Lev – horoskop na rok 2015

Podle horoskopu bude v roce 2015 velmi důležité se koncentrovat na normálním životě a na plnění svých každodenních povinností. Nebude to čas snění a bláznivých plánů, důležité je jen to, co má racionální podklad a nějakou minulost i budoucnost. Budete mít schopnost celkem rychle řešit různé závažné problémy, neúspěch vás spíše posílí a ukáže vám různá nová řešení, která se dříve jevila jako nemožná nebo nesmyslná.  Podle horoskopu lidé narození ve znamení zvěrokruhu Lev mohou očekávat zajímavé léto plné zvláštních zážitků.

Nejlepší měsíce v roce 2015: červen, červenec, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2015: leden, duben, srpen

Práce: V první polovině roku budou na tom nejlépe ti lidé narození ve znamení zvěrokruhu Lev, kterých práce spočívá v neustálých kontaktech a jednáních s dalšími lidmi. Samotářům, kteří se věnují jen své vlastní činnosti věci nepůjdou příliš od ruky, protože bude chybět inspirace. Podle horoskopu vám s nápady může pomoci nějaký dobrý přítel. Finanční situace by se podle horoskopu měla dostat na vrchol někdy začátkem léta. Dobré by bylo přebytky uložit, protože pak vás už čekají spíše jen zvýšené výdaje. Dobře změnit práci budete moci na podzim.

Láska: Lvi, kteří partnera nemají, by měli počkat na lásku do jara. Pak budou mít mnohem více různých zajímavých příležitostí, kdy nezávazná káva či jemný flirt se mohou přerodit v trvalý vztah. Podle horoskopu jeho testem bude léto a krátké odloučení, které čerstvě zamilované čeká. Důležité je věřit, ale nemá smysl být slepý. U Lvů, kteří již dlouhou dobu žijí s někým bude rok 2015 časem obnovy jejich vztahu. Najdete v něm novou hloubku, váš partner vás nejednou něčím krásným překvapí. A bylo by rozumné dělat to samé.

Zdraví: Během roku 2015 může dojít k výrazným poklesům a následným růstům odolnosti. Bylo by rozumné, abyste pokaždé, kdy se začnete cítit oslabeni, věnovali zvýšenou pozornost přísunu vitamínu a dostatečnému odpočinku. V slabších dnech a týdnech se raději vyhýbejte bacilonosičům. Dlouhodobé zdravotní problémy by podle horoskopu měly se výrazně zlepšit, obzvlášť to pocítí lidé, kteří mají potíže s oběhovou soustavou a nebo cukrem.