Horoskopy od 02-06-2014 do 08-06-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý třetí týden roku 2014

1. Beran – budete mít hodně povinností. Pokuste se nezapomínat i na spolupracovníky kolem sebe. Je dobré se ponořit plně v pracovních aktivitách, ale mezilidské kontakty jsou také velmi důležité. V lásce nikam nespěchejte, času je dost. Dávejte si tento týden trochu větší pozor na srdce. Čím méně se budete stresovat, tím lépe.

2. Býk – pokuste se omezit výdaje na různé zbytečnosti, které ve skutečnosti nepotřebujete. Malé potěšení není nic strašného, ale díra v peněžence opravdu bolí. Jestli toužíte po citech, rozhlédněte se kolem sebe, je tu někdo, kdo touží po tom samém. I partnerovi stačí někdy jen jedno správně vyřčené slovo. Vyhýbat se lékaři není hrdinství, proč se trápit, když pomoc je tak snadná.

3. Blíženci – budete mít velmi dobrou možnost vylepšit svou finanční situaci, ale zaplatíte za to ztrátou většiny volného času v tomto týdnu. Podle horoskopu by zamilovaní měli počkat s finálním rozhodnutím, je před vámi celý život, každý krok musí být promyšlený. Sluníčko vám dodá tolik potřebnou energii a různé neduhy pomalu zmizí.

4. Rak – stálo by za to popřemýšlet o povinnostech, které jsou před vámi. Když si hned v pondělí dobře rozvrhnete týden, zjistíte, že pátek je více méně volný. Podle horoskopu byste ve vztahu nyní měli mnohem méně mluvit a mnohem více naslouchat. Dozvíte se leccos překvapivého. Nezapomínejte na pitný režim, vašemu organismu by se hodila menší detoxikace.

5. Lev – vaše intelektuální forma bude nyní na vrcholu, dá se to velmi dobře využít v práci. Podle horoskopu budete mít nyní více štěstí na peníze než obvykle. Co takhle trošku podráždit osud. To co se ve vztahu zamotalo, lze také docela jednoduše rozmotat. Rychlé a radikální řešení je lepší než postupné tahání provázků celý týden. Popřemýšlejte o nějaké originální formě aktivního odpočinku.

6. Panna – objeví se před vámi finanční nabídka, která bude na první pohled opravdu velmi atraktivní. Nahlédněte pečlivě pod velmi nablýskaný obal a raději ji přenechte někomu naivnějšímu. Podle horoskopu mají single mnohem větší šanci najít partnera než obvykle. Ve vztahu klid a láska. Omezte trošku konzumaci živočišných bílkovin, tělu to udělá dobře.

7. Váhy – týden bude trochu více stresující než obvykle, ale mělo by se to dát zvládnout. Nebojte se mluvit o penězích, někdy líná huba opravdu znamená holé neštěstí. Láska na první pohled není jen ve filmech, opravdu existuje. Tento týden budete mít možnost se o tom přesvědčit. Nepřetěžujte tolik organismus, sport je zdravý, ale ke všemu je nutno přistupovat s rozumem.

8. Štír – vaším hlavním trumfem bude podnikavost. Ale nic nesmíte dělat zbrkle. Pro své pracovní plány můžete nyní získat hodně spojenců, stačí se jen usmát a oslovit ty správné lidi. Podle horoskopu by vám partner měl připravit nějaké opravdu příjemné překvapení. Tento týden je perfektní pro všechny, kteří by se chtěli zbavit nějakých ošklivých zdravotních zlozvyků.

9. Střelec – jestli budete schopni dosáhnout kompromisu i s lidmi, kteří vám jinak nejsou příliš sympatičtí, tento týden bude pro vás plný úspěch. A také čekejte trochu naditější peněženku než obvykle. V tomto týdnu se rozhodne, jestli osoba, se kterou plánujete společnou budoucnost, opravdu stojí za to. Chraňte svou kůži před ostrým sluníčkem.

10. Kozoroh – důležitá rozhodnutí odložte na jindy, nyní se věnujte své práci a rozhodně neodkládejte povinnosti na tak zvaného svatého Dyndy. V lásce nečekejte nějaké velké změny. Pokud partnera nemáte, nyní se věnujte spíše svým přátelům. A pokud ho máte, vychutnejte si domácí klid. Samoléčba je někdy skvělý nápad, ale tento týden to rozhodně není. Podle horoskopu byste měli navštívit lékaře i v situaci, kdy se vám zdá, že jde jen o banalitu.

11. Vodnář – před vámi bude několik velmi zajímavých možností, ale čekejte také i docela složité překážky. Odstraňujte je postupně jak se budou objevovat. Jestliže vám to ve vztahu poslední dobou neklape, vsaďte na upřímnost a delší rozhovor o problémech. Vše se vyřeší. Problémy s psychikou někdy vyvolává přílišné tlumení emocí.

12. Ryby – nebojte se pracovních změn. Když vystoupíte z toho stálého stereotypu, zjistíte, že vás znova povinnosti baví a hlavně z nich máte mnohem více peněz. Dobře se připravte na čtvrtek, bude pracovně nejnáročnější. Pokud poznáte někoho zajímavého, dejte si více práce na to zjistit, jaký je ve skutečnosti. První pohled mnohdy klame. Na svět stačí hledět s větším optimismem a zjistíte, že to co vás nejvíc trápí, je ve skutečnosti jen ve vaší hlavě.