Býk – horoskop na rok 2015

Ne všechno se vám musí líbit, ale pamatujte na to, že život se neustále mění, po růstu musí vždy přijít nějaký menší pád a naopak. Jestliže se nastavíte k životu spíše s lehce pasivním přístupem, nějak bylo a nějak bude, tak si v roce 2015 ušetříte mnoho nepříjemných stresů. Znamení zvěrokruhu Býk bude mít během celého roku výjimečnou schopnost vybírat to, co je důležité. Podle horoskopu bysto to měli využívat i při pomoci svým blízkým a přátelům.

Nejlepší měsíce v roce 2015: leden, říjen, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2015: březen, květen, srpen

Práce: Získáte mnoho velmi důležitých kontaktů, které vám pomohou v dobrém kariérním rozvoji. Podle horoskopu byste měli mít trochu více odvahy. Změny, které ve své práci uděláte budou dlouhodobě k lepšímu. Ideální by bylo, kdybyste se rozhodli učinit nějaký radikálnější pracovní krok hned na začátku roku 2015, aby se vám do léta podařilo zajet do správného rytmu a na podzim už můžete sbírat ovoce. Pro investice bude nejlepší jaro, jestli plánujete řešit dluhy či půjčky, pokuste se to odložit na začátek podzimu. V zimě raději nepodepisujte žádné dlouhodobé smlouvy.

Láska: Největší zmatek tomuto znamení zvěrokruhu může podle horoskopu způsobit nějaká bývalá láska nebo skoro láska. Během roku se ozve a vnese vám do vašeho klidu hodně chaosu. Je nutno postupovat s velkou opatrností, aby se vám život nepřevrátil vzhůru nohama a abyste se netáhli jen ve víru různých událostí. Lásku raději hledejte v nových neprozkoumaných vodách. Jestliže již žijete s partnerem, dejte si větší pozor na žárlivost, dokáže otrávit i ten nejdokonalejší vztah, zvláště pokud je neodůvodněná. Netrpělivost a zbrklost odrazuje nejvíce.

Zdraví: Na začátku roku by bylo dobré jít na všechny preventivní prohlídky (čili kromě internisty také přinejmenším  zubař a očař), rozumné by bylo udělat si celkový přehled o stavu zdraví. Pak už zbytek roku budete moci prožít relativně klidně. Podle horoskopu můžete mít menší problém s migrénami a únavou, bude to silně podmíněno změnou ročních období a skoky v počasí. Více starostí budete mít bohužel se zdravím někoho blízkého.