Horoskopy od 09-06-2014 do 15-06-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý čtvrtý týden roku 2014

1. Beran – čekají vás nové pracovní výzvy. Nebojte se poprosit o radu starší a zkušenější spolupracovníky, nebude to ostuda a vyhnete se případným chybám. Na konci týdne se objeví nějaký větší výdaj. Berani žijící v dlouhodobém partnerském vztahu znovuobjeví kouzlo lásky a vášně. Při sportu a procházkách si dejte větší pozor na klouby.

2. Býk – objeví se několik zajímavých příležitostí, jak si vylepšit svou pozici v práci. Bude to od vás vyžadovat iniciativu a budete muset obětovat i trochu svého volného času, ale odměna stojí za to. Pokud čekáte na toho prince z pohádky, tak je to jen ztráta času. Někdy stačí trochu slevit ze svých požadavků, i diamant může být zabalen v spečené hlíně. Dbejte na úklid, prach a roztoči vašemu organismu nedělají dobře.

3. Blíženci – podle horoskopu byste si měli dopřát i nějaké to menší potěšení. Nemá smysl pouze šetřit, peníze jsou prostředek nikoliv cíl života. Druhá polovina tohoto týdne bude velmi vhodná pro nějaký menší nezávazný flirt či příjemnou romantickou procházku. Neodkládejte preventivní prohlídku u lékaře.

4. Rak – nepodceňujte se, máte mnohem více schopností, než se vám zdá. Pokud si vezmete na svá bedra nějaký ambiciózní úkol, zvládnete ho tento týden s naprostým přehledem. Bylo by dobré si trochu promyslet, co vlastně od vztahu očekáváte. Nenechte se ovládat tužbami jiných. Odpoledne či podvečer vám prospěje meditace a nebo půl hodinka o samotě a v klidu.

5. Lev – vyhýbejte se jakýmkoliv půjčkám a úvěrům. Ve skutečnosti je nepotřebujete, stačí jen trošku upravit domácí rozpočet a podaří se vám vytvářet i rezervy. Jestliže hledáte partnera, podle horoskopu by bylo lepší trošku zpomalit, skromnost je dlouhodobě mnohem úspěšnější než dravost a vyzývavost. Měli byste se domluvit na návštěvu u zubaře.

6. Panna – pokuste se vylepšit atmosféru v práci. Vymyslete nějakou společnou akci, pozvěte i lidi, se kterými jinak moc dobře nevycházíte. Brzy uvidíte, jak to přinese hodně sladké ovoce. Můžete se velmi snadno zamilovat, ale ještě snadnější můžete ztratit iluze o někom, kdo vypadal tak dokonale. Vaše fyzická a psychická forma by měla být v pořádku.

7. Váhy – budete mít možnost vydělat pár korun navíc. Bylo by dobré je někam odložit, protože blížící se léto bude finančně trochu náročnější. Dlouhodobý vztah nemusí být jen nuda a občasné hádky, je zde mnoho místa pro lásku a pochopení. Únavu z vašeho organismu nejlépe odstraní zvýšený přísun vitamínu C a hořčíku.

8. Štír – je sice horko a to svádí k nicnedělání, ale to by bylo to nejhorší, co tento týden můžete udělat. Vaše činnost je pod drobnohledem a chyby se rozhodně nevyplatí. Největším nepřítelem skutečné lásky je přílišná racionalita. Nemůžete pořád vše jen plánovat, sčítat a odečítat. Nechte prostor srdci. Nemoci by se neměly přecházet.

9. Střelec – tento týden budete mít hodně sil a schopností. Bude vás to svádět k tomu, abyste práci věnovali mnohem více času než obvykle. Nezapomínejte ale, že organismus potřebuje odpočinek a unavený člověk je méně výkonný. V lásce to tentokrát bude beze změn. Nezapomínejte na ten zmíněný odpočinek, jinak dojde k oslabení organismu.

10. Kozoroh – čekají vás i velmi náročné povinnosti, ale osladí vám je příjemná finanční odměna a výborné vztahy s nadřízenými či obchodními partnery. Tento týden je velmi dobrý pro dlouhodobé plánování věcí týkajících se partnerského vztahu. Nestresujte se zbytečnostmi, psychická pohoda je půl zdraví.

11. Vodnář – svou práci umíte opravdu dobře, jen se zbytečně necháváte ovlivnit někým z okolí, kdo vás pořád shazuje. Mávněte nad jeho drby rukou a dělejte to, co chcete vy. Všichni budou nadšeni. Podle horoskopu single Vodnáři mají mnohem větší šanci najít tento týden partnera na léto. Může se znovu ozvat nějaký menší zdravotní problém z minulosti.

12. Ryby – trpělivost a pečlivost se vyplácí, když si dáte tento týden ještě výrazný pozor na dochvilnost, tak vás nic nepříjemného v práci nečeká. Podle horoskopu budete mít trošku hlouběji do kapsy. Trošku pečlivěji pozorujte partnera, vysílá k vám nonverbální signály lásky. K dobré psychické pohodě přispěje i větší péče o vzhled.