Horoskopy od 03-11-2014 do 09-11-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý pátý týden roku 2014

1. Beran – v práci toho na vás teď spadne hodně. Budete mít hodně povinností a na nějakou kreativní činnost vám nezůstane moc času. Raději si ji nechte na jindy, kdy se jí budete moci plně věnovat. Partner něco od vás potřebuje a bude nyní sekat tak zvanou dobrotu a také se vám něčím pokusí mile překvapit. Zdraví by mělo být docela v pořádku.

2. Býk – někdy přijdou takové týdny, kdy máte dojem, že peníze vám doslovně protékají mezi prsty a bohužel následujících sedm dní bude tohoto druhu. Pokuste se co nejvíce hlídat své výdaje, jinak na konci týdne budete mít nemilou díru v peněžence. S přáteli a rodinou můžete prožít velmi příjemný týden, možná je na horizontu malý románek. Pozor na krk, viry i bacily létají kolem nás.

3. Blíženci – věnujte více pozornosti záležitostem, které se vám na první pohled zdají jen jako drobnost či banalita. Tam je nyní největší riziko chyby. Pokud hledáte práci, ozvěte se i známým a přátelům, mohou vám pomoci. Myslíte si, že to bude velká láska? Je to možné, ale horoskop doporučuje ještě chvilku počkat. Konec podzimu vás zaplaví melancholií, mohou se objevit i menší deprese.

4. Rak – využijte možnost vyřešit různé nepříjemné pracovní spory kompromisem, který bude vyhovovat oběma stranám. Lepší nabídku už nedostanete. Pracovně vás to zavalí v čtvrtek a pátek, je dobré si udělat trochu práce napřed. Nemá smysl schovávat hlavu do písku jako pštros, některým rodinným problémům je nutno se postavit čelem. Čepice a šátek či šála jsou večer téměř povinností.

5. Lev – finančně byste na tom měli být podle horoskopu celkem dobře, jen musíte si dávat pozor na utrácení za různé drobnosti. Malé výdaje se v součtu mohou ukázat neúnosně velké. Máte v oku někoho zajímavého? Podívejte se ještě jednou a pořádně, pod krásnou a zajímavou slupkou to vypadá na dost zkaženou dužinu. Vaší náladě prospěje příjemná muzika a hodně světla.

6. Panna – pokuste se vyhnout jakémukoliv rozhodování. Vše je nutno dobře promyslet, nemá smysl nic uspěchávat a za týden budete mít víc informací, které vám umožní vybrat ten správný postup. Doma to zavane trochu nudou, možná je za tím počasí, možná je to ročním obdobím, ale brzo zas vše bude lepší. Zlepšete imunitu organismu, pomůže přísun vitamínů i opatrné otužování.

7. Váhy – tento týden je podle horoskopu velmi dobrý pro různé důležité rozhovory a konzultace. Na lidech, se kterými budete mluvit nebo něco vyjednávat uděláte opravdu dobrý dojem. Nebojte se trochu zatlačit na pilu. Láska nezačíná jen pohledem, ale také těmi prvními slovy. Pečlivě važte jejich výběr. Ve vašem jídelníčku by mělo být více syrové a vařené zeleniny.

8. Štír – místo jednoznačných rozhodnutí spíše své postupy konzultujte s okolím. Uvidíte, že mnoho věcí má smysluplné řešení, které lze dosáhnout kompromisem a hlavně spoluprací. Pokud vyrazíte mezi lidi, máte šanci narazit na někoho zajímavého, kdo zabrnká na tu správnou strunu vašeho srdce. Jen pozor, nic nemá smysl uspěchávat. Mohou se objevit bolesti hlavy a celková únava.

9. Střelec – sníte delší dobu o nějaké větší změně ve vaší práci a o nějakém úspěchu? Stačí přestat snít. Pokud nyní přiložíte ruku k dílu, uvidíte, že vaše tužby se velmi rychle stanou skutečností. Jestliže jste single, nemá smysl hledat nějakou romantiku před víkendem, všichni kolem vás budou mít jiné starosti. Zdravotně byste navzdory sychravějším dnům měli být celkem v pořádku.

10. Kozoroh – raději nic neslibujte a pokud něco někomu slíbíte, tak to udělejte. Každý slib vás bude stát spoustu času, ale každý nesplněný slib vám výrazně pokazí pracovní a obchodní kontakty. Možná se vám někdo zalíbí a co víc, i vy druhé straně budete připadat zajímaví. Nemusíte si vůbec nic dokazovat, každý člověk jednou za čas může být unavený nebo se cítit slabě. Odpočiňte si.

11. Vodnář – tento týden bude nejlepší, když si v práci proberete úspěchy a neúspěchy z minulého měsíce a uděláte z nich nějaký závěr, podle kterého se začnete řídit hned od začátku listopadu. Na opačné pohlaví účinkujete jako kov na magnet či sladký pyl na včelu. Možná by stálo za to využít situaci. Podle horoskopu budete na začátku týdne trošku nevyspalí a bude se vám zdát, že na nic nemáte sílu, ale brzy se situace zlepší.

12. Ryby – v práci vsaďte na kreativitu a nové nápady. Nemusí být jen vaše, stojí za to podpořit nadaného kolegu a společně s ním začít dělat něco originálního a velkolepého. Čekejte větší přísun hotovosti. Budete mít hodně romantickou náladu. Pro Ryby, které jsou s partnerem je to dobré, bohužel pro ty, co jsou single, nic zajímavého se zatím neklube. Podle horoskopu budete mít celkem slušnou formu, ale nemá smysl riskovat a podceňovat počasí.