Horoskop na měsíc říjen 2014

Horoskop na říjen 2014
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – pro ty Berany, kteří čekali už delší dobu na nějakou změnu v jejich citovém životě by říjen měl přinést příjemné překvapení. Láska nemusí být automaticky spojená jen s jarem, někdy se kouzelné chvíle objeví i na sklonku babího léta. Obecně by tento měsíc měl být celkově pozitivní, i v práci to bude klidnější, budete mít hodně prostoru pro seberealizaci a pokud hledáte nové zaměstnání, tak vaše snahy by měly být úspěšné. Možná jen s penězi to nebude tak úplně dokonalé, ale tady budou na vině větší výdajové díry ze září, které je nutno postupně zalepit.

Býk – pravděpodobně vás bude čekat hodně velké množství úředních nebo papírovacích záležitostí, zvláště v první polovině měsíce října. Pak by se to z tohoto hlediska mělo trochu uklidnit, ale zase budete dost zavaleni prací. Takže na nějaké extra volno nepočítejte, víkendy vám bohužel  musí stačit. V mezilidských vztazích to bude výrazně lepší, člověk, se kterým jste měli spory a problémy přizná svou chybu a pokusí se minulé hříchy odčinit. I v náročných chvílích se pokuste zachovat dobrou náladu a uvidíte, že vše se nějak vyřeší.

Blíženci – podle horoskopu zažijete kolem poloviny října mírné zklamání. Někdo, kdo vám něco slíbil, to nedodrží a ještě se bude hloupě vymlouvat. Nevyvolávejte s ním spory, ale rozhodně na tento podraz nezapomínejte, přijde čas, kdy se mu to vrátí  i s úroky. Pracovně to bude trošku jako na houpačce, na začátku měsíce budete mít povinností více, kolem druhého týdne méně a pak zase po vás lidé budou pořád něco  chtít. Říjen by ale podle horoskopu měl skončit klidněji. Vůbec konec měsíce čekejte milý a příjemný, měl by vás pozitivně naladit na postupný příchod zimy.

Rak – říjen by měl být pro Raky dosti zvláštní měsíc. Budete přemýšlet mnohem více o duchovnu a pokud se ponoříte do svého srdce a myšlení, možná zjistíte i spoustu zajímavého, co vám pomůže v dalším životě, ve vztahu i v práci. Raději na nic moc netlačte, nechte život ať pomalu kolem vás protéká, pozorujte a přemýšlejte o dalších krocích. Je to ideální čas pro vymýšlení dlouhodobých plánů, nyní zohledníte i záležitosti, kterých byste si jinak vůbec nevšimli. Nezapomínejte na příbuzné, je užitečné s nimi udržovat dobré vztahy.

Lev – jestli už delší dobu o něčem přemýšlíte, v říjnu podle horoskopu je konečně ten správný čas, abyste začali s realizací. Detaily raději dopracovávejte za pochodu, protože situace se bude neustále měnit a to co se stane, nemůžete naplánovat. Na konci měsíce se mohou objevit nějaké menší spory a hádky mezi přáteli, pokud budete k nim přistupovat s odstupem, podaří se je vám vyřešit a získat si tak obě strany. Ozve se vám někdo zajímavý, s kým jste se už hodně dlouho neviděli. Setkání by mohlo být příjemné.

Panna – váš život bude hodně ovlivňovat počasí. Ve slunečných dnech se budete cítit skvěle a budete plni optimismu a pocitu, že neexistuje práce, kterou byste nemohli zvládnout. A když bude pršet nebo bude zataženo, tak jako by z vás někdo vypustil síly, do ničeho se vám nebude chtít a budete jen smutně čekat, až ten otravný den skončí. Takže by bylo užitečné, kdykoliv, kdy pocítíte příliv energie, tak si vykasat rukávy a udělat si trochu práce a povinností do rezervy. Do dvacátého října byste podle horoskopu měli peníze spíše šetřit než vydávat.

Váhy – září bude časem mnoha důležitých změn. Měli byste se co nejlépe připravit na to, že v životě nikdy nic není stálé a věčné. Ve vztahu to sice nebude znamenat zemětřesení, ale čekejte na nějaká nová pravidla a zásady – a bylo by dobré je určovat nikoliv jen poslouchat verdikt. Pokud partnera ještě nemáte, tak nyní je opravdu už nejvyšší čas s tím něco udělat. Zvláště v první třetině měsíce budete mít velké šance a také velmi zajímavý výběr „objektů“. Nesázejte hned na první pohled, ale také nemá smysl moc dlouho čekat, jen se ujistěte, jestli je to vše poctivé a bez falše.

Štír – pečlivě se připravujte na všechny novinky. Pokud možno sledujte neustále co se kolem vás děje a doučte se vše, čemu nebudete rozumět. Jen díky tomu se vám podaří kontrolovat situaci a v nejlepším momentě zasáhnout se svým nápadem. Díky tomu by se vám mělo podařit vydělat nemálo peněz a také si o vás výrazně zlepší názor vaši spolupracovníci. Partner bude v první polovině října spíše málomluvný, ale není za tím nic jiného než pomalý příchod podzimní a zimní únavy. Vše se brzy znormalizuje a ještě si spolu užijete spoustu zábavy.

Střelec – nebude to úplně snadný měsíc, přinejmenším na začátku. Okolí i život podle horoskopu vám nahází trochu překážek pod nohy, které bude nutno odklidit nebo přeskočit – i když první varianta je lepší, protože při případném couvnutí nezakopnete. Pak se vše vylepší a z pracovního i finančního hlediska byste měli být na konci října opravdu spokojeni. Trošku slabší to bude se zdravím, ale nemusíte si zase nijak zoufat, naprostá většina potíží bude spojena se změnou počasí a ročního období a vše lze posílením imunity a případnou detoxikací organismu vyřešit.

Kozoroh – naučte se trochu trpělivosti. Rozhodně se nevrhejte nyní po hlavě do všeho, co vypadá na ziskové, nejdřív si každý krok pořádně promyslete. Nenechte se vyvádět z rovnováhy jinými lidmi, jejich pokřikování a hecování vás nemusí zajímat. Finanční situace by se měla zlepšit a nebude to vyžadovat nějaké zvláštní kroky, prostě letní měsíce nebyly moc úspěšné a nyní je vše zase tam, kde to mělo být. Na konci října by měl být podle horoskopu spíše klid, dokonce pro někoho to může být i malá nuda – je to skvělý čas na různé koníčky a odpočinek.

Vodnář – čekají vás nějaká náročnější jednání s více lidmi, pokud možno si procvičujte diskusní a diplomatické schopnosti, protože při dohadování se o vaší budoucnosti a výdělcích se vám to rozhodně bude hodit. K lidem pokud možno přistupujte hodně sebevědomě, ale vyvarujte se zbytečné arogance, která by mohla protistranu podráždit. Ve všem je nutno znát míru. Měsíc to bude obecně hodně dynamický, ožijí i věci, o kterých jste si mysleli, že už jsou dávno u ledu. Zdraví si za peníze nekoupíte, takže rozhodně si dávejte velký pozor při sportu a na silnici.

Ryby – podle horoskopu bude pro znamení zvěrokruhu Ryb měsíc říjen opravdu zvláštní. Na jednu stranu se budete potácet v jisté finanční a existenční nejistotě ohledně dalších měsíců a let, na druhou stranu v práci to všechno bude vypadat naprosto dokonale. Přistupujte ke všemu s klidem, pokuste se hlavně oddělit co nejvíc realitu od vašich představ, mnoho problémů, kterými se trápíte ve skutečnosti existuje pouze ve vaší hlavě. Největší oporou vám nyní může být partner, svěřte se mu a uvidíte, že vše je ve skutečnosti naprosto v pořádku. Jestli ho nemáte, najděte si nejlepšího přítele, který má schopnosti býti vrbou.