Horoskopy od 07-07-2014 do 13-07-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý osmý týden roku 2014

1. Beran – dostanete zajímavou pracovní nebo finanční nabídku. Pořádně si ji promyslete, musíte počítat s tím, že souhlas vyvolá jistou vlnu kritiky ve vašem okolí. Neztrácejte čas s někým, kdo o vás ve skutečnosti nemá zájem a nebo vám nevěnuje dostatek pozornosti. Rozbouřené nervy a stres nejlépe uklidní dovolená a nebo nějaký celodenní výlet.

2. Býk – k vydělaným penězům přistupujte s úctou. Vždy, když se rozhodnete pro nějaké utrácení za zbytečnosti, vzpomeňte si, kolik úsilí vás získání financí stálo. Větší utrácení si budete moci dovolit až kolem víkendu, kdy by vám měla trochu nakynout peněženka. Nenechte do vašeho vztahu zasahovat jiné lidi, jinak bude oheň na střeše. Vaše oči občas potřebují trochu více odpočinku, zeleň v přírodě jim nejvíce pomůže.

3. Blíženci – podaří se vám přesvědčit vaše okolí, že máte nejlepší nápady a řešení pro aktuální pracovní situaci. Budou z toho i příjemné peníze. Každý Blíženec může tento týden prožít příjemnou romantickou situaci, chce to jen trochu chtít. Podle horoskopu by mělo vaše zdraví být nyní v pořádku, pokud vás čeká rekonvalescence, bude rychlejší, než jste předpokládali.

4. Rak – tento týden je podle horoskopu vhodný pro vyřizování různých papírových a úředních záležitostí, podaří se vám vyřešit mnohem více a s mnohem větším úspěchem než obvykle. Single mají velkou šanci potkat někoho opravdu výjimečného, ale nesuďte jen podle vzhledu, srdce je mnohem důležitější. Jestliže vás poslední dobou hodně bolí záda, začněte chodit pravidelně plavat.

5. Lev – pokuste se dokončit veškerou rozdělanou práci co nejrychleji a pokud možno nezačínejte už nic nového. Ušetřený čas věnujte dovolené, kterou už opravdu potřebujete. S partnerem se můžete  v první polovině týdne docela ostře pohádat, ale pak vše vyšumí do ztracena a víkend by měl být velmi příjemný. Případné potíže se žaludkem způsobuje stres, když uklidníte nervy, zlepší se vám i trávení.

6. Panna – možná to nebude ten pracovně nejúspěšnější týden, ale zase by se v něm nemělo odehrát nic extrémně nepříjemného. Pokuste se jen vyhnout různým sporům s kolegy a nadřízeným se raději vyhýbejte, aby vám nenaložili nějakou práci navíc. Podle horoskopu to v lásce bude spíše nudné a nezáživné. Toužíte po miminku? Přichází ten správný čas.

7. Váhy – investujte trochu do svého rozvoje. Nemusí to být rovnou peníze, někdy stačí věnovat sebezdokonalení pouze trochu volného času navíc a výsledky se dostaví velmi rychle. Nestyďte se projevovat více své city. Není na nich nic špatného a často napoví mnohem více než tisíce slov. Bylinkové čaje podpoří vaše zdraví a jsou také příjemným letním nápojem.

8. Štír – vyřizování všech důležitých věcí se hodně protáhne, chce to více trpělivosti a hlavně pevné nervy. Kdo si počká, ten se dočká. Nehledejte problémy tam ke nejsou a neobviňujte partnera z věcí, na které nemáte opravdu jasné důkazy. V budoucnu toho může využít ve svůj prospěch. Pozor na sluníčko, vaše kůže je nyní hodně citlivá.

9. Střelec –  máte možnost vyjednat výrazně lepší podmínky v práci. Podle horoskopu Střelci, kteří nastupují do nového zaměstnání, budou tento týden opravdu spokojeni. Jestliže jste single, blíží se čas, kdy se může váš stav změnit. Chce to jen trochu trpělivosti a nic nesmíte uspěchat. Obklopte se hezkými a uklidňujícími věcmi, pomohou vaší psychice.

10. Kozoroh – stálo by zato trošku prozkoumat strukturu pravidelných příjmů a výdajů, vaše finance jsou dost nepřehledné a tento týden je skvělý pro pořádky. Pokud od partnera něco požadujete, musíte také něco na oplátku nabídnout. Vztah nemůže být jen jednostranný. Opatrně s masem a tučnými jídly, nějaká očistná kůra opírající se hlavně o čerstvou domácí zeleninu vám prospěje.

11. Vodnář – dávejte si velký pozor na příliš výhodné nabídky. Jsou pravým opakem toho, na co na první pohled vypadají. Při jejich odmítání si neberte rukavičky. Kdo šetří má za tři, ale také si nic pořádně neužije. Poznáte několik zajímavých lidí a kdo ví, možná se z kamarádství za čas stane i láska. Méně sezení a více pohybu, ven ale choďte spíše podvečer.

12. Ryby – finanční situace je trošku na hraně, jestli plánujete dovolenou, měli byste začít trochu více šetřit. V práci byste měli mít velmi dobré vztahy s kolegy a tím pádem i méně povinností. Neztrácejte svou energii a čas na někoho, kdo vás jednoznačně ignoruje. Nemá to podle horoskopu budoucnost. Jestli vás čeká návštěva u lékaře, nemusíte se jí obávat, vše dopadne výborně.