Horoskopy od 10-11-2014 do 16-11-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý šestý týden roku 2014

1. Beran – skvěle vám půjdou od ruky složité záležitosti, u těch jednodušších se můžete najednou zaseknout a hledat vědu tam kde není. Finančně by to měl být pozitivní týden. S partnerem prožijete velmi příjemný týden a jestli ho ještě nemáte, tak vaše šance při lovu jsou mnohem vyšší. A nebo se nechte ulovit. Pamatujte na preventivní prohlídky u lékaře.

2. Býk – Očekávejte nějakou zajímavou pracovní nebo finanční nabídku. Zisky se neobjeví ze dne na den, ale pokud budete trpěliví, tak vás dlouhodobě opravdu velmi překvapí. Vztahy v dlouhodobé krizi už možná nemá smysl držet. Vždy se dá najít někdo lepší a proč si každý den kazit hned od rána. Žádnou nemoc nemá smysl přechodit a nebo uspěchávat léčbu, zdraví máte jen jedno.

3. Blíženci – spousta různých povinností vás donutí přeorganizovat plány na tento týden. Práce by měla být nyní na prvním místě, protože se bude rozhodovat o mnoha důležitých záležitostech. Podle horoskopu byste nyní měli mít velmi dobrou schopnost vycítit to, co si myslí a nebo po čem touží opačné pohlaví. Dá se to využít ve vztahu i mimo něj. Dejte si na sebe pozor, snadno můžete nachladnout.

4. Rak – pokuste se i nepříjemné záležitosti v práci řešit s úsměvem a pozitivním nastavením. Sice se díky tomu nestanou příjemnější, ale mnohem lépe najdete řešení. Ve čtvrtek a pátek budete mít povinností nejvíce. Single mohou poznat výjimečného kamaráda, který se z časem může změnit na něco jiného. Běhání, plavání nebo jízda na kole, to by vám prospělo nejvíce.

5. Lev – dělejte jen to, v čem jste dobří. Věci, u kterých tušíte, že byste mohli udělat chybu, raději nechte jiným nebo přesuňte na další týden. Peníze nejsou všechno, musí přinášet i potěšení. Partner bude mít dosti hádavou náladu a brblat bude i z důvodu naprostých maličkostí. Nejlepší je to ignorovat. Můžete mít problémy nebo cítit nějakou zvláštní bolest v rameni nebo lokti.

6. Panna – snažte se protlačit dopředu, prosazujte svoje názory a nebojte se klidně jít i do sporu s hodně ostrými lokty. Je nutno vás vidět a musíte být slyšet, jinak smetanu slízne někdo jiný. Podle horoskopu to bude z hlediska lásky týden spíše nudnější. Single nic zajímavého nečeká a v partnerských vztazích se budou řešit spíše jen povinnosti. Nezatěžujte zbytečně svá játra, lehčí jídelníček vám prospěje.

7. Váhy – úspěch je na dosah ruky, nebojte se ji natáhnout. Byla by škoda zakopnout těsně před cílovou páskou. Budete mít několik zajímavých možností vyřešit výhodně část vánočních nákupů. Máte šanci na nové známosti a různé větší či menší flirty, jestli máte na to chuť, nemá už smysl čekat. I krátká radost je radost. Smích nejen zlepšuje náladu ale i léčí. A to nejen vás ale i lidi v okolí.

8. Štír – tento týden bude velmi zajímavý pro všechny, kteří se věnují soukromému podnikání a nebo jejich práce vyžaduje hodně samostatnosti. Není to bez rizik, ale možné zisky jsou opravdu přitažlivé. I z platonické lásky se může postupem času rozvinout něco více. V partnerském vztahu bude lepší začátek týdne než jeho konec. Máte problémy s trávením? Lépe než pilulka to nyní vyřeší správné koření.

9. Střelec – nic neodkládejte na tak zvané zítra. Tento týden bude podle horoskopu nejdůležitější poctivé plnění povinností bez jakéhokoliv odkladu. Odměnu nečekejte hned, ale určitě přijde. Drobné hádky se mohou stát i v těch nejlepších rodinách, není nutno pak dělat z komára velblouda. Podle horoskopu vás mohou hodně bolet záda, omezte sezení, co to jen jde.

10. Kozoroh – buďte opatrní u výdajů a dobře si spočítejte, jestli opravdu na to máte. Je před vámi půl druhého měsíce výdajů a každá zbytečně vydaná koruna může ve finále hodně chybět. Podle horoskopu budete vyzařovat hodně zvláštní magnetismus. Přitahovat budete lidi, kteří potřebují ochranu a péči, jestli vám to vyhovuje, máte vyhráno. Jestli ne, počkejte na jinou příležitost. Zdraví bude kolísat celý týden.

11. Vodnář – do práce byste měli chodit pořádně odpočatí. Tento týden vám hrozí nějaké nechtěné chyby způsobené únavou a nedostatkem koncentrace z nevyspání. V partnerských vztazích bude hodně lásky, vaše druhá polovička vám bude chtít dokázat, že vás miluje stejně jako dříve. Ze zdravotních problémů vás chytne nejpravděpodobněji nějaká rýma, ale nic závažnějšího by se objevit nemělo.

12. Ryby – můžete se nyní zbavit části finančních potíží, ale cenou za to bude váš čas. Uslyšíte hodně pochval, ale jen část z nich bude upřímná, u některých spolupracovníků za sladkými slovy se skrývá závist. Nepodceňujte se, láska je slepá a nekouká jen vašima očima. Podle horoskopu byste si měli hlídat dostatečný a hlavně pravidelný spánek, nejlépe vám posílí imunitu.