Horoskopy od 27-10-2014 do 02-11-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý čtvrtý týden roku 2014

1. Beran – v práci vám nikdo nic neodpustí, ale na druhou stranu, díky tomu budete pilnější, aktivnější a v klíčové chvíli uděláte velmi dobrý dojem na své nadřízené. A to se dlouhodobě vyplatí. Podezíravost a různé drobné zlomyslnosti mohou velmi rychle zničit příjemnou domácí atmosféru. Vaše zdraví by mělo být celkem v pořádku, jen si dejte pozor na to, jak se oblékáte.

2. Býk – vůbec nemusíte mít komplexy. Máte na to zvládnout jakoukoliv práci, která se před vámi tento týden objeví. Budete se rychle učit, takže můžete jít i do projektů, kde nemáte až tolik nacvičených znalostí. Rodina by pro vás měla být tento týden nejdůležitější, s nejbližšími prožijete ty nejkrásnější chvíle. Nepodceňujte drobné zdravotní problémy, na podzim se mohou rychle změnit v něco závažnějšího.

3. Blíženci – ve finančních záležitostech se řiďte zásadou, že je lepší vrabec v hrsti než holub na střeše. Při lezení na střechu byste totiž mohli nepříjemně spadnout. Podle horoskopu se jednoznačně musíte vyhýbat riziku. V lásce může dojít k nějaké velmi překvapivé změně. Podle horoskopu někoho velmi zajímáte. Možné jsou problémy s krkem a rýma.

4. Rak – v tomto týdnu byste si měli každý svůj pracovní krok pečlivě naplánovat. Naprostou prioritu mají důležité záležitosti, pokud něco můžete odložit, tak to nyní není důležité. Pokuste se být k partnerovi trochu shovívavější, občas možná zlobí, ale ve skutečnosti vás miluje. A také by vám to měl dát tento týden jednoznačně najevo. Posilte si imunitu vitamínem C.

5. Lev – je dobré se naučit říkat ne. I když na vás někdo bude v práci dělat krásné oči, nechte ho ať si své povinnosti vyřídí sám. Podáte mu malíček a on vám pak sní celou ruku a vděčnosti se stejně nedočkáte. Podle horoskopu máte velkou šanci při hledání nové lásky nebo přinejmenším nějakého příjemného románku. Pro opačné pohlaví jste velmi přitažliví. Mohou se objevit nějaké menší problémy s pokožkou.

6. Panna – pokud vaše práce stojí na komunikaci, smlouvání a vyjednávání, budete mít velmi úspěšný týden. Získáte hodně nových zajímavých zkušeností a také by se měly objevit i nějaké peníze navíc. Nyní budete mít skvělý čas na vysvětlení všech neporozumění v rodině. S dětmi si velmi padnete do noty, budete je chápat a ony budou chápat vás. I když je práce hodně, nezapomínejte na pravidelný odpočinek.

7. Váhy – větší množství času vám umožní se více věnovat koníčkům. Tento týden budete to mít v práci celkem klidné a neměli byste se příliš stresovat. Ve vztahu zavane trochu nudný vítr. Ale to brzy přejde, první náznaky budou už o víkendu. Pokuste se jíst zdravěji. Možná se vám zdá, že na pořádné jídlo během dne nemáte čas, ale to není pravda, je to jen o správném rozvržení dne.

8. Štír – pokud přemýšlíte o povýšení či nějakém skoku v kariérním žebříčku, tento týden si nesmíte dovolit žádnou chybu. Vše je na dobré cestě, ale nyní vás všichni velmi pozorují a chtějí vidět, jestli na to máte. Skvělý týden pro různé zábavy s přáteli, jen pozor, pokud máte partnera, může se nyní ozvat trochu žárlivost. Odežeňte od sebe podzimní deprese, snažte se dělat jen to, co vás baví.

9. Střelec – většina lidí kolem vás bude obdivovat vaše schopnosti. Bohužel tento obdiv také přitáhne několik závistivců, kteří nesnesou, když má úspěch někdo jiný. Ignorujte je, jsou pod vaší úrovní. Pokud v domácnosti vytvoříte příjemnou atmosféru, podle horoskopu se vám partner odvděčí desetinásobně. Mohou se objevit potíže s dutinami a průduškami. Po návratu domů si vždy dávejte něco teplého.

10. Kozoroh – pokud budete vyjednávat nějakou záležitost, máte velkou šanci dosáhnout několika významných změn ve váš prospěch. Nespokojte se s prvním návrhem, byla by to škoda. S partnerem si vzpomeňte na minulost a na to, co vám přinášelo největší potěšení. A pak to začněte opakovat. Uvidíte, že ve vašem vztahu lze prožít znovu a znovu ty nejkrásnější chvilky. Zdraví by mělo být v pořádku.

11. Vodnář – v zaměstnání bude hodně hluku a chaosu. Pokuste se stát opodál a dělejte si své povinnosti. Vše se uklidní a ten, kdo se na nepořádku nepodílel, vyjde ze situace jako vítěz. Partner vás bude trochu unavovat různými hloupými poznámkami a nebo nepochopením vaší situace. Pokud máte potíže s nějakými návykovými látkami, pokuste se je alespoň trochu omezit. Uvidíte, jak to prospěje vašemu zdraví.

12. Ryby – podle horoskopu můžete očekávat větší příjmy, ale bohužel velmi rychle se na ně navážou další výdaje, takže nula od nuly pojde. V práci by to měl být naprosto obyčejný týden. Stejně tak i v domácnosti. Nic zlého vás nečeká, ale také nic krásného či překvapivého. Budete mít spíše melancholickou náladu, ale na druhou stranu pozorovat svět s jistým odstupem není špatné.