Váhy – horoskop na rok 2015

Až do srpna budou mít lidé ze znamení zvěrokruhu Váhy velmi dobré přesvědčovací schopnosti, které lze pak snadno využít během nejedné činnosti či události. Pak tuto vlastnost částečně ztratíte, ale nahradí ji umění uzavřít kompromis i v nejnepříjemnější situaci. Ve druhé třetině roku očekávejte nějakou významnou informaci, která zamává s vaším dosavadním přístupem k životu. Nemá smysl ji řešit a zkoumat proč, zač a kdy, je nutno se přizpůsobit. Život jede dál.

Nejlepší měsíce v roce 2015: leden, květen, říjen

Nejhorší měsíce v roce 2015: březen, srpen, září

Práce: Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Váhy dosti často trpí takovým drobným neduhem – mají problém se zmobilizovat do práce. Podle horoskopu tomu ale bude v roce 2015 jinak. Zvláště v první a poslední čtvrtině roku budete z práce velmi spokojeni, přinese vám hodně radosti a tím pádem na ni budete mít i hodně chuti. Případné finanční problémy se vám podaří díky vyšší pracovní aktivitě snadno vyřešit. Budete mít několik příležitostí, jak si k normální práci sehnat solidní přivýdělek, který by se do budoucna mohl velmi zajímavě rozvinout. Vždy je dobré mít záložní plán.

Láska: Váhy které ještě nemají partnera budou cítit, že láska je k životu potřeba zhruba stejně jako kyslík. Pamatujte, nemá smysl sedět někde v rohu a čekat, až se sen začne sám plnit. Vezměte vše do vlastních rukou a uvidíte, že i nemožné se stane skutkem. Nemusí to vyjít hned napoprvé, ale v roce 2015 máte podle horoskopu velkou šanci, že se váš stav změní. Váhy, které žijí ve vztahu si budou muset v tomto roce trochu brzdit. Dříve jste se s partnerem dokázali na mnoha věcech domluvit beze slov a nyní začnete mít dojem, že vlastně vše můžete řídit. Částečně to je pravda, ale při prvních známkách nesouhlasu raději ustupte, abyste nepokazili příjemnou rodinnou atmosféru.

Zdraví: V celém roce byste podle horoskopu měli mít výrazně větší chuť na fyzickou aktivitu. Z jednoho úhlu pohledu je to velmi dobře, protože v rozumné míře tím podpoříte imunitu, zlepší se vaše celková kondice, měly by zmizet problémy se zády a také se omezí počet migrén. Z druhého úhlu pohledu je zde zvýšené riziko různých úrazů. Zvláště v zimě a na konci léta byste si na to měli dát pozor a ke sportování přistupovat s rozumem. Alergikům se jejich problémy zesílí v druhé polovině podzimu, ale potíže by neměly být moc veliké. Přepracování někdy může u vás vyvolat žaludeční neurozu.