Horoskopy od 05-01-2015 do 11-01-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
druhý týden roku 2015

1. Beran – po odpočinkových dvou týdnech vás nyní čeká hodně povinností. Nejvíce se bude cenit dochvilnost a také schopnost obětovat pro práci i část svého volného času. Vypadá to, že ve vaší peněžence je menší díra. Když se budete bavit s partnerem o tom co vás trápí, tak se vám výrazně uleví. Tento týden je stvořený pro lásku. Návštěvu u lékaře byste neměli odkládat.

2. Býk – čeká vás nějaká velmi zajímavá práce, která by do pár týdnů měla výrazně vylepšit rodinný rozpočet. Stojí za to se jí plně věnovat. V partnerských vztazích to bude trošku bouřit, možné jsou spory i o tak zvané prkotiny. Do víkendu se situace postupně zklidní. Single by měli vyrazit za zábavou. Dívejte se  pod nohy, vyvrknutý kotník nebo zlomená noha nejsou moc příjemná záležitost.

3. Blíženci – nikdo vám nic neodpustí. Pokuste se být v práci co nejpečlivější, protože jste neustále pod drobnohledem a každá vaše chyba se bude dlouho řešit. S penězi by to mělo být překvapivě celkem v pořádku. Dobrý týden pro všechny, kteří by se chtěli zasnoubit a nebo se rozhodnou pro manželství. Pokud chcete partnera, stačí už jen malý krůček. Dejte si pozor na všudypřítomné viry.

4. Rak – kolem vás krouží v práci někdo hodně nepoctivý, kdo vás za zády hodně pomlouvá. Nejlepší by bylo ho odkázat do příslušných mezí, ale musíte to udělat diplomaticky, abyste nebyli za agresora. Ve vašem partnerském vztahu by se podle horoskopu mělo stát něco hodně zvláštního, co vás nejdříve šokuje, ale potom budete nadšeni. Vaše vlasy jsou trochu slabší, případnou cestu ke kadeřníkovi odložte na jindy.

5. Lev – pracovně i finančně by to měl být hodně průměrný týden, během kterého se nic moc zajímavého nestane. Stačí fungovat jako normálně a všechno bude v pořádku. I lidé ve šťastném vztahu mohou být vystaveni pokušení. Pamatujte, že můžete hodně ztratit. Single pokušení mohou podlehnout úplně svobodně. Se zdravím na tom budete lépe než obvykle.

6. Panna – tento týden není vhodný pro změnu zaměstnání. V rámci financí byste se měli vyhýbat jakýmkoliv půjčkám, vše jde zvládnout i jiným způsobem. Podle horoskopu to bude skvělý týden pro rodiny s dětmi. Single by měli trochu změnit svůj přístup při „lovení“ partnera. Může se ozvat nějaký starší zdravotní problém.

7. Váhy – pečlivě si naplánujte všechny povinnosti a uvidíte, že se vám podaří ušetřit i nějaký čas. Co s ním uděláte je na vás. Zábava vás uvolní, práce přinese nějakou tu korunu navíc. Můžete potkat někoho, kdo na vás udělá obrovský dojem. A nebude to jen povrchní nadšení z přitažlivého vzhledu, i když ten také bude hrát jistou roli. Měli byste více odpočívat a hlídat si dostatek spánku.

8. Štír – měli byste dokončit nějaký větší projekt, který jste započali před několika týdny či měsíci. Jestliže si myslíte, že potřebujete více času, pokuste se sehnat někoho, kdo vám s tím pomůže. Podle horoskopu máte spoustu obrovského osobního kouzla, které může fungovat jako magnet na opačné pohlaví. Masáž nebo dvě návštěvy na bazénu by vám velmi prospěly a pomohly od bolavých zad.

9. Střelec – měli byste mít nějakou velmi zajímavou příležitost jak změnit zaměstnání a nebo výrazně proměnit své hlavní aktivity v práci. Stojí za to popřemýšlet o kroku kupředu. Budete se moci nezávazně pobavit, pokud nemáte partnera, nechte se vést duchem času. Zdravý životní styl není fráze, vyzkoušejte a uvidíte, že i vám vyhovuje.

10. Kozoroh – vaše nápady mohou podle horoskopu přesvědčit všechny lidi kolem, že víte, kam  by se měly události postupně vyvíjet. Nebojte se vykročit mimo šedý dav kolem vás. Single by se měli konečně přestat podceňovat, chyba určitě není na vaší straně. Můžete mít citlivější kůži, nemá smysl zkoušet přípravky, které jsou možná módní, ale vy jste s nimi zatím neměli jakoukoliv zkušenost.

11. Vodnář – sice podvědomě toužíte po změnách, ale zatím nemá smysl udělat jakýkoliv radikální krok. Pokuste se sbírat informace a znalosti o okolí, díky tomu se vám podaří připravit na změnu. Budete mít sklony k jisté jízlivosti a zlomyslnosti, jednou to ve vztahu pobaví, dlouhodobě to může způsobit zbytečné dusno. Fyzická kondice bude v pořádku, od čtvrtka můžete mít problém s mírnými depresemi.

12. Ryby – nesázejte na náhodu nebo štěstí. Pokud máte dosáhnout nějaký úspěch, bude vycházet jen z vaší práce a originality. Cokoliv získaného náhodou bude mít jen velmi krátké trvání. V lásce se řiďte srdcem a prvním pocitem, ignorujte dobré rady okolí, protože nikdo vašemu srdci nerozumí. Někdy je dobré odřeknout i tu sebelepší zábavu jen proto, aby si váš organismus užil ten skutečný odpočinek.