Horoskopy od 11-08-2014 do 17-08-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý třetí týden roku 2014

1. Beran – už nemusíte mít obavy o budoucnost, vaše situace je nyní zajištěná a pracovně vás čekají různá pozitiva. Měli byste poslouchat i názory jiných lidí, můžete se mnoho užitečného naučit. Láska je někdy hodně přelétavá, lepší je nic nečekat a nechat se příjemně překvapit. Dobrou formu udržíte jen díky zvýšené fyzické aktivitě.

2. Býk – naslouchejte velmi pečlivě všemu, co se kolem vás šeptá. Tento týden máte podle horoskopu velkou šanci zjistit nějakou významnou informaci, která vám výrazně vylepší pracovní pozici. Jestliže ve vašem partnerském vztahu to již delší dobu skřípe, tento týden by měl konečně navrhnout rozumné řešení. Nikdo není z oceli, preventivní prohlídka u lékaře neuškodí.

3. Blíženci – nepočítejte s nějakými extra příjmy, je dobré si hned v pondělí naplánovat výdaje a pak se svého plánu držet. Víkend s prázdnou kapsou by nebyl moc příjemný. Partner by se na vás měl začít více usmívat, asi chystá nějaké velmi příjemné překvapení. Budete mít mnohem citlivější sluch, hlasitější zvuky mohou u vás vyvolat menší migrénu.

4. Rak – nějaké změny vás hodně překvapí, ale ve finále zjistíte, že jste na tom pracovně výrazně lépe, než tomu bylo dříve. Bude to jen chtít trošku větší pracovní nasazení. V lásce budete mít hodně romantickou náladu a očekávání, nebude tak snadné vám ve všem vyhovět. Dejte si pozor na sluníčku a nezapomínejte na pravidelný přísun tekutin.

5. Lev – dobrý týden konečně nastal. Usmějte se a s radostí čerpejte všechny benefity, které vám nyní nabídne. V práci můžete dosáhnout opravdu hodně. Něco končí a něco nového začíná. Možná to bude nová láska a možná jen váš vztah vstoupí do jiné etapy. Pravidelné procházky vám udělají dobře, jen nezapomínejte na sluneční brýle a pokrývku hlavy.

6. Panna – podle horoskopu je tento týden vhodný pro různé finanční operace a také se vám v něm podaří velmi rychle vyřídit různé úřední záležitosti. V lásce kujte železo dokud je žhavé, nemá smysl čekat, jděte do toho už konečně naplno. Fyzická kondice by měla být docela v pořádku, trošku slabší to bude s psychickou, potřebovali byste více klidu.

7. Váhy – v práci budete mít trochu více volnosti. Bylo by dobré ji využít na nějakou novou zajímavou aktivitu, která vám v budoucnu vydělá větší peníze. Máte rádi překvapení? Jestliže ano, můžete se těšit. Tento týden vás v lásce něčím velmi příjemným překvapí. Bylo by užitečné začít s nějakými cviky, které posilují břišní svalstvo.

8. Štír – i v práci můžete snít. Pokud se budete držet jen při zemi, ničeho významného nedosáhnete. Jestliže začnete toužit po vyšších metách, ty se najednou začnou velmi rychle přibližovat. Dobrý týden pro hledání nového partnera a také pro ty, co chtějí ve vztahu zažít něco opravdu krásného. Na zdraví byste si nyní neměli stěžovat.

9. Střelec – pokuste se ukončit všechny rozdělané záležitosti a pak věnujte jeden den na zhodnocení vašich letošních výsledků a plánování další aktivity. Podle horoskopu budete mít trošku problém při komunikaci s opačným pohlavím, ale nebude to nějak drastické. Můžete popracovat trochu nad svými kily, správný jídelníček a pohyb dokážou zázraky.

10. Kozoroh – hlídejte si všechny finanční záležitosti. Je dobré uhradit své závazky a také pečlivě hlídat, aby lidé splnili všechny závazky vůči vám. Pak budete mít o víkendu plnou kapsu a klidné spaní. Jestliže vám ve vztahu něco chybí, nebojte se o tom s partnerem promluvit, řešení je velmi snadné. Omezte konzumaci všeho, co vám škodí.

11. Vodnář – v práci můžete dosáhnout mnoha úspěchů, bohužel vzbudí do závist několika lidí, kteří se vám pokusí trochu škodit. Láká vás nějaký malý nezávazný flirt? Tento týden se mu raději vyhněte, mohl by mít hodně nepříjemné následky. Psychická hygiena je pro zdraví velmi důležitá.

12. Ryby –  nakupujte moudře a pokud budete mít možnost se nákupu vyhnout, raději to udělejte. Tento týden budou mít peníze chuť od vás mizet, takže je lepší tento odliv co nejvíce brzdit. Podle horoskopu se můžete zamilovat doslovně během pár vteřin, ale počkejte s prvním krokem, ujistěte se, že to opravdu stojí za to. Máte problémy se spaním? Dvě hodiny před postelí se na dvacet minut projděte na čerstvém vzduchu.