Horoskopy od 21-07-2014 do 27-07-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý týden roku 2014

1. Beran – pracujte, tlačte se do popředí a nebojte si trochu udělat reklamu. Odměna by měla být příjemná a pomůže vyřešit případné finanční potíže. Nejvyšší čas dát do pořádku vše, co ve vašem vztahu nešlape. Jestli ne nyní, tak kdy? Zbytek léta by mohl být krásný. Držte se zdravého životního stylu a vše bude ok.

2. Býk – uslyšíte hodně chvály na svou práci a výkony a bude to určitě hodně motivující. Týden by jinak měl být pracovně docela v klidu, sice na úplnou pohodu to nevypadá, ale volného času byste měli mít trochu více než obvykle. Partner se bude snažit vámi trochu více manipulovat, nedovolte mu to. Potřebujete nějaký lepší ranní životabudič, co třebas studenou sprchu?

3. Blíženci – sebejistota je důležitá, ale nesmí se to s ní přehánět. Ve vaší blízkosti se objevil někdo, kdo vám s postupem času může přerůst přes hlavu, dejte si větší pozor na konkurenci. Budete se líbit opačnému pohlaví, ale tento týden vás nikdo nezaujme. Nevadí, času je dost a večery můžete využít na zábavu. I v létě se dá nepříjemně prochladnout.

4. Rak – pokud možno se snažte vše ukončit včas. Pokud budete věci odkládat až na poslední chvíli, můžete ve čtvrtek zjistit, že si o víkendu moc neodpočinete, protože je před vámi ještě hodně povinností. Věnujte trochu více pozornosti svým známým a přátelům z minulosti, vazby, které se neudržují, postupně zaniknou. Hrozí vám menší bolesti zad a kloubů.

5. Lev – v pondělí si rozmyslete, co tento týden budete chtít dělat. Máte nyní mnohem větší svobodu než obvykle, ale rozhodnout se musíte rychle a pak se toho také musíte držet. V rodinách a dlouhodobých partnerských vztazích by to měl být opravdu milý týden. Věnujte volný čas odpoledne běhání nebo výletům na kole, tělo vám řekne díky.

6. Panna – jestliže nezačnete brzy realizovat svá přání, je velmi možné, že to začne dělat někdo jiný místo vás. A to by rozhodně byla škoda. Pozor na zbytečné výdaje na kosmetické přípravky. Podle horoskopu můžete narazit na tu pravou osobu jen pokud se dokážete plně uvolnit a unášet událostmi. Nic neplánujte. Mohou se objevit menší problémy se smutkem či přímo depresí.

7. Váhy – vaše pracovní situace by měla být podle horoskopu klidná a nic významného se tento týden nestane. Budete mít příležitost vydělat pár korun navíc, ale nic extra významného to nebude. Léto je čas flirtování a romantických procházek za teplých a světlých večerů. Pokuste se trochu více odpočívat, můžou se objevit potíže s nespavostí.

8. Štír – dokončete co nejrychleji všechny své staré povinnosti, vymeťte kostlivce ze skříní a pokud možno ještě v tomto týdnu začněte pracovat na něčem úplně novém. Podle horoskopu budete mít mnohem lepší schopnost okouzlovat opačné pohlaví, proč toho nevyužít pro trochu zábavy a potěšení? Vyhýbejte se průvanům.

9. Střelec – nová nabídka a zajímavé finanční příležitosti mohou z dlouhodobého hlediska výrazně vylepšit váš rodinný rozpočet. Jen budete mít na to v létě chuť a náladu? Můžete se stát srdcem každé společnosti, ale pokud žijete s partnerem, nepřehánějte to s radovánkami. V domácnosti to nemusí dělat dobře. Na slunci se chraňte více než obvykle.

10. Kozoroh – budete toužit po změnách, vaše práce vám nebude přinášet tolik potěšení co obvykle, ale bylo by dobré zatnout zuby a vydržet. Není dobrý čas pro nějaká radikální rozhodnutí. To se týká i partnerského vztahu či lásky obecně, snažte se vše udržet ve vyjetých kolejích. Může se obnovit  nějaký starší zdravotní problém.

11. Vodnář – čeká vás rozhodně mnohem více práce než obvykle. Určitě si neberte na svá bedra cizí povinnosti, protože byste nemuseli zvládnout pak ani ty své. Láska tento týden nebude podle horoskopu pro Vodnáře až tak důležitá, větší význam bude mít klid a rodinná pohoda. Vaše tělo by mělo mít mnohem více energie než obvykle. Využijte toho.

12. Ryby – přepadne vás melancholie a také únava, nebude se vám chtít moc pracovat. Část povinností se tento týden dá odložit, ale bohužel ne všechny. Když překonáte obecnou lenost a vyrazíte někam s přáteli, můžete si nyní opravdu užít skvělou zábavu. Měli byste trošku více pečovat o pleť, kůže se nyní mnohem rychleji vysouší.