Horoskopy od 17-11-2014 do 23-11-2014

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý sedmý týden roku 2014

1. Beran – jestli je ve vaší práci nejasná situace, buďte raději nyní hodně opatrní. Je velmi snadné říci jedno nevhodné slovo navíc či udělat chybný krok do tmy. Nespěchejte, nemá to smysl. Ve vztahu bude nejlepší, když nic nebudete řešit silou. Rychle uvidíte, že ve spoustě věcí vám partner ustoupí po chvíli i bez tlaku. Spokojenost s vlastním vzhledem garantuje psychickou pohodu. Co takhle návštěva u kadeřníka či holiče?

2. Býk – stačí se jen trochu více zmobilizovat a obětovat trošku volného času a zjistíte, že můžete vydělat nějakou tu korunu navíc, která se určitě před finančně náročným prosincem hodí. Jestliže se vám někdo líbí, podívejte se na něj a jeho chování pečlivěji. Podle horoskopu po prozkoumání ztratí hodně kouzla. Rozvrhněte si dobře fyzicky náročnou činnost na celý týden, jinak vám dojde energie už před víkendem.

3. Blíženci – velké výdaje vyrovnají zvýšené příjmy. V práci byste měli být iniciativnější, aby vás bylo lépe vidět. Nebojte se upozornit na to, co se vám podařilo. Všechno by se mělo točit kolem domácnosti a ve vztahu to mírně zavane nudou. Zkuste si vymyslet něco zajímavého na víkend. Zdraví i nálada by měla být tento týden docela v pořádku.

4. Rak – láká vás nabídka snadno a rychle vydělaných peněz? Podívejte se pečlivěji, místo příjmů budete ve skutečnosti jen platit a vydělávat bude někdo jiný. Partner vám bude nyní velkou oporou, jestliže ho nemáte, podpoří vás někdo z vašich blízkých. Omezte běhání či jízdu na kole, díky nepozornosti můžete mít nějakou menší nehodu.

5. Lev – když se dělá příliš moc různých činností, je snadné chybovat. Vyberte si nyní jen to, co je důležité, na drobnosti budete mít ještě do konce roku dostatek času. Podle horoskopu se v dosud klidných domácnostech může objevit trochu zmatku a křiku. V těch uhádaných se naopak situace uklidní. Vyhýbejte se suchému vzduchu, jestliže z nějakých důvodů nemůžete, hlídejte si stálý přísun tekutin.

6. Panna – tento týden se lidem narozeným ve znamení zvěrokruhu Panna hodí k získávání různých nových znalostí a zkušeností. Informace ze školení se vám silně vryjí do paměti. Možná to za oknem moc jarně nevypadá, ale vaše srdce by podle horoskopu mělo hořet silnou vášní. Můžete se stát snadnou obětí nějakých agresivnějších podzimních virů.

7. Váhy – tento týden se podle horoskopu může objevit nějaká velmi zajímavá nabídka na změnu práce, kterou byste měli přinejmenším pečlivě prostudovat. Večeře při svíčkách možná vypadá na archaickou romantiku, ale rozhodně stále umí vytvořit nádhernou atmosféru. Pokuste se využít každou volnou chvíli k pobytu na čerstvém vzduchu.

8. Štír – jestliže uvidíte, že někdo ve vašem pracovním okolí potřebuje opravdu pomoci, neváhejte. Jeho vděčnost se projeví v blízké budoucnosti, kdy vás nenechá na holičkách. Podle horoskopu je to skvělý týden pro různé večerní zábavy s přáteli. A kdo ví, možná se tam objeví i někdo, kdo zaujme vaše srdce. Jen nikam nespěchejte. Oblékejte se do živějších barev, podpoří vaši psychiku a díky ní i fyzickou formu.

9. Střelec – V pondělí si naplánujte práci do středy. V těchto třech dnech nebudete mít moc volného času, pak se situace uklidní. Láska se může objevit v naprosto nečekané situaci na místě, které si s romantikou vůbec nespojíte. Podle horoskopu je to velmi dobrý týden na shození pár kil, více vám přitom pomůže cvičení než dieta.

10. Kozoroh – neodkládejte důležité povinnosti. Udělejte všechno, co tento týden máte udělat. Díky tomu se vaše příjmy během týdne až dvou výrazně zvýší. Snažíte se upoutat něčí pozornost a zdá se vám, že to nefunguje? Není tomu tak, jen ještě musíte trošku počkat. Může se vám zdát, že vaše odolnost nezná hranic. Není tomu tak, buďte opatrní, přeci jen se blíží zima.

11. Vodnář – nyní máte možnost pečlivě zhodnotit své minulé kroky. Podívejte se s odstupem na to, co se vám povedlo a i na to, co se nepovedlo. A tento týden podle získaných postřehů postupujte. Hodnocení minulosti má smysl udělat i v lásce, uvidíte, kde jsou ve vašem vztahu nedostatky a díky tomu je můžete začít spolu s partnerem řešit. Po příchodu domů vždy rozehřejte organismus.

12. Ryby – na práci moc chuť mít nebudete, je tolik zajímavých atrakcí kolem vás, že každodenní povinnosti se ukážou noční můrou. Zatněte zuby, všechno se dá zvládnout. Potkáte člověka, který rychleji rozbuší vaše srdce. Začátek vztahu ale vyžaduje více odvahy než to na první pohled vypadá. Celých sedm dní se podle horoskopu budete cítit unaveni a také vám hrozí menší migrény.