 2014

Horoskop na březen 2014
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – o vztah je nutno pečovat. Někdy je to prostě na vás a od partnera se iniciativy nedočkáte. Pokuste se měsíc březen věnovat odstraňování různých problémů a neporozumění, vymyslete nějaké společné aktivity, které okoření váš společný život. Budete inspirovat a můžete za odměnu čekat leccos příjemného. Tento měsíc je také podle horoskopu velmi dobrý pro všechny Berany, kteří se chystají změnit práci a nebo začínají podnikat či rozšiřují svou obchodní aktivitu.

Býk – v březnu byste měli v porovnání s předchozími měsíci doslovně tryskat zdravím. Je možné, že se na vás začne projevovat příchod jara, ale ať jsou příčiny jakékoliv, byla by škoda takové situace nevyužít. Bude to tím pádem čas pro nějaké náročnější sportovní aktivity a také pokud je v práci potřeba doslovně přiložit ruku k dílu, jděte všem příkladem. Podle aktuálního horoskopu si musíte dávat velký pozor na výdaje v první a poslední třetině měsíce, čeká vás tam pár menších překvapení, která trochu zatíží domácí rozpočet. Ale připravení se nemusí ničeho bát.

Blíženci – podle horoskopu si konečně trochu více odpočinete. To neznamená, že nebude práce, každodenním aktivitám se zatím nevyhnete. Ale za prvé vám všechno půjde opravdu velmi dobře od ruky a navíc se objeví pár spolupracovníků, kteří vám budou chtít pomáhat a díky tomu vám zůstane mnohem více volného času. Ten můžete využít na zábavu, ale pokud nemáte partnera, tak je to i skvělá příležitost se za někým novým a zajímavým rozhlédnout. I kdyby to mělo být jen na pár týdnů, malá změna v soukromém životě vás povzbudí.

Rak – první polovina měsíce by měla být ve znamení lásky. A je celkem jedno, jestli partnera máte a nebo právě v těchto dnech se vám podaří najít někoho, s kým prožijete nezapomenutelné chvíle. Celý březen bude také velmi dobrý pro kariérní růst, v práci si budete moci vybírat, tak se nebojte požádat o nějakou velmi zodpovědnou a zároveň dobře finančně ohodnocenou činnost. Uvidíte, že ji bez velkých problémů zvládnete. A po prvním úspěchu okamžitě začněte pracovat na dalším. Tento měsíc je podle horoskopu velmi dobrý pro cestování a to jak turistické tak pracovní.

Lev – březen bude pro toto znamení zvěrokruhu naprosto výborný pouze pokud nebudete stát někde v koutě a pokusíte se své znalosti a schopnosti co nejlépe uplatnit. Je sice fajn si udělat jen svojí práci a zmizet domů, ale z toho vám žádná koruna navíc nekápne. Ale pokud dokážete obětovat trochu svého volného času a ukážete iniciativu, nejenže vyděláte nemalý finanční obnos, ale navíc získáte respekt okolí a nadřízených, což je věc, kterou se za peníze koupit nedá. Po dvacátém vám tento horoskop doporučuje vyrazit na nějaké nákupy, při obměně šatníku narazíte na výtečné kousky.

Panna – je to skvělý měsíc pro různé závodníky, nesportující člověk se může zúčastnit různých soutěží a nebo přistoupit k nějakým zkouškám. Jinak v práci ani v lásce raději nepodnikejte nic radikálního. Březen je ideální pro přemýšlení a analyzování co a jak by bylo nejlepší udělat v nejbližších týdnech a měsících. Na realizaci všech předsevzetí budete mít ještě dostatek času. Nic  se nesmí uspěchat, dokud nebudete mít po ruce všechny potřebné informace.

Váhy- nyní si vychutnáte nějaký velký úspěch. Konečně se vám podaří dosáhnout cíle, nad kterým jste tak dlouho pracovali. Ale pozor, neměli byste usínat na vavřínech, oslavy by měly trvat jen pár dní, pak přichází čas na vymýšlení nějakého nového nápadu a hlavně na hledání nových spolupracovníků, se kterými se vám podaří dosáhnout úspěch. Podle horoskopu je březen také velmi dobrým měsícem pro všechny Váhy, které mají nějaký umělecký talent a nebojí se ho ukázat jiným.

Štír – nebude to moc lehké. V práci po vás budou chtít víc věcí než obvykle, v domácnosti zase nenajdete až tolik pochopení pro dlouhé vysedávání u pracovních povinností. Nedá se nic dělat, někdy prostě takové nepříjemné týdny přichází, je nutno zatnout zuby, obrnit se trpělivostí a počkat na lepší časy. Sice to nebude lehké, ale snažte se co nejvíc vyhýbat stresovým situacím a na vše se pokuste reagovat co nejklidněji. Pokud vybuchnete, řeknete slova, která vás budou později velmi mrzet a zároveň už je nebude možné vzít zpět.

Střelec – hledáte si nového partnera? Na výběr je jich opravdu hodně. Jen to má dvě podmínky. Nemůžete mít nesmyslné požadavky a také nemůžete čekat, že stačí sedět ve své věži a čekat, až ten vysněný princ přijde. Udělejte si své malé „výběrové řízení,“ rozhodněte se, kdo vám vyhovuje nejvíce a pak tvrdě a bez kompromisů kráčejte za svým snem. Uvidíte, že se vám všechno podaří. V práci budete mít podle horoskopu úspěch jen za předpokladu, že se vám podaří přesvědčit několik lidí, aby vás podpořili během důležitých jednání. Nehleďte na sympatie, nyní to chce hodně diplomacie.

Kozoroh – práce bude podle horoskopu opravdu náročná. Také je dost pravděpodobné, že se při ní budete i trošku nudit, protože místo kreativity bude nyní vyžadována spíše pečlivost a dodržování ustálených postupů. Ale trny této růže rozhodně otupí finanční odměna, která v březnu bude opravdu velmi nadprůměrná. Kromě trochu těžší práce by ale jinak vše mělo být v pořádku, starosti, které vás trápily celý únor se ukážou jako zbytečné, objeví se několik skvělých řešení dřívějších problémů. A nebudete pro to muset hnout ani malíčkem.

Vodnář – nestůjte pořád na jednom místě. Pohyb a změna jsou tím, co by pro vás mělo být v březnu nejdůležitější. Navrhujte zlepšováky, vyměňujte spolupracovníky, zkoušejte nové pracovní pozice. Musí vás být co nejvíce vidět, protože nyní se rozhoduje o vaší budoucnosti. Šedých a nevýrazných, kteří jen čekají co jim život přinese je kolem vás spousta. Vy se musíte výrazně odlišovat. S penězi trochu opatrně, je lepší přesvědčit jiné, že mají něco koupit či zaplatit než jako první otevírat peněženku. Podle horoskopu by vás měla čekat nějaká zajímavá setkání na konci března.

Ryby – melancholie a přemýšlení o nesmrtelnosti chrousta jsou vám sice velmi blízké, ale tento měsíc by to chtělo trochu více praktického přístupu k životu. Osud bude nyní na vaší straně, tak se nebojte a začněte otáčet kormidlem tam, kam potřebujete. K finančním a pracovním nabídkám přistupujte s jistým cynismem, nezajímá vás dobro nějaké firmy či výhody jiných, na prvním a jediném místě musíte být nyní VY. Pokud nejste spokojeni se svým vzhledem, možná je nejvyšší čas přestat na toto téma jen naříkat a místo toho můžete začít i něco dělat. Nebojte se nových zkušeností.