Horoskopy od 13-10-2014 do 19-10-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý druhý týden roku 2014

1. Beran – pracovní i finanční situace bude stabilní, ale bylo by dobré, kdybyste se s nikým v práci nehádali. Ustupovat také nemusíte, stačí mlčet. Čerstvě zamilovaní začnou plánovat svoji společnou budoucnost, bylo by dobré, kdyby šlo o kompromis. Ten by měl převládat i ve vztahu. Blíží se čas na preventivní prohlídku, proč se neobjednat už na tento týden.

2. Býk – můžete dostat velmi zajímavou pracovní nabídku, bude od vás vyžadovat na začátku více námahy, ale výsledky by pak měly opravdu stát za to. Chcete partnera? Musíte nejdřív najít víru v sebe a pokusit se zvýšit sebevědomí. A také není nutno toužit po nedosažitelném, většinou utopie stejně zklamou. Váš organismus bude citlivější na útoky virů, pokuste se nikde neprochladnout.

3. Blíženci – nečekejte na žádné zázraky. Tento týden si podle horoskopu každý úspěch budete muset velmi tvrdě vydřít. O to víc si jich pak budete vážit a o to větší respekt vzbudíte u okolí. Budete mít úspěch u opačného pohlaví, ale vaše srdce vám bude radit opatrnost. Poslechněte ho, cítí i to, co není vidět na první pohled. Tento týden na vás padne únava, nemá smysl s tím bojovat, prostě si více odpočiňte.

4. Rak – měli byste více pomáhat jiným lidem, vyplatí se vám to. Jen se musíte pečlivě rozhodnout, kdo si vaši pomoc zaslouží, lenochy, co by na vás jen parazitovali nemá smysl chránit. V lásce by to měl být zajímavý týden, bude záviset na sluníčku, když bude jasno, vše bude krásné, s mraky přijdou i hádky a spory. Pohyb na čerstvém vzduchu vám udělá opravdu dobře.

5. Lev – připravte se v práci na větší rivalitu, někomu se líbí vaše pozice a nebo si myslí, že když vás zašlape, tak po vašich zádech se dostane dál. Bylo by dobré ho vyvést z omylu. Jestli ještě nemáte partnera, tak na velkou lásku nyní nečekejte, ale proč byste se nemohli příjemně pobavit s přáteli či začít malý flirt. Ve vztazích bude klid a pohoda. Bylo by dobré najít něco, co vám pomůže bojovat se stresem.

6. Panna – velmi dobrá intelektuální kondice by vám měla pomoci v práci dosáhnout toho, po čem už delší dobu toužíte. Váš mozek bude vaším největším spojencem. Ve vztazích, které jsou posledních dnech či týdnech zmítány spory konečně nastane klid, jen je nutno být co nejopatrnější, aby se nejednalo o klid před bouří. Mohou vás bolet trochu více klouby a páteř.

7. Váhy – čeká vás hodně povinností, některé budou nové a většina bude dost náročných. Ale nemusíte panikařit, do čtvrtka se vám podaří všechno v klidu zvládnout. O víkendu se můžete stát srdcem libovolné společnosti. Takové situace se dá využít nejen pro dobrou zábavu, ale i pro úspěšný lov. S partnerem si budete skvěle rozumět. Šetřete si trochu zrak.

8. Štír – každý by si měl řešit své povinnosti, i když po vás někdo bude chtít pomoct, jemně mu naznačte, že máte svých starostí dost. Bylo by dobré šetřit, víkend může být finančně náročnější. V trvalých partnerských vztazích týden začne menšími spory, ale do středy se vše vysvětlí a pak bude skvěle. I nemoc či přesněji špatný pocit si lze vsugerovat. Nepozorujte se tak pečlivě.

9. Střelec – čeká vás hodně práce, se kterou byste si měli poradit. Nutné je si jen nachystat v pondělí plán činností až do středy, kterého se pak budete důsledně držet. Jen u výdajů si dovolte větší flexibilitu, protože jak příjmy tak výdaje budou nyní náhodné. S láskou byste neměli mít nyní větší starosti. Pleť se vám bude vysoušet více než obvykle, nezapomínejte na hydrataci.

10. Kozoroh – rozhodně nepřemýšlejte o změně práce. Možná to nyní nevypadá růžově, ale pokud budete dělat to, co máte stejně cílevědomě, jako dosud, vše se velmi rychle zlepší. V domácnosti čekejte příjemné teplo rodinného krbu, váš partner by pro vás nyní měl být oporou i v těch nejnáročnějších chvílích. Jestliže vás trápí nějaký návyk, nyní s ním můžete s úspěchem bojovat.

11. Vodnář – pokuste se chovat trochu odvážněji. Je mnoho věcí, které vypadají nemožně či nedosažitelně, ale ve skutečnosti jsou jen takové na první pohled. Stačí zkusit a udělat ten první krok. Single si podle horoskopu mohou dovolit otevřít karty a jít jednoznačně za svým cílem. Konec přešlapování na jednom místě. Dejte si pozor na těžší a pikantní jídla, vaše tělo s nimi může mít problém.

12. Ryby – práce vám moc uspokojení nyní nepřinese. Bude se vám zdát, že stále děláte jedno a to samé a není nikde kolem žádný vývoj a budoucnost. Je to jen pocit, není nutno předem propadat pesimismu. Nehledejte ve vztahu problémy tam kde nejsou, pak se vám nepodaří vyřešit ty skutečné. Méně televize, méně počítače a dokonce méně mobilu by vám velmi prospělo. Svět je i mimo technologie.