Horoskop na měsíc listopad 2014

Horoskop na listopad 2014
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – není to tradiční měsíc pro cestování, ale zrovna pro Berany by byl tím nejlepším. Nejde jen o dovolené i služební cesty by měly být velmi úspěšné a přinést vám hodně peněz či velmi důležitých kontaktů do budoucna. Pracovně budou nejúspěšnější první dvě třetiny listopadu, pak se vše vrátí do normy a může se objevit i trochu více povinností než jste byli doposud zvyklí. Pokud hledáte partnera, tak je dobré si pamatovat, že nyní mají největší šanci sebevědomí lidé, kteří vědí co chtějí a nenechají se jen tak někým postrkovat.

Býk – počítejte s tím, že měsíc listopad vás společensky velmi vytíží. Budou zde různá setkání s přáteli i známými, spousta různých zajímavých příležitostí, kam po večerech vyrazit, mnoho originálních kulturních akcích. Měli byste si pečlivě vybírat, aby vám zůstalo i trochu času na povinnosti. V práci to sice nebude podle horoskopu úplně nejnáročnější, ale natáhnout nohy a zdřímnout si tam přeci jen nepůjde. Z důvodu větších společenských aktivit vám může trochu zavát průvan do peněženky, ale na konci měsíce by se měla celková finanční situace zlepšit.

Blíženci – v práci dostanete trochu více svobody pro jednání a vlastní iniciativy. Možná je čas navrhnout něco nového, díky čemu by se vám vylepšila vaše budoucí pozice a tím pádem také i finanční ohodnocení a zajímavost práce. Jestliže máte kreativní koníčky, podle horoskopu v listopadu vaše díla budou obzvláště povedená. Stálo by za to trochu popracovat nad zdokonalením vlastních schopností a znalostí. Od partnera nečekejte příliš romantiky až do poloviny listopadu, pak jako by otočením kouzelného prstenu se všechno změní.

Rak – v první a poslední třetině hodně o sebe pečujte. Váš vzhled a oblečení budou rozhodovat o tom, jak vás jiní lidé budou vnímat. Je to sice povrchní, měli by vás hodnotit podle činů a znalostí, ale někdy tomu tak není. Přesněji řečeno, podle horoskopu i činy budou mít svou váhu, ale nereprezentativní vzhled jejich význam zatlačí úplně do pozadí. Jestliže hledáte novou lásku, největší šance budete mít mezi osmnáctým a dvacátým pátým listopadem. Je to čas, kdy nemá smysl sedět doma a čekat na zázrak.

Lev – na začátku měsíce listopadu vás čeká několik úspěch jak v pracovním tak i osobním životě. Užívejte si je, oslavujte, ale kolem desátého zase sestupte na zem a věnujte se všemu všednímu. Podle horoskopu vás už pak čeká spíše jen nuda či klasická šeď obyčejných dnů. Výhodou bude to, že zároveň se na vás nevalí žádný průšvih ani nepříjemné překvapení. Rozhodne se konečně nějaká záležitost, na kterou čekáte už delší dobu. S výsledkem byste měli být celkem spokojeni, ale zisky budou spíš až v dalších měsících.

Panna – celý měsíc by měl být pracovně relativně klidný. Pokud si každý týden uspořádáte své věci a naplánujete kroky na každý pracovní den, zjistíte, že vám zůstane docela hodně času na volné aktivity. A ty si můžete užívat. Využijte sychravé listopadové dny k návštěvám různých kulturních akcí a zábavních podniků a když vysvitne sluníčko, udělejte si sem tam nějakou příjemnou procházku. Partner by vám měl být oporou a jestli se ještě ta velká láska neobjevila, podle horoskopu se to sice nezmění, ale máte možnost prožít různé větší či menší románky.

Váhy – podle horoskopu bude listopad velmi zajímavým měsícem pro všechny soutěživé lidi. Vaše charisma odehraje velkou roli při rozhodování o tom, kdo uspěje. A také vám může pomoci při hledání partnera a nebo pokud již s někým žijete, tak k tomu, aby své chování a aktivity upravil podle vaší vůle. Nebojte se jít tvrdě za svým, dělá to celý světa ti, co čekají na zázraky někde v koutě, se jich nikdy nedočkají. Objeví se pár zajímavých příležitostí k výhodným nákupům, které by mohly zvelebit vaši domácnost a také několik zajímavých investic, které vám zlatem vydláždí budoucnost.

Štír – v první třetině měsíce budete hodně cítit únavu a nějaký těžce definovatelný smutek. Musíte s tím něco dělat nebo se to potom přetáhne na celý měsíc a to by byla škoda. Takže během prvních deseti dnů co nejvíce odpočívejte a snažte se najít různé aktivity, které vás pozitivně naladí. Jestliže zvládnete tuto menší krizi, dál vás nic nepříjemného nečeká. Práce by neměla být příliš náročná, peněženka se před Vánoci docela naplní a ve věcech lásky budou usměvaví a aktivní Štíři slavit u konce listopadu velký úspěch.

Střelec – podle horoskopu na tom v listopadu budou nejlépe ti, kteří žijí ve městech, kde je velká možnost kulturního a zábavního vyžití a nebo mají jednoduchou dopravu do takových center. Protože jen společenská zábava vám pomůže se vytrhnout z šedi a sychravosti tohoto měsíce. V záležitostech lásky je dobré se vyhýbat jakýmkoliv nedořešeným sporům, je lepší krátká a ostrá hádka, která má jednoznačný výsledek než nepříjemné mlčení či neustálé rýpání do druhého. V poslední třetině listopadu se vám ozve někdo, s kým jste se už delší dobu neviděli.

Kozoroh – v práci se koncentrujte na svých povinnostech a opatrně si dělejte dobrou reklamu. Není nutné se tlačit úplně do popředí, ale nemá smysl přenechávat jiným ovoce z vašich úspěchů. Jestliže potřebujete pomoc spojenců, nebojte se o ni požádat, budou vstřícní a společně toho zvládnete mnohem více. Jen při práci nezapomínejte, že existuje i osobní a hlavně rodinný život. Vaši blízcí by vás také chtěli vidět a byli by rádi, kdybyste něco společně podnikli. Finanční situace se zlepší, ale ještě to nebude dokonalé.

Vodnář – kritický bude začátek listopadu a podle horoskopu také období mezi dvacátým druhým a dvacátým sedmým. V těchto dnech nebudete tušit kde vám hlava stojí, všichni budou po vás něco chtít a budete si muset velmi pečlivě vybrat, jaké práci má smysl se věnovat. Horoskop doporučuje, abyste vybírali jen to nejdůležitější, menší zpoždění v banalitách vám bude odpuštěno a doženete všechno ve dnech, kdy bude klidnější atmosféra. Budete mít několik zajímavých příležitostí, jak vyřešit vánoční nákupy tak, aby už pro vás v prosinci nebyly takovou zátěží.

Ryby – na začátku měsíce byste měli být pokud možno v centru všech událostí a snažit se ovlivnit co nejvíc život a práci kolem vás. Díky tomu se vám podaří vytvořit dojem dostatečné činorodosti a později si už budete moci dát větší pohov. Ale prvních sedm až deset dní může být opravdu náročných, dokonce je zde riziko, že budete muset obětovat i trochu svého volného času o víkendu. Druhá půlka měsíce je pro změnu velmi podle horoskopu vhodná pro nějaký odpočinek či kratší dovolenou nebo prodloužený víkend. Možná by stálo za to vyrazit na hory?