Horoskopy od 23-06-2014 do 29-06-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý šestý týden roku 2014

1. Beran – nestěžujte si v práci na své nadřízené a nebo na vlivného kolegu. I když se vám zdá, že to říkáte lidem naprosto důvěryhodným, stejně vás někdo podrazí. Poctivost partnera se dá velmi snadno prověřit jednoduchým testem. Neměli byste podceňovat bolest, organismus říká, že něco není v pořádku.

2. Býk – tento týden by měl být podle horoskopu z hlediska pracovního i finančního velmi dobrý, dá se říci, že bude jeden z nejlepších v posledním kvartále. Jestli stále nemáte partnera, zkuste jít lásce trošičku naproti. Všechny triky jsou povoleny, leckdy pomůže i malá lest. Zdraví by mělo být v pořádku, možná se objeví malá migréna, ale podobně rychle jako přijde, tak i zmizí.

3. Blíženci – někdy je dobré si přiznat, že prostě na něco nemáte. Není to ostuda, stačí prostě udělat něco jiného výtečně a nikdo vám nevyčte selhání. Soustřeďte se na rodinu, ta pro vás vždycky byla a hlavně i v budoucnu bude tou největší oporou. Mohou se objevit nějaké menší alergické problémy a nebo klasická virová rýma.

4. Rak – nenechte se tolik využívat svým okolím. Někdy je dobré působit částečně charitativně, ale nyní raději postupujte podle klasické zásady, něco za něco. Váš partner může mít dojem, že se příliš staráte o sebe. Vyvrátíte mu to nějakou drobností, kterou má rád a pak vás zahrne láskou a pozorností. Vaše zdraví by mělo být v pořádku, jen to nepřehánějte s fyzickou námahou.

5. Lev – v práci se věnujte raději jen svým obyčejným povinnostem. Pokud plánujete něco nového a ambiciózního, raději si před tím dopřejte menší dovolenou. Stálo by za to trochu omezit výdaje. Tento týden tu pravou lásku nenajdete i kdyby se vám zdálo, že je tomu opačně. Druhá tvář není hezká. Nedostatky ve fyzické kondici by měla nahradit dobrá nálada.

6. Panna – spočítejte si kolik peněz máte na tento týden a rozvrhněte si nákupy na každý den. Dobré je zachovat i menší rezervu, protože před víkendem bude vaše peněženka zatížena trochu více. Je to skvělý týden pro lásku, podle horoskopu single mají nyní výrazně lepší šance než obvykle. Ve vztahu konec sporů. Chtělo by to zase skočit na preventivní prohlídku.

7. Váhy – věřte si a práce vám půjde skvěle od ruky. Nesmíte začít pochybovat o svých znalostech a schopnostech, případné nedostatky vždy jde postupně vylepšit. Vzdát se předem je nejhorší. O vašem vztahu rozhodujte vy a ne vaši přátelé a známí, jejich rady spíše budou škodit. Podle horoskopu byste si i nyní měli dát pozor na nachlazení.

8. Štír – dělejte si svou práci a pokud možno nediskutujte s nadřízenými či kolegy, o kterých víte, že mají v práci velký vliv. Vaše pozice je mírně ohrožena, ale s klidem se vám vše podaří vyřešit. Single podle horoskopu budou mít sklony hledat naprostý ideál a ten bohužel neexistuje. Ale s menšími požadavky je úspěch za dveřmi. Zdraví bude v pořádku.

9. Střelec – jestliže máte dojem, že vás už vaše práce unavuje a nebo nejste spokojeni s výdělkem, nestálo by za to sebrat trochu odvahu a rozhlédnout se za něčím jiným, co vám bude vyhovovat mnohem více? V lásce peníze nejsou důležité, možná něco ulehčí, ale pravý cit se nikdy nedá koupit. Podle horoskopu je to dobrý týden pro každého, kdo plánuje shodit pár kil.

10. Kozoroh – týden by měl být pracovně a finančně mnohem úspěšnější než byl zbytek června. Pomalu si začněte plánovat dovolenou. Na konci týdne se můžete pohádat s partnerem, bude to z nějakých organizačních důvodů. Spor zbytečně neprotahujte. Jestliže vás bolí nohy, podívejte se, jestli nosíte správnou obuv, která je nejen hezká, ale i zdravá a odpovídající ročnímu období.

11. Vodnář – podle horoskopu by vám na konci týdne mělo zůstat v peněžence více peněz než obvykle. Půlku odložte a druhou půlkou si udělejte radost, zasloužíte si ji. Jestliže se stále trápíte věcmi kolem lásky, může to být známka toho, že vás partner trochu zanedbává. Dejte mu to najevo. Bude vás trochu častěji bolet hlava, ale jinak zdraví bude v pořádku.

12. Ryby – velmi dobrý týden pro změnu práce, pohovor a nebo nějakou služební cestu. Nejnáročnější bude pátek, bohužel i o víkendu se budete muset trochu zaměstnání věnovat. S partnerem si nedělejte starosti, může vypadat jako morous, ale ve skutečnosti chystá nějaké příjemné překvapení. Chtělo by to po ránu cvičit a nebo se aspoň na deset minut proběhnout.