Horoskop na měsíc srpen 2014

Horoskop na srpen 2014
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – v srpnu by vás podle horoskopu mělo čekat velké množství změn. Ať již jde o záležitosti spojené s prací a výdělky a nebo o rodinnou a partnerskou problematiku. Jestliže k nim přistoupíte s klidem a úsměvem a vše budete řešit postupně, výsledek a také konec měsíce by vás měl velmi příjemně překvapit. Nebojte se rozhodovat, váš osud máte v ruce vy. Jiní lidé nikdy tak dokonale nepochopí, co opravdu potřebujete. Zdraví by mělo sloužit.

Býk – v první polovině srpna si budete muset poradit s nějakou náročnější situací, která bude mít celkem výrazný vliv na vaši budoucnost. Některé záležitosti budete muset konzultovat s kolegy v práci, jejich rada týkající se úředních a finančních záležitostí bude opravdu cenná. Vyslechněte ale více odborných hlasů, jeden by mohl být lehce zavádějící. Jestliže se vaše práce opírá o kreativitu, tento měsíc byste měli mít podle horoskopu velký úspěch. Pozor na nachlazení, ani v létě člověk není úplně bezpečný.

Blíženci – srpen bude hodně inspirující. Ať už se bude jednat o zajímavá setkání nebo nějaké originální situace, vynesete si z něj mnohem více pro budoucnost než ze zbylých měsíců tohoto roku. Při řešení různých problémů a pracovních záležitostí se raději koncentrujte na originálních nápadech, pokud možno vynechejte veškerá stereotypní jednání a zaprášenou metodiku. Potřebovali byste trošku více nezávislosti, ta vám zvýší sebejistotu a úspěchy brzy dorazí.

Rak – nesmějte se cizím neúspěchům. Spíše při nich podejte pomocnou ruku. Vysloužíte si tím vděčnost a také pomoc v různých nečekaných a méně příjemných chvilkách, které se v první a poslední třetině srpna bohužel nevyhnete. Finančně by mělo být obecně vše celkem v pořádku, nebudete si sice moci koupit zámky a letadla, ale starosti o živobytí vás také nečekají. Nejjednodušší řešení je většinou to nejúspěšnější, když se tím budete řídit, vše se vám podaří zvládnout.

Lev – srpen by vám měl přinést dlouho očekávaný odpočinek. Podle horoskopu je to skvělý měsíc pro dovolenou, na které by se vám mělo podařit nabít baterky naprosto dokonale. Jestliže z různých důvodů se vám nepodaří vyjet aspoň na týden, využijte výrazně klidnější atmosféru v práci a vychutnejte si jeden či dva prodloužené víkendy. Lvi, kteří ještě nemají stálého partnera by v tomto měsíci měli našpicovat uši a vyostřit zrak, někdo zajímavý je blízko a s trochou dravosti ho lze ulovit.

Panna – vyhýbejte se situacím, které ve vás mohou vyvolat buď smutek nebo dokonce hněv. Srpen bude ideální jen za předpokladu, že budete v dokonalé psychické pohodě a nebude s vámi zmítat stres. Obecně by události měly být spíše klidnější, takže opravdu hodně bude záležet na vás a vašem přístupu k okolí. V první polovině měsíce se trochu více věnujte domácnosti a jejímu zvelebování (jak po duchovní, tak i fyzické stránce). Můžete se zamilovat.

Váhy – úspěch se podaří těm Vahám, které vsadí na asertivitu a komunikaci. Začátek měsíce bude finančně i pracovně trošku náročnější než obvykle, ale vše by se mělo velmi rychle vyřešit. Střední část srpna bude spíše lenošivá, ale bohužel pro dovolené se moc nehodí. Místo nich lze vyřešit hodně věcí, na které dříve nebyl dostatek času. Pozor na pomluvy, informace, které vám někdo „přející“ bude našeptávat, rozhodně nejsou pravdivé.

Štír – horoskop naznačuje, že se můžete setkat s někým, u koho vaše srdce začne bít mnohem rychlejším rytmem. A je také možné, že se tato srpnová romantická známost změní na něco jiného, mnohem hlubšího a trvalejšího. Netýká se to jen Štírů, kteří jsou single. Zájem v opačném pohlaví budete vzbuzovat i v situaci, když už žijete v dlouhodobém partnerském vztahu. Je to pak na vás, co má větší smysl, stabilita nebo krásné dobrodružství. Zdraví by mělo být v pořádku, jen nepřehánějte s různými letními rychlými jídly.

Střelec – nebojte se požádat o pomoc, jestli budete cítit, že ji potřebujete. Jen mluvte s lidmi, u nichž víte, že vaši problematickou situaci nezneužijí později k pomlouvání a drbům. V rámci společenského života využívejte různých letních radovánek, jako jsou koupání, grilovačky či různé garden party. Podle horoskopu velkou šanci poznat pár lidí, kteří se vám v budoucnu mohou hodit. Na začátku měsíce by bylo dobré si trošku utáhnout opasek, abyste si pak konec srpna jaksepatří užili.

Kozoroh – otevřete se světu. Škoda by byla sedět doma a přemýšlet o minulých neúspěších a budoucích virtuálních úspěších. Prožijte srpen se svými nejbližšími a přáteli a zjistíte, že vše je mnohem růžovější, než to na první pohled vypadá. V práci by to nemělo být nijak náročné, důležité je si jen pohlídat termíny a neodkládat nic na další týdny či měsíce. Pracovně by měl být nejtěžší začátek měsíce, ale zase to nebude nic z čeho byste se hroutili. Můžete se zamilovat, ale pozor, není to ono.

Vodnář – srpen by měl být podle horoskopu opravdu kouzelným měsícem, kdy většina problémů sama zmizí jako mávnutím kouzelného proutku. Ze smutných situací se stanou veselé a váš život bude barevný a příjemný. Jediné menší „potíže“ mohou být s prací, přesněji řečeno na konci měsíce si budete muset mnohem rychleji zvykat na zaměstnání a povinnosti. Letní odpočinek a obecná firemní lenost skončí tentokrát asi tak o týden dříve.

Ryby – většina věcí v srpnu se bude točit kolem lásky a romantiky. Jestliže máte partnera, je to skvělý čas na nějakou společnou dovolenou – naprostý ideál by byl bez dětí a jakýchkoliv příbuzných, jen abyste si mohli vychutnat tu nádheru večerů ve dvou. Ryby, které ještě partnera nemají, zase mohou velmi jednoduše získat přízeň opačného pohlaví. Zjednodušeně řečeno stačí vyjít někam, kde je více lidí a nabídky se jen pohrnou. Jen pozor, při výběru je dobrá opatrnost.