Horoskopy od 29-12-2014 do 04-01-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
první týden roku 2015

1. Beran – pokuste se nějak spojit povinnosti a zábavu, tím si poslední dny roku 2014 a začátek roku 2015 užijete nejvíce. Učte se od zkušenějších. Velká silvestrovská zábava může být skvělou příležitostí, jak poznat někoho nového. Nyní jste na tom celkem dobře, jen pozor na viry, které létají všude kolem. Posilujte imunitu.

2. Býk – ani na konci roku si nemůžete dovolit nepozornost a nebo neopatrnost. Chyby by vám okolí vyčítalo ještě dlouho. Finanční situace se může podle horoskopu mírně zlepšit. V lásce raději neriskujte, nemá to smysl a prohra by příliš bolela. Můžete si užít i s přáteli. Nepodceňujte ani malé škrábání v krku, návštěva u lékaře dokáže nemoc zastavit.

3. Blíženci – rozhovor s nadřízeným o problémech může mít nečekané důsledky. V práci využívejte co nejvíce své schopnosti, nemá smysl dělat stále to samé. Nenápadný úsměv nebo mrknutí mnohdy dokážou mnohem více než vyzývavé oblečení. Pokud chcete zůstat zdraví, u oblékání zohledňujte počasí více než módu.

4. Rak – budete toužit po změně, ale zatím s tím počkejte, stále nevíte, co tak doopravdy chcete. Výsledky práce budou podle horoskopu záviset nejvíce na tom, jestli vám přináší uspokojení a nebo vás otravuje. Romantická sváteční nálada pomalu bude mizet a vystřídá ji touha po divočejší silvestrovské zábavě. Vaše tělo může pociťovat jisté nedostatky hořčíku a vitamínu C, zvláště silné to bude v pátek a sobotu.

5. Lev – máte šanci dokázat něco výjimečného, jen se musíte trochu více a výrazněji projevit. Pokuste se vyzkoušet nějaký nový přístup. Ve vztahu se může objevit pár zbytečných hádek, ale do Silvestra by vše mělo být v pořádku. Sebevědomí může srazit jen zbytečný stres, nedělejte si hlavu z věcí, které nemůžete změnit.

6. Panna – pokuste se vyhnout zbrklému rozhodování. Je sice pravda, že první nápad bývá ten nejlepší, ale neplatí to vždycky. V lásce bude hodně záležet na vašem přístupu, stačí jen pár správných slov a budete to vy, kdo bude určovat tempo. Jestli vám zdraví dělá starosti, jděte za lékařem a nezkoumejte na internetu co všechno vám může být.

7. Váhy – nepřeceňujte své schopnosti, ale také nemá smysl se podceňovat. Podle horoskopu vás čeká hodně povinností, ale vše by se vám mělo podařit včas zvládnout. Věnujte více času rodině a nejbližším přátelům, konec roku je pro to jako stvořený. Nezapomínejte na to, že vaše tělo potřebuje dostatek spánku, jinak si oslabíte imunitu.

8. Štír – na začátku týdne si začněte plánovat strategii postupování nejen na následujících pět pracovních dní, ale zaměřte se rovnou na celý leden. V zaměstnání proběhne zajímavá diskuse. Mnoho pokřivených věcí ve vztahu lze napravit, stačí jen dobrá vůle na obou stranách. Týden je vhodný pro očistu organismu, také se vám může podařit shodit jedno či dvě kila.

9. Střelec – je docela pravděpodobné, že nyní se ve vaší peněžence objeví pár korun navíc, ale je také téměř jisté, že vás čekají větší výdaje. Někdo, kdo se na první pohled zdá nudný a nezajímavý, může být při bližším zkoumání velmi atraktivní. Vaše psychická i fyzická forma by měly být podle toho, jak to vidí horoskop, celkem v pořádku, tak nemá smysl si stále na něco stěžovat.

10. Kozoroh – sestavte si seznam povinností a určete, které jsou nejdůležitější. A těm se potom věnujte na prvním místě. Nachystejte se na něco nového a zajímavého. Čeká vás klid a také radost z příjemného tepla, které vydává rodinný krb. Trochu se šetřete, nemá smysl ze sebe dělat člověka ze železa.

11. Vodnář – změňte to co můžete, je na to poslední vhodný čas. A smiřte se s tím, že některé věci vyřešit nejdou. Nemá smysl, abyste na ně ztráceli čas a náladu. Jestliže vás něco ve vztahu trápí, nebojte se vyhledat dobrého přítele a požádat ho o radu. Se zdravím to může být tento týden trošku slabší.

12. Ryby – podle horoskopu nebudete moc průbojní, proto jakýkoliv originální nápad si raději zatím nechte pro sebe, aby vám ho nějaká dobrá duše neukradla. Ve vztahu či při hledání partnera je nejistota nejhorší, pokuste se donutit druhou stranu, aby už přestala kličkovat. Trošku vám bude chybět světlo, pokud možno choďte co nejvíc ven.