Horoskopy od 17-03-2014 do 23-03-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvanáctý týden roku 2014

1. Beran – v práci začnete toužit po změnách, už vás opakování stále stejných věcí pomalu přestává bavit. Je možný přísun nějaké hotovosti, budete mít i docela šťastnou ruku – možná investujte a nebo trošku riskujte. V lásce vaše možnosti bude hodně omezovat jistá zlomyslnost a také snaha najít na lidech hlavně to špatné. Vaše fyzická a psychická forma by se měla zlepšovat, o víkendu bude na vrcholu.

2. Býk – vaši spolupracovníci se začnou mnohem více věnovat různým drbům a intrikám než normální činnosti. Nejrozumnější bude stát stranou a čekat, jak to všechno dopadne. Tento týden je podle horoskopu ideální pro různé romantické procházky a společné večery, což takhle vyrazit někam s partnerem. Dejte si pozor na kotníky a kolena.

3. Blíženci – v práci si konečně někdo všimne, kolik toho děláte a co všechno umíte. Ocenění nebude jen verbální. Najděte rovnováhu mezi příjmy a výdaji. Ve vztahu či hledání lásky to nepřehánějte s emocemi, někdy klid je mnohem přitažlivější a díky němu více získáte. Pokud jste poslední dobou přibrali nějaká ta kila navíc, popřemýšlejte o cvičení a pohybu. Diety vám nepomohou.

4. Rak – v práci by měla být podle horoskopu velmi příjemná atmosféra, je to skvělý týden pro zahájení různých větších projektů, které byste bez pomoci nezvládli. Mějte po ruce rezervu na nějaké větší výdaje. Před Raky, kteří jsou single se objeví velká šance poznat někoho dokonalého – láska na první pohled. Rekonvalescence po závažnější nemoci může trvat trošku déle.

5. Lev – budete mít hodně práce. Pořád vás někdo bude obtěžovat tím, abyste tohle předělali, tamto naplánovali a tady zase byli trochu rychlejší. Ale všechno se vám podaří zvládnout do konce týdne a víkend bude skvělý pro odpočinek. Ve vztahu by to chtělo trochu více klidu, nezačínejte hádky a do žádných se nezapojujte a všechno bude fajn. Úsměv po ránu znamená větší psychickou pohodu. A trocha sportu podvečer znamená zdravé tělo.

6. Panna – v zaměstnání by měly nastat nějaké významnější organizační změny, bude to ku prospěchu celku. Máte šanci na nějaký velmi výhodný nákup. Citlivost a jemnost vám zaručí úspěch u opačného pohlaví, jen ve vztahu si dejte pozor, aby vaše dobrota nebyla zneužita. V tomto týdnu může lidi ve znamení Panny trochu potrápit migréna.

7. Váhy – v práci ke všemu přistupujte s klidem. I když na vás bude okolí tlačit, jen se usmívejte a dělejte si své. Nenechte se nikým nutit ke změně rozhodnutí, protože to vaše je správné. Pokud nemáte partnera, stačí jen vyrazit někam mezi lidi a uvidíte, že možností vůbec není málo. Posilování, plavání nebo běh, to jsou věci, které tento týden půjdou Váhám opravdu dobře.

8. Štír – nehledejte problémy tam, kde nejsou. Spoustu věcí děláte dobře a pokud vám někdo tvrdí opak, tak lže. Chyb si všimnete s dostatečným předstihem, takže neexistuje jediný důvod ke stresu. Do vztahu může zasáhnout nějaké společenské setkání, které bude druhou stranou špatně pochopeno. Možná byste měli trošku přibrzdit, vaše tělo není z oceli a všechny požadavky nezvládá.

9. Střelec – v práci nebo podnikání byste se měli odvážit na více nezávislosti. Hlavně se nesmíte podceňovat, tento týden máte na mnohem více, než by to na první pohled vypadalo. Možná se ozve nějaká stará láska, možná jen budete trochu sentimentální a bude se vám chtít vzpomínat na minulost. Pozor na rýmu a kašel, váš organismus je trochu oslabený.

10. Kozoroh – vaše okolí ve vás tento týden bude vidět někoho, kdo je velmi schopný a zodpovědný. Proto můžete čekat i trochu více úkolů než obvykle. Ale také i trochu více peněz. Single prožijí docela nudný týden, kdy se v jejich situaci moc nezmění. V rodinách čekejte příjemné teplo domácího krbu. Budete mít dobrou náladu, ale ke konci týdne vás dopadne únava.

11. Vodnář – profesionalita to může být nyní vaše druhé jméno. Ale dejte si pozor na přehnané sebevědomí, někdy člověk může udělat malou chybku i ve věci, kterou zvládá naprosto dokonale. Pokuste se vcítit do toho druhého, to vám pomůže ať už žijete s partnerem nebo se vám zdá, že velká láska je na dohled. Podle horoskopu by bylo dobré preventivně navštívit lékaře.

12. Ryby – neplánujte si tento týden nic důležitého. Bude v něm hodně nečekaných událostí, na které bude třeba reagovat okamžitě a vše jiné budete muset o pár dní odložit. Bude to velmi dobrý týden pro plánování společné budoucnosti, v rodinách promýšlejte dovolenou, pokud ještě nejste oficiálním párem, možná je konečně ten správný čas. Dávejte si pozor na jídelníček, omezte sacharidy.