Střelec – horoskop na rok 2015

V roce 2015 budete mít podle horoskopu před vámi mnoho hodně složitých záležitostí, které se na první pohled budou zdát neřešitelné. Ale vše po pečlivější analýze budete schopni zvládnout. Jen se nesmíte snažit věci uspěchávat, v takovém případě můžete mít problémy. Každá záležitost vyžaduje specifický postup a také určitý odstup a rezervu na opravy možných chyb. Na konci roku 2015 byste měli mít pocit, že se vám zdařilo více, než v předchozích letech.

Nejlepší měsíce v roce 2015: leden, duben, květen

Nejhorší měsíce v roce 2015: únor, červenec, listopad

Práce: Podle horoskopu by rok 2015 měl být pracovně úspěšný. Jestliže hledáte jiné zaměstnání, nejlepším obdobím pro to je počátek roku. Díky tomu se vám podaří do léta aklimatizovat a na podzim budete sklízet velmi sladké ovoce své píle a nových nápadů. Obecně do léta byste na tom s financemi měli být spíše průměrně, žádné extra příjmy se neobjeví. Ale v druhé polovině roku se situace výrazně zlepší. Cenou za to bude ztráta části volného času. Před nákupem nových věcí popřemýšlejte, jestli je opravdu potřebujete. V případě pracovních potíží se obraťte na začátku vždy na rodinu.

Láska: Ti lidé narození ve znamení zvěrokruhu Střelec, kteří ještě partnera nemají, by se celý rok měli při výběru řídit spíše srdcem než rozumem. Přinejmenším v první fázi. Protože rozum leckdy nám zatají to, co je pod krásným obalem, a srdce to vycítí mnohem rychleji. Vaše životní situace se může změnit velmi rychle a některé věci je velmi těžké odvolat. Střelci, kteří partnera mají, se mohou docela těšit. Zvláště v první polovině roku jejich vztah nabere na síle a partner se stane tou nejdůležitější věcí v celém vašem životě. Kolem léta se mohou ve vztahu objevit menší hádky spojené s trávením volného času, ale žádná z nich nebude mít delší trvání a nijak váš společný život neovlivní.

Zdraví: První polovina roku by měla být zdravotně celkem v pořádku. Jen si podle horoskopu budete muset dávat pozor na to, co jíte. Protože Střelce bude na konci zimy a na jaře pronásledovat mlsná. Efekty nebudou vidět rovnou, ale shazování kil v létě nepatří k nejpříjemnějším záležitostem. V létě se navíc mohou objevit menší potíže s klouby, návštěva u ortopeda a vhodná fyzická aktivita by je měla vyřešit. Podle horoskopu zdravotně bude nejriskantnější podzim, kdy se vám může stát, že vás nějaká chřipka či angína připoutá k lůžku na delší čas. Závažnější nemoci by vás ale měly nechat v roce 2015 na pokoji.