Horoskop na měsíc červenec 2014

Horoskop na červenec 2014
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – celý červenec byste měli mít hodně pozitivní přístup ke světu. Optimismus zvýší vaši výkonnost, práce vám půjde velmi dobře od ruky. Jedná se sice o jeden z nejoblíbenějších měsíců pro prázdniny a dovolené, ale tentokrát by bylo dobré nezanedbávat ani zaměstnání. Máte možnost výrazně vyniknout, což se může projevit i v mnohem lepším finančním ohodnocení a kariérním postupu. V poslední třetině července prožijete nějaké kouzelné a romantické dobrodružství.

Býk – jestliže se vám zdálo, že osud na vás zanevřel a v životě vás potkávají jen ty nejhorší varianty z možných, červenec vás opravdu potěší. Dá se říci, že budete dítětem štěstěny. Na co sáhnete, to se podle horoskopu v příslovečné zlato promění a někdy i bez jakéhokoliv úsilí dosáhnete na nedosáhnutelné. V oblasti citů situace bude beze změn. Pokud máte partnera, čekejte spíše klidnější měsíc, pokud ho nemáte, tak se nic nezmění, i když s trochou snahy si přinejmenším budete moci lehce zaflirtovat.

Blíženci – největší vliv na vaše jednání v červenci bude mít velká dávka energie, kterou bude obdařen váš organismus. Také budete mít výrazně větší vliv na události, které se kolem vás dějí. Je to skvělá příležitost jak vzít kormidlo do rukou a nasměrovat budoucnost přesně tam, kam potřebujete. V lásce můžete dosáhnout nečekaných úspěchů, jen se nesmíte bát a neustále se podceňovat. Sebevědomí, víra ve vlastní schopnosti a přitažlivost budou nyní slavit velký úspěch.

Rak – v první polovině července se podle horoskopu nic speciálního nestane. V práci to bude spíše uspávající, možná je to nejlepší moment na pár dní volna a nějakou menší příjemnou dovolenou. Nic důležitého vám v tomto měsíci neuteče. Změna nastane zhruba po patnáctém, kdy se ocitnete v centru událostí a budete muset reagovat na mnoho různých nečekaných situací najednou. Ale s rozvahou a dobrým plánováním byste všechno měli zvládnout.

Lev – nedělejte si pořád s něčím starosti. Svět nezměníte a někdy je lepší jen reagovat na události a nepřemýšlet o tom, co špatného se ještě může stát. Pokud se budete koncentrovat jen na aktuální věci, celý červenec by podle horoskopu měl být spíše klidnější. Jestliže budete přemýšlet o tom, co by kdyby, nebudete mít čas skoro na nic. Druhou polovinu měsíce věnujte partnerovi nebo přátelům. Je to velmi dobrý čas pro obnovení různých starých známostí.

Panna – poslouchejte svou intuici a vyhýbejte se pokud možno všem lidem, kteří vás rozčilují a nebo o kterých víte, že vám nepřejí. V červenci váš organismus bude mít velmi dobrou schopnost regenerace, je dobré to využít při sportu nebo náročnější fyzické aktivitě, která tělo posílí a zlepší vaši imunitu před příchodem podzimu a zimy. Podle horoskopu vás čeká nějaká významnější životní změna, můžete také očekávat mírné zlepšení své finanční situace.

Váhy – v práci by měla být klidnější situace. Pozorujte pečlivě své okolí, zjistěte kdo dělá jaké chyby a pak toho využijte ve svůj prospěch. Pokud budete potřebovat nové spojence, poslužte pomocí a radou, jestliže se vám bude chtít zbavit nemilé konkurence, klidně získané informace zveřejněte. Podle horoskopu by červenec měl být velmi dobrým měsícem pro různé nákupy, budete mít čich na různé akce a výhodné ceny. Jen si musíte dát pozor, peněženka není bezedná, zvláště na konci července.

Štír – budete mít více času na zábavu a různá drobná potěšení. Jestliže se rozhodnete pro dovolenou, tak červenec se stane jedním z nejpříjemnějších měsíců tohoto roku. Podle horoskopu byste měli zvládat své povinnosti s přehledem a tím pádem vám zůstane k disposici mnohem více volného času než obvykle. Také se vám bude dařit velmi dobře v kontaktech s jinými lidmi, dá se toho využít nejen v zaměstnání, ale také i při hledání partnera. Single mají v červenci výrazně lepší šance změnit svou situaci.

Střelec – využijte situaci a splňte si nějaký dlouhodobý sen. V druhé třetině měsíce budete mít na to dobrou příležitost. Také máte mnohem lepší šanci poznat někoho nového, kdo výrazně změní váš život. Dostanete zajímavou nabídku, která může vylepšit vaší finanční situaci. Neobávejte se většího množství práce, na vše budete mít dost času i energie. Důležitá rozhodnutí raději odkládejte na konec měsíce, kdy budete mít dostatek informací.

Kozoroh – s trochou šikovnosti a drzosti se vám podaří vyhnout nepříjemným povinnostem a získáte mnohem více volného času. A to se zrovna v letních měsících hodí. Jestliže se nerozhodnete pro dovolenou, můžete odpolední volno věnovat svým koníčkům, procházkám a nebo sportovní aktivitě. Ve vztahu to bude trochu nuda, jestli budete toužit po zábavě, musíte si někam vyrazit s přáteli. Partner nebude mít moc nálady na radovánky a projeví zápecnické tendence.

Vodnář – budete mít chuť na nová dobrodružství a dobrou zábavu. Navíc si nebudete muset moc dělat starosti, většina problémů se vyřeší sama dříve než si jich stačíte všimnout. Červenec je podle horoskopu velmi dobrý měsíc pro různé změny v domácnosti. Možná by bylo dobré vymalovat, možná by to chtělo trochu obměnit a nebo přinejmenším přesunout nábytek. Nenechte se nikým manipulovat, rozhodující by měl být váš názor a vkus.

Ryby – bude teplo a vy nebudete mít velkou chuť pracovat. Ale přesto by bylo dobré svému zaměstnání věnovat trochu více pozornosti. Nemusíte tam sedět od rána do večera, dokonce i na malou dovolenou se najde čas, ale měli byste dávat velký pozor na to co se děje. Nyní se bude v práci rozhodovat o důležitých věcech a bylo by škoda, kdybyste byli později odsunuti na vedlejší kolej. V druhé polovině měsíce mají single možnost najít partnera pro zbytek léta. Na celý život to nebude, ale i měsíc dva potěšení mohou být příjemné.