Horoskopy od 16-06-2014 do 22-06-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý pátý týden roku 2014

1. Beran – nezačínejte hodně věcí najednou. K nové činnosti přistupujte až po dokončení té staré, jinak se můžete v práci doslovně utopit. V lásce by vám nyní mělo co nejvíce radit srdce. To pozná i věci, které rozum leckdy přehlédne. Budete mít dost proměnlivou náladu, raději se vyhýbejte stresům, které by vše mohly jen zhoršit.

2. Býk – tento týden bude velmi dobrý na různé pohovory nebo delší jednání. Budete mít dar přesvědčivosti. Jděte tvrdě za svým cílem, nenechte se odradit různými kecálky. Jestliže ještě nemáte partnera a někdo se vám hodně líbí, nebojte se mu to říci. Lidé nejsou telepati a netuší, co si myslíte. Podle horoskopu je před vámi velmi dobrý týden na návštěvu kadeřníka či holiče.

3. Blíženci – v tomto týdnu nečekejte nějakou hotovost navíc. Takže by bylo dobré si naplánovat dobře výdaje, abyste měli stále po ruce nějakou menší rezervu. Před víkendem se vám bude hodit. Blíženci v partnerském vztahu budou toužit po blízkosti a romantice. Chtělo by to maličko upravit jídelníček tak, aby více odpovídal tomu, čemu obecně říkáme zdravá výživa.

4. Rak – tento týden můžete dosáhnout významného pracovního úspěchu. Podmínkou je cílevědomost, originalita a také schopnost rozeznat, kde máte rezervy a kde jsou hranice vašich schopností. Podle horoskopu poznáte někoho zajímavého, kdo vás okouzlí svou výřečností. Vašemu tělu by prospěl odpočinek v nějakém klidném a tichém místě.

5. Lev – bude z vás vyzařovat hodně pozitivní energie, která by vám měla usnadnit různé pracovní a obchodní záležitosti. Na čtvrtek si toho moc neplánujte, objeví se nějaká nečekaná pracovní událost. Nemá smysl pokračovat v tom co nemá vůbec žádnou budoucnost. Někdy radikální krok je ten nejrozumnější. Šetřete trošku zrak, omezte televizi, knihu i počítač.

6. Panna – objeví se před vámi nějaká velmi náročná situace. Pokuste se nereagovat zbrkle a hystericky. Každý krok si promyslete a snažte se i v nepříjemné chvíli usmívat. Potěší vás zvýšený zájem opačného pohlaví, ale polechtá to jen ego. Zatím to na novou velkou lásku nevypadá. Ani v létě bychom neměli zapomínat na přísun vitamínů a posilování imunity. Nepříjemný týden pro alergiky.

7. Váhy – hodně se koncentrujte na finančních záležitostech, můžete sice vydělat hodně peněz, ale s trochou nepozornosti jich můžete ztratit ještě více. Věřte prvním dojmům, ty vám v lásce napoví nejlépe. Podle horoskopu byste měli mít docela dobrou fyzickou formu, dá se toho velmi dobře využít pro sport a turistiku.

8. Štír – většinu týdne budete řešit klasické každodenní povinnosti, ale pokud to zvládnete bez větších zádrhelů, finanční odměna vás nemine. Neplýtvejte časem na fantazie. Nehodnoťte jen povrch. Sladké jádro ořechu se skrývá pod velmi tvrdou skořápkou. Šetřete trochu hlasivky a buďte hodně opatrní při konzumaci velmi studených nápojů.

9. Střelec – budete mít možnost udělat velmi výhodný nákup. Ale možná by stálo za to popřemýšlet, jestli to opravdu potřebujete a jestli peníze nemůžete využít užitečněji. Ve vztazích se může objevit trochu sporů o banality. Také partner bude trošku žárlit, ale do víkendu se situace uklidní. Tělo si žádá více pohybu a méně sacharidů.

10. Kozoroh – nenechte se využívat. Tento týden bude mít velký vliv někdo, kdo sám nechce moc dělat, ale od jiných lidí vyžaduje téměř nemožné. Jestli máte pochybnosti o svém partnerovi, netajte se s nimi, poctivý rozhovor vyřeší naprostou většinu problémů. Vaše zdraví by mělo být v nejlepším pořádku, jen si dejte trochu pozor na únavu.

11. Vodnář – bylo by dobré si promyslet svůj budoucí pracovní rozvoj. V zaměstnání sice můžete mít pohodu a teplíčko, jenže nemáte náhodou na mnohem víc? Podle horoskopu byste se v tomto týdnu měli koncentrovat hlavně na dětech a rodině. Hrozí vám nějaké menší potíže s rýmou, venku buďte trochu více opatrní.

12. Ryby – z pracovního i finančního hlediska by nyní mělo jít o velmi pozitivní týden. Možná byste si měli začít pomalu promýšlet nějakou dovolenou svých snů. Na konci týdne se může objevit nějaký spor s partnerem, předejít se mu dá jen s hodně velkým sebezapřením. Mohou vás trochu více bolet nohy, ale i tak byste neměli ležet jen za pecí.