Ryby – horoskop na rok 2015

Prvních pět měsíců v roce 2015 bude podle horoskopu nabito spoustou různých událostí, které vám rozhází předem připravené plány a donutí vás reagovat ze dne na den. Většina věcí bude pozitivních, ale přesto vám do života vnese zmatek. Jestliže rádi riskujete, budete mít více příležitostí na samém konci roku a kdo ví, možná vaše nečekané a radikální rozhodnutí dokáže proměnit celý váš život. Celý rok budou mít lidé narození ve znamení zvěrokruhu Ryby trochu problém s trpělivostí.

Nejlepší měsíce v roce 2015: únor, březen, říjen

Nejhorší měsíce v roce 2015: květen, září

Práce: Štěstí vás v roce 2015 rozhodně neopustí, i když měli byste se připravit na hodně změn ve vašem profesním životě. Možná to bude nové zaměstnání, možná vás čeká nějaká jiná pracovní náplň a nebo postup na kariérním žebříčku o několik stupínků výše a zároveň k trochu jiné práci. Lepší situace v zaměstnání vám umožní návrat k svým původním plánům a snům. Finančně budou podle toho jak to vidí horoskop na rok 2015, lidé ze znamení Ryby celkem zajištěni, nejnáročnější bude začátek roku a potom září – to se vám v peněžence prožene hodně velký vítr. Budete mít několik příležitostí na zajímavé investice, ale ke všem musíte přistupovat dlouhodobě, okamžité zbohatnutí vám nezajistí.

Láska: Ryby, které touží po lásce, by měly na tom pečlivě začít pracovat hned od začátku roku. Nemá smysl otálet, právě před jarem budete mít nejvíc příležitostí. Jestliže vám nic z relativně široké nabídky nebude vyhovovat, podle horoskopu se pro single šance zopakuje ještě v polovině podzimu. Nebojte se chodit mezi lidi. Váš vztah už delší dobu neklape? Bouchněte do stolu, postavte ultimátum a dejte na jeho splnění měsíc času. A pak se beze strachu rozejděte. Když se nic nezmění, nemá smysl své utrpení prodlužovat. Jestliže váš vztah funguje, nic se na tom nezmění ani v tomto roce. Prožijete si ho krásně a partner bude vaší největší oporou.

Zdraví: Ačkoliv zima a podzim jsou obvykle roční období, kdy člověk se cítí spíše unavený a velmi často má špatnou náladu, podle horoskopu budou na tom Ryby v těchto měsících roku 2015 úplně opačně. Síly i energie a psychické odolnosti bude dostatek. Je to dobrý čas na různé sportovní aktivity a také se můžete pustit do záležitostí, kde jste si doposud nebyli se svou psychikou jistí. V létě vás může přepadnout větší chuť na nezdravá jídla, bylo by užitečné se trochu ovládnout, i když zase malý hřích ještě nikomu neublížil. Bolesti hlavy mohou znamenat i závažný problém, pokud se začnou opakovat, zajděte raději k lékaři.