Kozoroh – horoskop na rok 2015

Ve svém životě budete moci změnit opravdu mnoho. Podle horoskopu budou Kozorozi mít v roce 2015 hodně zametenou cestičku a budou obklopeni spoustou přejících lidí, kteří jim v případných drobných nesnázích velmi rádi pomohou. Jediné významnější problémy, které by se během roku mohly objevit, budou nějakým způsobem spojeny s cestováním, takže asi nejrozumnější by bylo je omezit jen na to naprosto nezbytné minimum.

Nejlepší měsíce v roce 2015: únor, červenec, srpen

Nejhorší měsíce v roce 2015: září, říjen

Práce: Obecně to bude pracovně hodně pozitivní rok pro všechny, co se narodili ve znamení zvěrokruhu Kozoroh. Samozřejmě občas se objeví pár slabších dnů, ale neustále si můžete být jisti, že se jedná o výkyv. V práci byste měli zaujmout originálními nápady a také pečlivostí, není vyloučeno, že se objeví hodně různých prémií a případně také kariérní postup. Buďte trochu opatrní při vydávání peněz v létě. Budete mít dojem, že máte bezednou peněženku, ale bude to bohužel jen dojem. Několik vysokých výdajů a můžete si způsobit menší potíže. Vaše finanční situace jinak bude stabilní, na samém konci roku dojde k mírnému zlepšení. Kozorozi by v roce 2015 měli naplánovat rodinný rozpočet vždy na měsíc dopředu a po domluvě s partnerem.

Láska: Kozorozi bez partnera by měli popřemýšlet nad nějakou radikálnější změnou svého vzhledu. Neměla by se omezit jen na účes či makeup, rozumné je udělat průvan v šatníku. A po tomto větším kroku, kdy změníte způsob vystupování uvidíte, že jste pro opačné pohlaví najednou výrazně atraktivnější. Je to možná povrchní, ale nedá se nic dělat, svět takto povrchně funguje. Bezdětní Kozorozi žijící s partnerem by podle horoskopu v roce 2015 mohli popřemýšlet, jestli by prtě ten jejich vztah výrazně neposílilo. Pracovat nad tím by bylo dobré už v zimě, aby se dáreček objevil ještě před stromečkem. Nejvášnivější bude konec zimy a podzim. V létě se budete s partnerem trošku nudit, je to i podle horoskopu nejriskantnější období, kdy můžete nechtěně šlápnout vedle.

Zdraví: V roce 2015 se budete mít hodně rádi a i banální zdravotní problém vám bude připadat strašně důležitý. Dejte si pozor, abyste vyprávěním o svém zdraví a zdravotních problémech neunavili své okolí, které později při skutečných potížích může jen tak mávnout rukou. I lékaře by bylo dobré šetřit a neobtěžovat s banalitami. Ve skutečnosti budete na tom se zdravím výrazně lépe než jste na tom byli v předchozích letech. Podle horoskopu máte také možnost se celkem snadno zbavit nějakého zlozvyku a nebo shodit několik nadbytečných kil. Nejlepší čas pro obé bude na začátku léta a na začátku zimy.