Rak – horoskop na rok 2015

V roce 2015 čekejte, že přijde taková chvíle, kdy se vám ze dne na den převrátí úplně celý život. Se změnou se budete muset vyrovnat a s postupem času zjistíte, že vaše situace se výrazně zlepšila. Ale bude to za cenu určitých zmatků. Pozor na problémy, které může způsobit zbytečná lehkomyslnost. Celý rok by bylo nejrozumnější si vše pořádně promýšlet a zbytečně nejednat pod vlivem impulsu. Jinak podle horoskopu, pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Rak by mělo být celkově nejpozitivnější období kolem konce jara a také léto.

Nejlepší měsíce v roce 2015: červen, červenec, říjen

Nejhorší měsíce v roce 2015: leden, duben, prosinec

Práce: Podle horoskopu si budete muset dávat pozor. Zvláště v prvním kvartále, kdy na vás budou kladeny zbytečně velké požadavky. Z některých záležitostí se budete moci vykroutit, ale jinde bude nejdříve nutno udělat povinnosti a teprve potom případně komentovat. Situace by se měla zklidnit v polovině dubna a až do konce léta byste měli mít výrazně příjemnější odpočinkový režim. Na podzim se před vámi objeví zajímavá možnost, buď si budete moci vyzkoušet něco úplně nového a nebo zjistíte, že můžete velmi výhodně investovat.

Láska: Na začátku roku budete ve vztahu trochu nervózní. Nebude to mít žádný racionální důvod, občas se stane, že je člověk podrážděnější. Vše se to postupně uklidní a už na konci zimy situace ve vztahu bude naprosto normální a měla by se jako taková udržet až do konce roku. Lide ve znamení zvěrokruhu Rak, kteří jsou stále single, nejpravděpodobněji v roce 2015 tu velkou lásku nenajdou. To ale neznamená, že nemohou prožít hezkých pár týdnů v nějakém nezávazném vztahu. Příležitostí k tomu bude dostatek. Široká rodina bude všem Rakům oporou.

Zdraví: Posilujte od zimy do jara odolnost a počátek roku by vám měl proběhnout celkem v klidu. Vyhnout by se vám měly i všechny klasické sezónní churavosti, kontakty s usmrkanými a ukašlanými lidmi by neměly být tak riskantní. V létě dojde k jistému oslabení imunity, ale zase rizik zde bude spíše méně, takže nečekejte žádné hrůzy. Podle horoskopu nejproblematičtější bude podzim, kdy se mohou objevit nějaké potíže se zády. Psychický stav Raků by měl být celkem v pořádku, jen ti, kteří mají sklony k melancholii mohou v roce 2015 občas mít menší deprese.