Horoskopy od 24-11-2014 do 30-11-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý osmý týden roku 2014

1. Beran – pracovní situace by se měla v porovnání s předchozími týdne výrazně zlepšit. Čeká vás lepší atmosféra a také mnohem příjemnější vztahy s kolegy a partnery. Berani, kteří žijí ve vztahu zažijí trochu zmatku a sporů, ale do středy by se vše mělo uklidnit. Podle horoskopu je to dobrý týden na hubnutí.

2. Býk – lidé si na vás nyní nejvíce cení vaší předvídavosti a schopnosti přijít ve správnou chvíli s tím nejsprávnějším nápadem. Změní se trochu vaše finanční situace. Je ve vašem vztahu něco toxického? Nejlepší čas dát věci do pořádku, jinak vám to otráví zbytek roku. Návštěva u lékaře vám může odpovědět na mnoho otázek.

3. Blíženci – energie půjde ruku v ruce s kreativitou. Vaše pracovní povinnosti by vám měly jít nyní velmi dobře od ruky. Pozor na zbytečné výdaje, nemá smysl nyní utrácet. Nespleťte si lásku s krátkodobým okouzlením, váš rozum bude nyní dobrým průvodcem. Váš organismus potřebuje skutečný odpočinek.

4. Rak – v práci i ve finančních záležitostech byste nyní měli mít mnohem více štěstí než obvykle. Možná stojí za to se pustit do nějakého odvážného projektu. Vnitřní klid a rovnováha vám v hledání partnera pomohou nejvíce. Jestliže již s někým žijete, tento týden bude patřit k těm romantičtějším. Podle horoskopu byste měli mít docela dobrou náladu, ale s fyzickou kondicí to bude trošku slabší.

5. Lev – budete mít hodně sil a dobrých nápadů. Ti Lvi, kteří plánují změnu zaměstnání a nebo touží po povýšení, tento týden možná budou konečně spokojeni. Domácí či rodinné povinnosti vám nějak nepůjdou od ruky, ale tentokrát vám partner podá pomocnou ruku a mnoho zařídí sám. Mohou vás nyní bolet záda, zvláště se to týká lidí se sedavým zaměstnáním.

6. Panna – nenechte se ovlivnit krásnými sliby, zvláště pokud se týkají financí. Vše požadujte jednoznačně na papíru a se zárukami, jinak to pro vás nemá smysl. Chladný podzim rozhodně neochladil vaše srdce. Tento týden může být plný lásky. Věnujte zvýšenou pozornost svému chrupu.

7. Váhy – pečlivost je nyní velmi důležitá. Věci udělané halabala vaše okolí hned začne vyzdvihovat a drobná nepozornost vám může zkazit jinak velmi dobrý dojem, jaký byste nyní měli dělat na své okolí. Budete toužit po nějakém zážitku plném vášně. A to, jestli se bude jednat o velkou lásku nebo jen o románek vám nyní bude celkem jedno. Více se usmívejte a uvidíte, že se začnete cítit lépe.

8. Štír – začněte šetřit, brzy budete potřebovat větší obnos peněz najednou. Dobré vztahy s lidmi v práci vám nyní pomohou vyřešit několik problémů v zaměstnání. Váš partner bude působit, jako by měl telepatické schopnosti a bude se snažit vám splnit vše, co vám na očích uvidí. Pozor na potíže spojené se zvýšeným tlakem.

9. Střelec – uslyšíte hodně zajímavých nabídek, ale pokuste se vše odložit na další týdny, abyste si mohli promyslet, co je pro vás nejvýhodnější. Nemá smysl nic uspěchat. V lásce byste se nyní neměli vůbec nudit. Zažijete opravdu zajímavý týden, na jaký budete pamatovat ještě hodně dlouho. Kvalitní péče o pleť je každodenní nutností.

10. Kozoroh – u finančních nabídek zachovejte co největší opatrnost. Někdo si myslí, že se vás dá snadno ošidit. Zklamejte ho. Možná vás bude lákat zábava s přáteli a prohýřené noci, ale tento týden podle horoskopu by bylo nejrozumnější se věnovat rodině. Pozor na schodech a nebo jestli se vydáte na výlet někam do skal či hor.

11. Vodnář – učte se z cizích chyb. Nebojte se vychválit ve věcech, ke tušíte slabinu vašich konkurentů. Nemá smysl být přehnaně skromný, nikdo si toho vážit nebude. Velmi jednoduše můžete získat pozornost opačného pohlaví. Ale jestliže toužíte po delším vztahu, podle horoskopu si raději nyní počkejte. Šetřete si trochu hlasivky, krk udržujte v teple.

12. Ryby – v práci se nic nesnažte měnit, koncentrujte se jen na tom, co máte dělat a vše bude v pořádku. Mělo by vám zůstat trochu více volného času než obvykle. Rande se opravdu povede. Nezapomínejte, že rande si můžete udělat i se stálým partnerem. A bude to mít opravdu šťávu. Podle horoskopu je nyní dobrý čas se zbavit závislostí.