Panna – horoskop na rok 2015

Náhlé změny a nepříjemná překvapení, která moc nemusíte, by se vám měly až do začátku června spíše vyhýbat. Potom budete mít hodně chaotické léto, během kterého budete podle horoskopu donuceni přehodnotit své minulé kroky a určit nový směr života. Podzim by vám měl odhalit mnoho zajímavého a novou cestu ještě výrazně zatraktivnit. Můžete mít trochu objektivních problémů s dodržováním slibů, proto by v celém roce 2015 bylo užitečné je omezit jen na naprosto nutné minimum.

Nejlepší měsíce v roce 2015: únor, březen, duben

Nejhorší měsíce v roce 2015: červenec, září, prosinec

Práce: Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Panna by měli mít úspěch ve všech pracovních činnostech, které vyžadují pečlivost, důslednost a také se v jisté míře opírají o spolupráci s dalšími jednotlivci. Týmová práce se může někdy zadrhnout, ale celkově zjistíte, že víc hlav víc ví a víc rukou víc udělá. V první polovině roku by vám měli s pracovními záležitostmi občas pomoci bližší a vzdálenější členové rodiny, později už byste si se vším měli poradit tak zvanou levou zadní. Finanční situace nebude příliš stabilní, ale velké problémy by vás neměly čekat. Nepůjčujte si peníze, jedinou výjimkou může být velmi výhodná koupě bydlení.

Láska: V roce 2015 Panny bude spíše řídit srdce než rozum. Proto je nutno zachovat jistou opatrnost, protože někdy je slepé a nevybírá úplně nejlépe. Když si nebudete jisti svým výběrem či rozhodnutím, najděte nějakého dobrého přítele či přítelkyni, který poslouží jako příslovečná vrba a vyslechne si, co vás trápí. Horoskop na příští rok vám doporučuje žít podle zásady, že pravá láska může začít jen jako obyčejné přátelství. Panny, které žijí ve vztahu jen krátce, na začátku roku projdou jistou zkouškou. Pak by již vše mělo být v pořádku. Ty, které partnera mají již delší dobu budou co nějaký čas zažívat chvilky nudy. Ale nic nemilého nebude trvat dlouho, Zajímavý bude začátek a konec roku.

Zdraví: Ačkoliv začátek roku patří k sychravějším obdobím, kdy většina lidí má větší či menší problémy se zdravím, Panen by se to v roce 2015 podle toho, co naznačuje horoskop, moc týkat nemělo. Možná se objeví nějaká menší rýma, ale váš organismus by měl fungovat velmi dobře. A jestliže mu na jaře dopřejete nějakou očistnou kůru, která se zaměří na trávení a játra, je velmi pravděpodobné, že vám dobrá kondice vydrží až do konce roku. Jen v létě si dejte pozor na úrazy, zvláště při sportování. Psychicky bude nejnáročnější konec roku.