Horoskopy od 24-02-2014 do 02-03-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devátý týden roku 2014

1. Beran – tento týden byste si měli dát do pořádku všechny záležitosti, které jste dříve trochu ignorovali. Kupujte jen to, co opravdu potřebujete, peníze je nyní lepší šetřit. Pokud se ve vztahu budete vzájemně omezovat, bude to zdrojem různých nepříjemných hádek. Síly si rozložte na celý týden, abyste pak celý víkend neprospali.

2. Býk – v práci je před vámi několik nečekaných událostí. Přistupujte k nim s klidem. Naučíte se něco nového a zkušenosti, které nyní získáte, vám v blízké budoucnosti pomohou. V lásce se můžete pomalu probouzet ze zimního spánku. Možná na dveře zaklepe někdo s krásnou květinou. Kolem poloviny týdne se budete cítit hodně unaveni, ale rychle to přejde.

3. Blíženci – v práci se budete muset snažit o hodně kompromisů. Bylo by dobré také trochu přehodnotit to, co jste dělali dříve a maličko změnit styl práce. Stálo by za to trošku popřemýšlet, jaké jsou vaše požadavky na partnera. Když je budete měnit každý týden, tak to nic dobrého nepřinese. Měli byste mít výrazně lepší imunitu než v posledních týdnech.

4. Rak – konečně začněte realizovat své plány, nemůžete všechno jen odkládat a nechávat na zítra. Bylo by škoda promarnit tu správnou situaci. Zdá se vám, že si s partnerem poslední dobou nerozumíte? Nemusíte zoufat, tento týden by se měla situace uklidnit. Dobrý týden pro zamilované. Dejte si pozor na silnici a za volantem, zvláště pokud máte dojem, že jste pod neustálým tlakem.

5. Lev – během pracovní části tentokrát vsaďte na cílevědomost a rozumné ambice. Musíte mít velké cíle, ale zároveň všechny by měly být realistické. Čekejte jisté zlepšení finanční situace. Zimní únavu ve vztahu vám pomůže rozehnat zábava. Vyjděte si někam s partnerem a oddejte se společným radovánkám. Vaše forma není nejlepší, nezapomeňte na stálý přísun vitamínů a minerálů.

6. Panna – nebojte se experimentů a různých novinek. Odvážné Panny budou mít v práci úspěch. Důležité je se nebát a ukázat lidem, že máte na mnohem více než je vidět na první pohled. Podle horoskopu můžete čekat hodně romantický týden. Bude dokonalý pro čerstvě zamilované a i ti, co hledají partnera, mají nyní větší šance. Dopřejte si trochu více pohybu.

7. Váhy – týden  bude hodně náročný. Můžete získat novou práci nebo lepší pozici v zaměstnání, ale je to spojené s velkým rizikem. Budete muset hodně popřemýšlet, jestli se vám to vyplatí. Ve vztazích to bude dost podobné houpání na houpačce, momenty štěstí a lásky budou střídat velmi ostré hádky. Vyhýbejte se stresu a pokuste se řešit věci pokud možno chladně a bez emocí.

8. Štír – poznávejte nové a zajímavé lidi, nebojte se nových kontaktů. Nikdy nevíte, kdo se vám v bližší či vzdálenější budoucnosti bude v práci hodit. Někomu se velmi líbíte, ale tento týden vám to ještě neřekne. Chce to ještě trochu času. Vaše zdraví i psychická kondice by měly být tento týden opravdu velmi slušné.

9. Střelec – podle horoskopu byste si měli na začátku týdne všechno pořádně promyslet. Úspěch vyžaduje pečlivý plán a neméně pečlivou realizaci. Jinak se budete motat jen ode zdi ke zdi. Rozdíly se přitahují, ale někdy stojí za to popřemýšlet, jestli nejsou až moc velké. Později by se staly zdrojem mnoha hádek a problémů. Měli byste se trochu více šetřit, vaše tělo opravdu není ze železa.

10. Kozoroh – co můžete udělat dnes, neodkládejte na zítra. Pokuste se každý den dokončit rozdělanou práci, když se vám začnou povinnosti hromadit, v pátek už to všechno nedoženete a budete mít pokažený víkend. Skvělý týden pro lásku, nyní se může stát opravdu cokoliv. A bude to velké. I když se cítíte dobře, bylo by rozumné dávat na sebe trochu více pozor. Některé nemoci vzniknou z úplné banality.

11. Vodnář –  můžete mít skvělé nápady, ale pokud vám chybí schopnosti, do realizace se sami nepouštějte. Ve vašem okolí je někdo, kdo to umí lépe a rád vám pomůže. A o výsledek se podělíte. City podle horoskopu nebudou nyní hrát příliš velkou roli, ale leccos si můžete pořádně promyslet. Co takhle si dát trochu do děla? Udělal by vám dobře bazén, posilovna a nebo pořádná pěší či cyklotúra.

12. Ryby – budete hodně kreativní a vaše okolí si toho všimne. Jen nepřehánějte s vychvalováním vlastních schopností a znalostí. Mnohem lepší je, když vás chválí jiní. Utrácejte s rozumem, ale peněženku nemusíte mít zavřenou na několik zámků. Podle horoskopu je to velmi tvrdý týden pro všechny vztahy, které se opírají jen na rozumu a není v nich téměř místo pro city. Bylo by dobré si skočit za doktorem na preventivní prohlídku.