Horoskopy od 04-08-2014 do 10-08-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý druhý týden roku 2014

1. Beran – v práci by se něco mělo změnit výrazně k lepšímu, jestli  čekáte povýšení nebo finanční odměnu, pravděpodobně přijde právě tento týden. V lásce je doporučena spíše opatrnost, velmi si dávejte pozor na to, co říkáte a komu to říkáte. I doma v konverzaci s partnerem je lepší se držet trochu vzadu. Zdraví by podle horoskopu mělo být bezproblémové.

2. Býk – vaše pracovní pozice by měla být naprosto stabilní. Tento týden by se nemělo nic důležitého objevit, případné povinnosti se vám podaří zvládnout levou zadní. Možná by neškodila dovolená? Léto začne rozpalovat i vaše srdce a výrazně zvyšuje vaši atraktivitu u opačného pohlaví. Byla by škoda toho nevyužít. Vyhýbejte se ledovým nápojům.

3. Blíženci – Nebojte se občas v práci bouchnout do stolu, jinak vás začnou přehlížet a protlačí řešení, která vám nebudou příliš sympatická. Jestli žijete v partnerském vztahu, vyhýbejte se veškerým konfliktům a vaše druhá polovička vám snese modré z nebe. Podle horoskopu můžete mít mírně oslabený imunitní systém.

4. Rak – tento týden je dobrý pro ukončení různých větších projektů a inkasování zisků. Raději nic neprodlužujte, nejlepší časy jsou už za vámi a proč vydělávat méně. V rodině hrozí menší konflikty, vše je spojeno s horkem a obecnou únavou. U vody vše bude klapat skvěle. Pečujte o svůj vzhled a popřemýšlejte o návštěvě zubaře.

5. Lev – pokuste se věnovat spíše nudnějším pracovním povinnostem. Sice tento týden nebudou zábavnější než obvykle, ale na druhou stranu by vám tento typ práce měl jít mnohem lépe od ruky. Setkávejte se známými, kolegy z práce a samozřejmě nezapomínejte na přátele. Problémy s příbuzenstvem neřešte. Nervy máte jen jedny, někdy je lepší bouchnout do stolu než ničit organismus stálým stresem.

6. Panna – nebojte se a přistupujte k práci s odvahou. Zeptejte se na to, co vás už delší dobu trápí, navrhněte nové řešení, pokud si něco zasluhuje kritiku, rozhodně nemůžete mlčet. I ve vztahu to bude trochu podobné, tichá voda břehy mlít nebude, kdo se dokáže ozvat, ten dostane to, co chtěl. Alergici podle horoskopu nebudou mít svůj nejšťastnější týden.

7. Váhy – ačkoliv v tomto týdnu budete mít několik příležitostí jak vhodně investovat peníze a nebo si přivydělat nějakou tu korunu navíc, bohužel se objeví i nějaké nečekané výdaje. Lásce nejvíce prospívá romantika, se suchary moc vášní zažít nemůžete. Pozor kam šlapete, pro Váhy je zde zvýšené riziko menších úrazů dolních končetin.

8. Štír – někdy je nejlepší se zavřít ve své kanceláři a pokud možno se vyhýbat kontaktu s jinými lidmi. Tento týden je právě takový případ, kdy nejlépe si budete radit sami. Ačkoliv je velmi pravděpodobné,  že potkáte hodně zajímavých a dá se říci, že i velmi atraktivních, lidí, raději na vyznání lásky ještě trochu počkejte. Pozor na ledviny, dodávejte jim potřebné množství tekutin – čili ani nesmíte přehánět.

9. Střelec – v práci si vyhledejte nějaký náročnější projekt a začněte přemýšlet, jak by se dal vyřešit netradičním způsobem. Jestliže se vám to podaří, získáte respekt a finanční uznání vás také nemine – na to si jen budete muset trošku počkat. Single by měli popřemýšlet, jestli by neměli nyní zatlačit trochu více na pilu. Léto je pro lásku a vznik nových vztahů nejlepší. Dávejte si velký pozor při nákupech potravin, velmi pečlivě kontrolujte data trvanlivosti.

10. Kozoroh – ačkoliv to v pondělí může vypadat, že práce se nedá zvládnout, ve skutečnosti si se vším poradíte levou zadní, jen nesmíte povinnosti neustále odkládat. Největší vliv na váš vztah a rodinnou pohodu bude mít nějaký velmi blízký člen rodiny. Ignorujte ho a vše bude v pořádku. Nesmíte se tento týden moc rozčilovat.

11. Vodnář – nezapomínejte na propagaci své vlastní osoby. Proč by se jiní neměli dozvědět, jak vám to dobře jde od ruky. Pozor na pracovně náročné čtvrtky a pátky. Společný víkend a nebo alespoň nějaká hezká procházka mohou vytvořit překrásný vztah. Jen vybírejte dobrá místa. Budete hodně snít a přemýšlet, dejte si na to pozor venku a obzvlášť při řízení auta. Nehoda je záležitostí zlomku vteřiny.

12. Ryby – pokuste se na práci najít co nejvíce pozitiv. Obecně se vám do ní moc chtít nebude a pokud si ji začnete navíc zošklivovat, může se stát, že díky obecné otrávenosti zapomenete udělat něco velmi důležitého. Někdy stačí jen překonat ostych a jako první říci to správné slovo. Kdo čeká, ten se v lásce často nedočká. Zdraví a energie byste tento týden měli podle horoskopu mít mnohem více než obvykle.