Horoskopy od 03-03-2014 do 09-03-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
desátý týden roku 2014

1. Beran – ideální týden pro zahájení nějakého významného projektu, který vyžaduje větší množství spolupracovníků. Berani s týmovým duchem mohou hodně vydělat. Single mají šanci poznat někoho nového, ale v partnerských vztazích to nyní bude trošku skřípat. Vyhýbejte se velmi ostrým konfliktům. Některé neduhy by měl posuzovat odborník, nevěřte internistům.

2. Býk – nekomplikujte si pracovní a obchodní vztahy. S lidmi se snažte vycházet co nejlépe. Tento týden byste si podle horoskopu měli dát pozor na malé chyby vznikající nepozorností. Místo hádek je lepší případný omyl rychle a bez komentářů opravit. Pokud nemáte partnera, nezoufejte, dobře se můžete bavit i bez něj. Lepší počasí znamená lepší náladu, ale bezstarostnost v oblékání může způsobit zdravotní problémy.

3. Blíženci – budou na vás kladeny vyšší požadavky, možná je čas si trochu doplnit znalosti. Pokud vám něco nejde, raději poproste zkušenější o pomoc, přílišná samostatnost bývá občas na škodu. Partner by vám měl nyní předložit další důkaz velké lásky a pokud partnera nemáte, možná přijde nějaké vyznání lásky. Tento týden vás může trochu více bolet hlava, místo pilulek vyzkoušejte přírodní metody.

4. Rak – pozorujte co se děje kolem vás. Nyní bude několik velmi dobrých příležitostí, jak vydělat trochu více peněz a nebo zlepšit své postavení ve firmě. Využijte je. Pokud nemáte partnera, tento týden se to může změnit. Ale pouze za předpokladu, že si velmi tvrdě půjdete za svým a nenecháte kýžený objekt ustoupit ani o krok. Podle horoskopu Rakům nyní hrozí nějaké nachlazení či slabší chřipka.

5. Lev – bylo by lepší trochu více šetřit. V pátek nebo o víkendu vám hrozí nečekané výdaje, na které je dobré se připravit. Jinak pracovně by tento týden měl být docela klidný. Hraná nedostupnost mnohdy v lásce dokáže opravdové divy, jen musíte správně načasovat změnu přístupu. Vaše tělo vyžaduje hodně sluníčka a pohybu na čerstvém vzduchu.

6. Panna – k povinnostem přistupujte odvážněji. Ne vše musíte dělat stále jedním zavedeným způsobem. Vaše inovace budou inspirovat jiné a vám přinesou respekt a odměnu. Bude to trochu náročnější týden pro rodiny s dětmi, které se mohou stát příčinou nepříjemných sporů. Šetřete svou páteř a nebojte se cvičení.

7. Váhy – cílevědomě realizujte své plány, nenechte se nikým odradit, protože vy víte nejlépe, co je pro vás nejdůležitější. Finanční situace by se neměla měnit. Budete mít v sobě to něco, co dokáže okouzlit opačné pohlaví. Efekt můžete vylepšit ještě novým účesem. Víkend by byl dobrý pro nějaký větší výlet nebo sportovní aktivitu, která posílí váš organismus.

8. Štír – pozor na platby kreditní kartou a různé ukryté závazky. Nebylo by příjemné o víkendu zjistit, že máte velmi hluboko do kapsy. Tento týden budete mít podle horoskopu lepší schopnost zvládat veškeré činnosti spojené s moderními technologiemi. Více se věnujte domácnosti a rodině. Čas na noční radovánky ještě přijde. Vaše tělo se pomalu začne dožadovat jarní detoxikace.

9. Střelec – nyní by se měla výrazně zlepšit vaše pracovní situace. Můžete dostat nějakou prémii a nebo zajímavý pracovní úkol, se kterým je později spojena i velká finanční odměna. Máte šanci na velkou lásku, proč se stále trápit, když vše lze velmi jednoduše změnit. Vaše fyzická i psychická forma by měla být nyní v naprostém pořádku.

10. Kozoroh – budete mít hodně náročných povinností, ale vaše práce bude spravedlivě oceněna. Nezapomínejte udělat co nejrychleji vše, co jste slíbili. Možná se vám zdá, že je to ta velká láska. Ale bylo by dobré ještě trochu počkat, protože není zlato vše, co se třpytí. Zvyšte přísun vitamínů a minerálů.

11. Vodnář – pozor, někdo to s vámi v práci nemyslí moc upřímně. Největší pozor si dejte na lidi, kteří náhle změnili své chování a z chladného profesionálního vztahu najednou přešli k cukrování či dokonce podlézavosti. Začátek týdne nebude pro lásku ideální, ale to nevadí. Víkend by měl být opravdu krásný a vášnivý. Dejte si větší pozor na nohy a chodidla, na bazénech nezapomínejte na přezutí.

12. Ryby – nyní byste se podle horoskopu měli věnovat pouze dokončování různých starších záležitostí. Nic nového nezačínejte. Měla by se zlepšit vaše finanční situace. V partnerských vztazích bude nyní mnohem více lásky než obvykle. A pokud jste single, možná se konečně objeví ten pravý. Bylo by dobré navštívit zubaře, potíže s chrupem a dásněmi je nutno řešit co nejrychleji.