Vodnář – horoskop na rok 2015

Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Vodnář v roce 2015 zjistí, že je v nich mnohem víc kreativity a že mají hodně dobrodružnou mysl. Když se obě tyto vlastnosti spojí dohromady, můžete dosáhnout opravdu téměř každého cíle, který si vytyčíte. Před začátkem léta prožijete něco výjimečného, na konci podzimu se ozve minulost a vy se s ní budete muset nějakým způsobem vypořádat. Pozor, Vodnáři mohou mít v tomto roce trochu hašteřivou náladu, život ve sporech a hádkách není moc příjemný.

Nejlepší měsíce v roce 2015: květen, červen, srpen

Nejhorší měsíce v roce 2015: leden, říjen, listopad

Práce: V zaměstnání to na začátku roku bude hodně složité. Věci se budou protahovat, stále bude docházet k různým chybám (většinou cizím zaviněním) nikdo nebude schopen se pořádně rozhodnout, co a jak by se mělo dělat. Situace se začne zklidňovat v únoru a od března by už vám práce neměla dělat nějaké extra starosti. Jen v létě může být trošku problém s volným časem. Podle horoskopu vaše rodinné finance vylepší nějaká šťastná náhoda či nečekaná událost, která by se měla objevit na konci léta. Z peněz, které budete mít navíc, polovinu odložte jako železnou rezervu.

Láska: Vodnáři, kteří jsou single budou mít největší šanci na nalezení pravé lásky v květnu a pak během nějakého letního výjezdu na dovolenou či víkendový odpočinek. V jiných měsících se sice nějaký flirt může objevit, ale podle horoskopu to nebude mít žádnou delší trvanlivost. Ve vztahu bude Vodnář hledat lásku a lidské teplo, které mu může dát jen ta jediná nejbližší osoba. Partner bude občas odtažitý, ale budou to způsobovat starosti o budoucnost, nebojte se zeptat, co ho trápí, pomůžete mu a společně najdete dobré řešení. Ve vzdálenější rodině se na podzim objeví nějaké spory, ale spolu s partnerem je dokážete vyřešit k obecné spokojenosti.

Zdraví: Nezanedbávejte své tělo, zvláště v zimě a na podzim. Potřebuje stálou péči, zdravý jídelníček a také pravidelný, pokud možno každodenní, pohyb. Vaše psychická kondice by podle horoskopu měla být celkem v pořádku během většiny roku, jediné problémy můžete očekávat na konci jara, kdy se vám všechno bude zdát ponuré a nezábavné. V létě se mohou objevit častější potíže se žaludkem a trávicí soustavou a na podzim by bylo dobré dobít vitamíny zvýšenou konzumací sezónního ovoce a zeleniny.