Horoskopy od 22-06-2015 do 28-06-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý šestý týden roku 2015

1. Beran – v zaměstnání budete mít chuť rozhodovat a řídit. Dejte si pozor, aby váš ostřejší přístup nevyvolal nějaké zbytečné konflikty. Při vydávání peněz každou korunu otočte v ruce dvakrát. Ve vztazích budete cítit nějaké menší napětí, ale vše by se mělo postupně uklidnit. Na zdraví byste neměli naříkat.

2. Býk – koncentrujte se hlavně na nejdůležitějších povinnostech a snažte se je udělat co nejrychleji. Když se objeví něco složitého, nevzdávejte se předem, máte dostatek schopností i znalostí a dokážete si se vším hravě poradit. Pokuste se najít trochu více času na přátele, příjemný podvečer v milé atmosféře vás potěší. Týden bude náročnější pro alergiky.

3. Blíženci – objeví se před vámi nějaké nové pracovní úkoly, což znamená i nové možnosti jak vydělat trochu peněz navíc. Udělejte si nějakým malým nákupem radost. Tento týden bude podle horoskopu vhodný pro různá společenská setkání, mezi lidmi se budete cítit jako ryba ve vodě. Pečujte o sebe a vyhýbejte se náročnějším fyzickým aktivitám.

4. Rak – v práci docení vaše znalosti a schopnosti. Ale dejte si také pozor, někdo vám začne vaše úspěchy závidět. Zatím si ho nevšímejte, nemá smysl se snižovat na jeho úroveň. Je možné, že se ve vašem životě objeví někdo, kdo silněji rozbuší vaše srdce. Měli byste trochu více spát.

5. Lev – nestavějte si jen malé cíle. Je dobré mít nějakou jasnou vizi krásné budoucnosti a ještě lepší je, když na ní rovnou začnete pracovat. Podle horoskopu je to dobrý týden pro všechny, kdo hledají novou práci. V partnerských vztazích bude hodně lásky. Pokud jste single, zkuste zalovit v dobře známých vodách. Mohou se objevit potíže s rýmou a migrénami.

6. Panna – blíží se léto a v práci by se mělo objevit trochu méně nečekaných povinností. Budete mít čas se věnovat několika starším záležitostem, které jste dosud odkládali. Stačí si více věřit a najednou zjistíte, že není problém najít nového partnera a nebo dát do pořádku vztah s tím aktuálním. Vyhýbejte se průvanům a promoknutí.

7. Váhy – čeká vás hodně povinností, ale pokud je úspěšně zvládnete, dočkáte se i velmi příjemné finanční i nemateriální odměny. Stojí za to se snažit. Ve vztazích trochu nuda, stálo by za to vymyslet nějakou společnou adrenalinovější aktivitu. Dávejte si pozor na to co jíte a také by to chtělo trochu více pohybu.

8. Štír – podle horoskopu mají lidé narození ve znamení zvěrokruhu Štír tento týden větší šanci najít další zdroj příjmů. A nyní před létem se každá koruna počítá. Single mohou poznat někoho, kdo na první pohled nebude nic moc, ale na ten druhý se ukáže diamantem obaleným v tenké vrstvě bláta. Měli byste mít dobrou fyzickou i psychickou formu.

9. Střelec – v zaměstnání uslyšíte hodně komplimentů a většina z nich bude upřímná. Měly by vás motivovat k většímu úsilí. Peněz není nikdy dost. Partner bude dost podrážděný a občas také jízlivý, nemá smysl se s ním o tom bavit, přejde ho to samo. Nyní si můžete výrazně zlepšit imunitu.

10. Kozoroh – pokud budete jednat o financích, tento týden byste podle horoskopu měli být velmi opatrní. Pokud možno nikomu nepůjčujte a také se raději vyhýbejte jakýmkoliv půjčkám či úvěrům. Jestliže to ve vašem vztahu neklape, tento týden budete mít možnost vše vyřešit. Jinak v lásce trochu nuda. Hýbejte se trochu více, i kdybyste měli tomu obětovat trochu více času.

11. Vodnář – tentokrát raději v práci nikam nespěchejte. Nemá smysl dělat věci rychle a riskovat zbytečné chyby. V rozhovorech s nadřízenými je nyní bezpečnější držet jazyk za zuby. Pokud se vám vztah teprve rodí, nedělejte si příliš velké plány. Vodnáři ve vztahu by si to nejlépe užili na prodlouženém víkendu nebo dovolené. Může se ozvat nějaký starší zdravotní problém.

12. Ryby – úspěch je před vámi. Stačí jen vytáhnout ruku a pořádně ho chytit. Nebojte se trochu ohánět lokty, nyní je váš čas a vy máte právo prorazit. Možná se objeví zajímavá nabídka na novou práci nebo na zlepšení podmínek v té stávající. S partnerem si užijete krásné romantické chvíle. Mohou se objevit chvilky melancholie, pokuste se v nich neutápět.