Horoskopy od 14-07-2014 do 20-07-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý devátý týden roku 2014

1. Beran – stačí, když se v práci budete angažovat trochu více a na konci týdne se vám peněženka neočekávaně naplní. Berani, kteří jsou single mohou podle horoskopu potkat někoho velmi zajímavého. Fascinace bude oboustranná. Budete se cítit výrazně unavenější než obvykle, ale do víkendu by to mělo samo přejít.

2. Býk – ve finančních záležitostech byste měli být opatrní. Je zde sice skvělá možnost investice, ale má několik háčků, na které se musíte lépe připravit. Budete velmi přitažliví pro opačné pohlaví, věřte nyní spíše srdci než rozumu. Trocha aktivního odpočinku a uvidíte jak se vám zlepší celková forma. Na začátku týdne vás mohou trochu více bolet záda.

3. Blíženci – projevíte velmi dobrý vkus, může se to hodit v práci, ale ještě lépe to využijete při nákupech, jejichž účelem bude zvelebení vašeho bydlení. Jestliže se vám někdo líbí, věnujte trochu více času na pozorování. Ne vše je takové, jako to na první pohled vypadá. Tento týden se skvěle hodí pro návštěvu u kadeřníka či holiče.

4. Rak – neodkládejte důležitá rozhodnutí, podle horoskopu byste tento týden měli jednat rychle a bez váhání. Tak výhodná příležitost se nebude opakovat hodně dlouhou dobu. Pokud vás ve vztahu něco trápí, raději to tento týden neřešte, není proto dobrý čas a zbytečně by došlo k hádkám. Chcete shodit pár kilo? Teď je ta správná chvíle.

5. Lev – aktuální čas je velmi vhodný pro dokončení různých starších záležitostí. Udělejte si pořádek v papírech, úředních věcech, prozkoumejte pracovní stůl, jestli jste náhodou na něco důležitého nezapomněli. Líbí se vám někdo, řekněte mu to. I doma lze pochválit partnera, když něco udělá dobře. Zdraví by tento týden mělo být v pořádku.

6. Panna – musíte se naučit lavírovat. Následujících sedm dní vás čeká hodně změn a pokud nebudete rychle reagovat, může vám ujet vlak. Hledejte si spojence. Tento týden by měl být podle horoskopu hodně romantický, v druhé polovině by mělo Panny čekat nějaké příjemné překvapení. Měli byste mít hodně síly a energie, ale pozor, budete mít také tendence přeceňovat své schopnosti.

7. Váhy – pomalu začněte přemýšlet o tom, jak získat další a nebo nový, ale výrazně výhodnější zdroj příjmů. Pomalá příprava vám výrazně vylepší start. Ve vztazích krásný harmonický týden, single mohou potkat nějakou zajímavou známost. Víkendová romantika má něco do sebe. Pozor na úrazy při sportování.

8. Štír – občas se nesmíte bát riskovat. Jestliže se v práci budete neustále držet při zemi, nikdy se vám nepodaří dosáhnout opravdového úspěchu. Nemusíte pořád naříkat na nedostatek lásky, situace se již velmi brzy změní k vaší plné spokojenosti. Zkoušeli jste někdy tančit? Kurz nebo alespoň zábava vám udělají velmi dobře a ukážou nové možnosti zdokonalení fyzičky.

9. Střelec – v práci si velmi pečlivě vybírejte lidi, se kterými budete spolupracovat. Na většinu vašich kolegů padla letní lenost a ve skutečnosti by vám nepomohli, ale jen přidali další práci navíc. V partnerském vztahu je dobré občas zavzpomínat na začátky a připomenout si stejná místa a situace. Vaše forma se pomaličku zlepšuje, ale ještě pořád to není ideál.

10. Kozoroh – finanční situace by se měla výrazně zlepšit. Ale to neznamená, že můžete utratit vše, co se vám podaří získat. Právě teď je velmi dobrý čas na vytváření rezervy na horší časy. Bylo by dobré se věnovat více rodině a méně různému flirtování. Vaše životospráva není ideální, bylo by dobré s tím něco udělat.

11. Vodnář – tento týden by měl být spíš klidnější. Hodí se velmi dobře na příjemnou dovolenou, ale pokud se rozhodnete věnovat práci, mělo by vám vše jít velmi dobře od ruky. V lásce klid a mír, single by měli vyrazit někam s kamarády. Jestliže toužíte po odpočinku, neomezujte ho jen na pláž a opalování. Chtělo by to i trochu aktivity.

12. Ryby – měli jste v minulosti pár zajímavých nápadů, které jste nakonec z různých důvodů nerealizovali? Zkuste je nyní oprášit, je na to čas a také vám konečně nikdo nebude házet klacky pod nohy. S partnerem nejednejte z pozice síly, mnohem více dosáhnete klidnou diplomacií. Bolí vás oči a hlava? Odpočiňte si trochu od všech obrazovek.