Horoskopy od 15-09-2014 do 21-09-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý osmý týden roku 2014

1. Beran – tento týden se zaměřte hlavně na různé složité záležitosti, půjdou vám skvěle od ruky a ušetříte si tak práci v následujících měsících. Ve vztahu budete mít schopnost najít vždy to správné slovo k dané situaci. Takže i z různých menších sporů budete vycházet vítězně a nebo se vám podaří je rovnou na začátku udusit. Hrozí vám nějaká menší infekce, neoslabujte organismus.

2. Býk – budete mít hodně zajímavých nápadů a také z vás bude tryskat činorodost. Jediný problém bude v mírném nedostatku pečlivosti, díky které se mohou objevit zbytečné chyby. Ale vše lze udržet pod kontrolou a zakončit celý týden velmi šťastně. Budete se moci seznámit s někým novým, podle horoskopu by si ale měli dávat pozor Býci s partnerem, v jejich vztahu se může objevit žárlivost. Zdraví by mělo být nyní v pořádku.

3. Blíženci – tento týden by měl být týdnem pracovních a finančních úspěchů. Jen budete mít trochu méně volného času než obvykle, ale krátkodobě se s tím dá vydržet. Single stále budou hledat toho pravého a stále budou mít problém s jeho nalezením, nebylo by lepší si dát na chvilku pauzu a rozmyslet, co od partnera požadujete? Do víkendu to vydržíte, ale pak si bezpodmínečně musíte odpočinout.

4. Rak – povinností bude víc než dost, ale pokud si v pondělí všechno pečlivě naplánujete, tak byste neměli mít nějaké větší potíže. Pracovně bude nejnáročnější čtvrtek a pátek. Podle horoskopu je nyní skvělý čas na vyznání lásky, nebojte se začít, další slova a činy pak budou následovat automaticky. Pokud možno dejte večer trochu více odpočinku svým očím.

5. Lev – dostanete velmi zajímavé nápady, které ale vyžadují ještě trochu dopracovat, zatím se do nich nepouštějte. Vaše finanční situace by se měla výrazně zlepšit. Chtělo by to věnovat trochu více času rodině, promluvte si konečně o věcech, které vás trápí a nedají vám spát. Trošku si upravte jídelníček a volné chvíle byste mohli věnovat nějaké formě aktivního odpočinku.

6. Panna – v práci se vyhýbejte různým debatám a sporům o ničem. Jen vám zbytečně zaberou čas a můžete si navíc udělat nepřítele, který vám začne v nejméně vhodném okamžiku házet klacky pod nohy. Podle horoskopu byste nyní měli zažít hodně radosti a to buď s partnerem nebo s přáteli. A kdo vím, možná při zábavě se najde i ten jediný? Nenechte si nikým kazit náladu, jinak se dostanete do zbytečných depresí.

7. Váhy – dávejte si pozor na různé chyby z nepozornosti. Bohužel vás čekají nějaké výdaje, které by nebylo dobré odkládat na jindy. Partnerským vztahům nehrozí nic špatného, bude hodně romanticky a příjemně. Single by se měli pokusit hledat v nových vodách, zkoumání stále stejného nic nedá. Pokud se musíte léčit, dodržujte všechny požadavky lékařů, samoléčba situaci jen zhorší.

8. Štír – pečlivě si promýšlejte každý další krok. Budete mít mnoho různých nabídek a na první pohled budou vypadat všechny stejně lákavě, na ten druhý zjistíte, že většina z nich má hodně ostré háčky. První okouzlení by někdy mělo být zároveň tím posledním, ve vztahu někdy je lepší méně koukat na pozlátko. Nezapomněli jste na nějakou preventivní prohlídku?

9. Střelec – tento týden to nebude snadné. Čeká vás hodně nových povinností, je dost pravděpodobné, že budete muset mnohem více jezdit a nebo cestovat. Promluvte si v klidu s partnerem a dejte do pořádku věci, které mezi vámi dělaly neplechu. Podle horoskopu je na to nejlepší čas, déle nemá smysl čekat. Budete hodně náladoví, nenechte se ovládat emocemi.

10. Kozoroh – chyběl vám v práci prostor? Nyní ho budete mít dostatek, pokuste se využít novou šanci a dokázat všem, že máte na víc. Protože opravdu máte. V domácnosti by to mělo být klidné, i když je možné, že občas ve vás začne hlodat malý červík žárlivosti. Neposlouchejte ho. Trošku zpomalte, vaše tělo není z oceli a požadujete toho po něm až příliš mnoho.

11. Vodnář – vaše pracovní situace by měla být normální, dá se říci, že to nyní bude i trošku nuda, ale všechno se dá zvládnout. Měl by se objevit nějaký nečekaný příjem, bohužel doprovodí ho i mírně zvýšené výdaje. Podle horoskopu by nyní Vodnáři měli mnohem více přitahovat opačné pohlaví než obvykle, single by toho mohli využít. Vaše pleť se dožaduje trošku větší péče.

12. Ryby – nové nabídky byste měli zvážit a ve většině případů přijmout. Jen si dejte pozor na finance, je zde spousta věcí, za které lze utrácet, ale nyní by bylo lepší trochu více šetřit, protože se blíží náročné týdny. Bude to hodně vášnivý čas, partner vás v druhé polovině týdne něčím velmi příjemným překvapí. A pokud ho ještě nemáte, tak o víkendu se to může změnit. Pozor na nachlazení, podzim je už vlastně tady.