Horoskopy od 10-03-2014 do 16-03-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
jedenáctý týden roku 2014

1. Beran – nikam a s ničím nespěchejte. Vaším největším trumfem bude klid a rozumný přístup k různým náročným situacím. Promyslete si na začátku týdne, co všechno stíháte a zbytek věcí odložte na příště. Mnoha sporům ve vztahu lze předcházet, stačí si přesně vymezit zóny a určit, co je pro koho nejdůležitější. Blíží se jaro, aktivní odpočinek by měl začít hrát důležitější roli.

2. Býk – blíží se doba velkých změn. Tento týden sice ještě nepřijdou, ale můžete se na ně nachystat. O budoucnosti leckdy může rozhodnout i naprostá banalita. Některé věci ve vztahu nelze řešit neustálou diskusí a filozofováním. Bez radikálního řezu se někdy prostě neobejdeme. Tento týden byste si podle horoskopu měli dát pozor hlavně na uši a krk.

3. Blíženci – jestli toužíte po povýšení v práci a nebo chcete získávat lepší zakázky ve firmě, musíte pro to něco udělat. Bez nových znalostí a kontaktů to bohužel nepůjde. Do středy omezte výdaje. Dejte si trochu pozor, díky vlivu jara budete schopni uvěřit na věčnou lásku i po pár minutách romantického rozhovoru. Budete dosti náladoví, fyzická forma bude lepší než psychická.

4. Rak – tento týden budou nejdůležitější nové a originální nápady. Kreativita se občas cení i v zaměstnáních, která stojí na neustálém opakování jednoho a toho samého. Tento týden to potvrdí. Veškerá neporozumění je nutno vyřešit co nejrychleji, jinak vám pokazí víkend, který by mohl být opravdu nádherný. Tento týden bude trochu stresující, pozor na sladkosti.

5. Lev – podnikavost vám může během následujících pěti dnů pracovního týdne přinést docela hezký zisk. Někdy stojí za to obětovat trochu volného času výdělku. O víkendu si všechno můžete vynahradit. V lásce bude tento týden plný naprosto nečekaných překvapení. V tomto týdnu můžete shodit pár nadbytečných kil.

6. Panna – investice se vám velmi rychle vrátí, takže pokud zahlédnete nějakou výdělečnou příležitost, nebojte se konat. Nebojte se projevit své city, mnohdy to dokáže vyřešit nejeden problém a nebo nejistou situaci, kdy jedna i druhá strana nemá odvahu udělat ten první krok. Nebudete mít moc dobrou formu, pokud nemusíte, vyhýbejte se sportům a náročné fyzické aktivitě.

7. Váhy – v práci trošku zpomalte, někdo ve vašem okolí začíná mít dojem, že ho ohrožujete, i když to není pravda. Lepší je konfliktům předcházet, nikdy nevíte, jak hlubokou jámu někdo může vykopat. U vztahů nemá smysl neustále vytahovat minulost. Mnohem důležitější je přemýšlet o společné krásné budoucnosti. Pozor při různém řezání a krájení, i malé zranění může být nepříjemné.

8. Štír – koncentrujte se na svých každodenních povinnostech, plány nechte snílkům. Nic by nemělo odvádět vaši pozornost. Tento týden vás podle horoskopů čeká nějaký větší nečekaný výdaj spojený s normálním chodem domácnosti. Nepřetěžujte si páteř, nákupy si rozložte rovnoměrně, případně u těžších věcí poproste někoho o pomoc.

9. Střelec – chcete změnit práci a nebo získat lepší finanční ohodnocení? Není to tak velký problém, jak  to na začátku vypadalo, jedinou podmínkou je to, že musíte mít v ruce jasný trumf a schopnost vysvětlit, proč zrovna vy si to zasloužíte. I do lásky někdy může zasáhnout osud. Vašemu tělu by prospěl prodloužený víkend, jestli to s ním nevyjde, více odpočívejte celý týden.

10. Kozoroh – spolupráce s někým ve vašem okolí bude hodně náročná a bude od vás vyžadovat hodně přemáhání, ale stačí, když si uvědomíte, jaké vás čekají zisky. A ty za to opravdu stojí. Pokud toužíte po nějakém malém románku, sny odložte na jiný týden. Podle horoskopu každý flirt nyní zanechá nepříjemnou pachuť. Ve sportu a fyzické aktivitě dělejte jen to, co vás baví, nikým se nenechte nutit.

11. Vodnář – pokud budete hledat novou práci nebo směr v podnikání, narazíte na velmi zajímavou příležitost. Má jen „malý“ háček, stačí jen jeden špatný krok a ze skvělé šance se stane noční můra. Stojí za to riskovat? Okouzlujete opačné pohlaví a vaše srdce by rádo podlehlo, jen si dejte pozor na situace, kdy za krásnými slůvky je jen vypočítavost. Chtělo by to trochu posílit břišní svaly.

12. Ryby – podle horoskopu byste měli všechno důležité vyřídit na začátku týdne, aby vám zůstal dostatek času a prostoru na manévrování v několika náročných pracovních situacích, které přijdou. Partnera k ničemu nenuťe, ale také se nenechte k čemukoliv nutit. Nejromantičtější bude páteční večer. Vyhýbejte se smaženým pokrmům a příliš velkému množství vlákniny.