Horoskopy od 22-10-2007 do 28-10-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Čtyřicátý třetí týden: 22. – 28. října.

Situace: V úterý se zvířetník posune do Štíra a v pátek nás čeká Úplněk, což pocítí silně především Štíři a také Býci. Jinak to na obloze vypadá tak, že retrográdními planetami jsou Merkur ve Štíru, Uran v Rybách a Neptun ve Vodnáři. Venuše je také v Panně (kde je i Saturn), dále Mars v Rakovi, Jupiter a Pluto ve Střelci. Nezapomněli jsme na nikoho? Protože je Venuše v opozici na Uran, lze čekat nevážné spory v trvalých svazcích a po nich úspěšné a zřejmě hezké smiřování. Pozor – hvězdy trochu přejí i „bokovkám“, jen si nezačínejte nic vážného, sic vám nepomůže ani jinak mnohé slibující sextil Venuše s Marsem.

Pokud se znamení, přibližný věk a pohlaví čtenářů shodují s daty účastníků naší Hry o budoucnost, mohou s vyšší mírou pravděpodobnosti jim určenou předpověď tvůrčím způsobem využít i pro sebe. Dobré karty všem!

1. SKOPEC

Bude to opravdu pro Berany týden svazování přetržených nití, jak napovídají hvězdy? Záleží jen na nich. Čas je příznivý na nápravu vztahů přerušených vinou vlastní i cizí a nebo jen prostě zanedbaných. Obruste hrany, vraťte se k starým přátelstvím! I ve vztazích nejintimnějších je vždycky co vylepšit. A začněte (s rozvahou) hned v pondělí, přát vám bude celý týden. Možná těmto věcem věnujete tolik pozornosti, že se vám ji v práci či škole nedostane, což může od středy vést ke konfliktům či prostě problémům. Merkur se vrátí do Vah: o víkendu se nenechte od nikoho tahat za nos. – S penězi to zřejmě nebude žádná sláva, ale stýskat si nemusíte. Nějaké mimořádné příjmy se na obzoru přece jen rýsují.

Pan Bruno (let 50, naposled ve hře v 41.týdnu) se podle karet zřejmě pokusí najít cestu k bratrovi, jde mu přece jen nejvíc ze všeho o smír a narovnání pokřivených vztahů. Neberte na svou hlavu veškerá protivenství mezi vámi. Ne, že byste nebyl zcela bez viny, co si budeme povídat. Kárové eso? Velmi slušné a hlavně „levné“ peníze vás neminou, je třeba jen nemnoho, ale s rozmyslem a přitom neodkladně, investovat. Nějaká ženská směrem k vám ostří zrak. Uděláte však lépe – vy zřejmě víte, o koho jde – když jí vypadnete ze zorného pole. Spojena by s ní mohla být vleklá svízel (možno říct dokonce, že svízel přítula – vy ale nejste zahrádkáři, nebo snad ano?). Prospějí vám procházky a samota, zima vadit nebude, provětráte si myšlenky. Některé složité věci se vám v novém světle představí jako proklatě jednoduché.

  1. BÝK

O co jste, Býci, v uplynulém týdnu přišli? Oč vás okradli, co jste ztratili, kdo vás oškubal o iluze? Hned v pondělí na některé z vás padne při inventuře minulých dnů splín: mohlo být lépe (ale to by mohlo být vlastně vždy, tak se nevěšte, ono mohlo být totiž zcela jistě i hůř!). Pokud ovšem na sobě rozladění a nepohodu dáte znát, otrávíte okolí a smůla se na vás skutečně začne lepit. V pátek, který je časem Úplňku, se vyvažte z řešení právního problému. Tento den by Býci měli být obzvláště opatrní i na osoby opačného pohlaví, v jejichž odění jsou nějaké fialové prvky. Vaše snaha o pokud možno zcela objektivní posouzení situace vede k tomu, že po zvážení všech pro a proti zůstáváte trestuhodně nerozhodní. Ovšem jsou věci, jejichž řešení odkládat do nekonečna nejde!

Milá Patricie (19/41), přesto, že vůdčí kartou výkladu je pro tento týden mladý muž, netýká se zřejmě, jak bys doufala, toho milého kluka, s nímž trávíš stále více času, ale obavami tě naplňujícího staršího bratra. Co na tom, že je to po všech stránkách úspěšný mladý muž, pohledný a vždy vtipný, že bys mu mohla závidět. Ukazuje se být také neuvěřitelně nezodpovědný. Lze se divit, že jen z pouhého pomyšlení na jeho chování tě stále bolí žaludek? Před časem jsme odhadli ne zcela přesně, že jde o jeho manželství. Děkuji, že jsi můj výklad uvedla na pravou míru: nejedná se o manželský vztah, ale o dlouhodobou známost a život na hromádce se vším, co k tomu patří. Švagrová prostě není švagrová v právním slova smyslu. Pro zjednodušení jí budeme říkat Adéla. Že ovšem s tvým bráchou čeká dítě, pravda je. Konečně se setkáš s otcem. Půjde o velmi příjemné odpoledne, strávené v kavárně. Pokusíš se v něm získat pro Adélu spojence ve snaze nějak působit na bratra. Víš, že Adéla má k tvému otci velmi dobrý vztah, což platí i obráceně. Tak se do spasitelské role vžiješ, že se ti otec opět nesvěří s tím, co ho trápí. Možná je i rád, že se teď bude muset, jak ti slíbil, zabývat i jiným problémem, než sám sebou. Jeho trochu zvláštní vztahy se synem budou ovšem blokovat budoucí možné jednání a zpochybní i výsledek nějaké domluvy. Nicméně bratrův vpravdě požitkářský způsob života mu také vadí. Proč je ale pořád tak vážný? Neprozradí ti to a karty zatím také mlčí.

3. BLÍŽENCI

Měsíční Kočka doufá, že nebezpečí nachlazení někteří neopatrní Blíženci již překonali, a tak se budou celý týden těšit z pestrobarevného podzimu ještě před tím, než vstoupíme do období mlh a plískanic. Hned od pondělka neposlouchejte drbny – nadšence ani panikáře. Pokud hodláte podnikat cokoliv závažnějšího, vycházejte při hodnocení situace vždy nejméně z dalších dvou zdrojů ověřených informací. Dobrá zpráva může Blížence zastihnout ve středu. Ve škole i v práci to v podstatě bude dobrý týden, ne značně, leč přece jen překračující ve všech parametrech průměr. Společensky se Blíženci též uplatní a jako baviči získají potlesk na otevřené scéně. V sobotu a v neděli si s partnerem, přítelem či přítelkyní, udělejte hezký večer: nic neřešte a nic nepřepínejte!

Pane Tomáši (43/40), karty opravdu nejsou stále nakloněny nějakému vašemu hlubšímu svěřování se se starými trably Orlici. Nejde o to, že by nebyla zvědavá, ale možná by všechny ty vaše techtlemechtle s využitím Cifršpionky k odstranění bývalého parťáka zpochybnila jako nezbytné. My ale víme, že nepěkné, ale nutné, to opravdu bylo, ale Orlice přichází zvenčí. Že neví, je kupodivu dobře, eticky správné volání po naprosté otevřenosti by z naší strany nebylo v žádném případě na místě. S dcerou Fiflenou a s Orlicí společně něco podniknete. Vypadá to na večeři v nějakém podniku, jen neškudlete – tedy žádné domácí špagetky! Má-li tato z perspektivního hlediska důležitá schůzka dopadnout dobře, srdcová figura a karta Síly (spolu s další vzájemně se ovlivňující čtveřici karet vlevo) navrhují jako nejlepší dny čtvrtek a pátek, čtvrtek by však byl přece jen lepší…

 

4. RAK

Od úterý by si Raci měli dát pozor na zbrklost v jednání i příliš kategorické formulace ve slovech. V podstatě neúmyslně by mohli proti sobě obrátit lidi, které nepochybně budou potřebovat. Navíc je zcela zbytečné činit z nich potenciální nepřátele. Proč? Pro hubu. Trochu hloupé, není-liž pravda… Mnohé také můžete již od středy pokazit neodůvodněnou žárlivostí. Klid se vám vrátí až po pátečním úplňku a tak si víkend podle všeho užijete opravdu dobře. Chovejte se přirozeně: halasná bodrá křeč ani prkenná škrobenost vám opravdu nesluší a úsměvem rozhodně z Raků neubude.

Naše Viktorie (16/41) se po delší prázdninové pauze již zřejmě ve Hře o budoucnost bude objevovat pravidelně: Tentokrát má moc hezké karty, prostě lásky víc, než rozumu. Jde o jejího jasnookého modela, s nímž jsme měli možnost se seznámit v jeho samostatné hře již loni, stejně jako o mladého muže v uniformě, který jí vstoupil do cesty relativně nedávno. Je to policajt? Karty to netvrdí jistě. Možná je ona uniforma spíš rovnošatem studenta nějakého elitního gymnázia – v některých, tam, kde jsou na svou školu hrdí, si na elegantní stejnokroj (třeba jen vestu a nebo kravatu či nějaký doplněk) docela potrpí. Není to špatné. A tobě se ten mladík také líbí. Sejdeš se na konci týdne s otcem a pokusíš se z něj vyrazit nějaké peníze. Budeš-li chytrá (a milá tak, jak to umíš), budeš i úspěšná. Ve škole zřejmě začíná přituhovat dřív, než jsi čekala. Začni pracovat. Bylo by hloupé kazit si Vánoce. Nejsou zas tak daleko!

  1. LEV

Pro Lvy se bude podle hvězd jednat spíš o standardní týden, a to zvláště pokud se jim podaří vyhnout konfliktu s potenciálními protivníky z vodních znamení, tedy Raky, Štíry a s Rybami. Zvláště s nimi by se měli vyvarovat intelektuálních sporů, na něž prostě nebudou mít. Víte, co je to být blbý jako pučtok? Bez ohledu na to, co to ten pučtok vlastně je, jste to aktuálně vy, protože planety vám tento týden prostě nenadělily. Ani další aktivity mozku nebudou přinášet ohromující výsledky. Na spadnutí od středy jsou nějaké sousedské spory, za což může retrográdní Merkur ve Vahách i váš rozeklaný jazyk, šířící neopodstatněné klepy. Pokud v úplňkový pátek zapřete v čemsi sami sebe, odskáčete si to o víkendu, tak jako Petr, jenž třikrát zapřel Krista do zakokrhání.

 

Slečna Gabriela (20/40) sama nám neprozradila, čeho se zklamání z poslední věštby mělo týkat, nic však tím nemůže zabránit tomu, abychom se na věc nepřeptali karet. Nuže, rozčarování mělo původ v její prostořekosti, jíž popudila proti sobě, jak jinak, než postavu v kalhotách. Nechtěla to, ale stalo se. Karty slibují cestu smiřování, jež sice trvá již bezmála tři týdny, nicméně je moc pěkné a ve výsledku snad Gabinu naučí zdrženlivé diplomacii. Ty kalhoty nosí přirozeně onen zelenooký účastník soudního řízení, jehož stání byla zřejmě na nějaký čas odložena. Proč ale tak zoufale výrok o určení otcovství a všeho, co z něj plyne, trvá tak dlouho? Jaké důkazy či co je třeba doplnit? Zelenookému budeme od příště říkat podle jeho profese – Advokát. Zřejmě s ním bude mít Měsíční Kočka, respektive Gaba, ještě hodně co do činění…

  1. PANNA

Je dobře a nebo špatně, že četné Panny budou tento týden zamilované – tedy především do sebe? Pokud je okolnosti nepřinutí víc vnímat svět kolem, nechť jsou s tímto svým rozmarem srozuměni, protože pro duševní hygienu je někdy prostě zdravé být trošínku sobcem a zabývat se toliko sám sebou. Muži se mohou v důsledku špatného vyhodnocení svého současného vztahu rozejít s partnerkou, ženy by si zase dokázaly nabrnknout fascinující známost, jež jim ovšem v krátku učiní z života peklo. Nepřepřahejte koně uprostřed brodu! Zjitřené vnímání vlastní bytosti nejde skoro nikdy ruku v ruce s rozumem… Kupte si raději něco na sebe.

Karty pana Ivana (29/41) hovoří tentokrát tak záhadně a natolik se vzájemně popírají a ruší, že nejsme schopni dobrat se výsledku, jež by bylo možné bez velkého rizika vypustit do světa. V krátkosti proto výklad zopakujeme. Snad se nám nebude tak vzpírat, jako nyní. Ivanovi tedy na základě náznaků zatím radíme nepouštět se do žádných převratných aktivit v pracovní, společenské, ani soukromé oblasti. Hlídejte si také zdraví.

  1. VÁHY

Tady ve Věštírně by nás docela zajímalo, jak se Váhy vyrovnaly s trapnostmi, do nichž je minulý týden uvrhl, a zda je podle naší rady vtipem úspěšně překonaly… tentokrát je totiž čeká čas v podstatě fádní. Oživit ho však mohou ekonomickými čachry snad až na hranici spekulace, v nichž budou podle všeho zřejmě velmi úspěšní. Týká se to mimo jiné i výhodných kurzů základních měn a s tím rozkolísaných cen akcií nadnárodních společností (tedy prakticky většiny). Jen by asi nebylo tento týden moudré spoléhat na náhodu a sázky. V tomto ohledu není Štěstěna na straně Vah. Přechod Slunce z vašeho znamení do Štíra se může projevit i vyčerpaností a podivnou skleslostí, která Váhy věru nepředurčuje k úžasným výkonům v milostné oblasti. Měsíční Kočka dokonce radí v tomto směru jistou zdrženlivost, je-li vám vaše pověst skvělé milenky či milence alespoň trochu drahá.

 

Pan Oskar (37/41), se sice bude cítit skvěle a jakoby opět na téměř jarním vrcholu plodivých sil, nicméně v úterý a ve středu opakovaně selže. Bude to mít destruktivní vliv na vaši psychiku. Kým je ona nešťastnice, kterou nejen že neuspokojíte, ale jež ve vás vyvolá těžký mindrák? Ještě jsme ji v kartách neměli. V jistém smyslu by mohla být vaší Osudovou. Má s vámi stejný věk a podle všeho i způsoby tygřice. Tady narazí kosa na kámen. Dost se před ní znemožníte. Pokuste se jít na věc oklikou, v pátek přes společný kulturní a nebo společenský zážitek, zřejmě to bude marné. Je podle karet možné, že se na sklonku týdne podivně roznemůžete, původ neduhu bude psychický.

  1. ŠTÍR

Četní Štíři budou mít na rozdíl od pana Oskara sebevědomí na rozdávání, budou i hádaví a bude jim vše vycházet. S Merkurovou pomocí dostanou protivníky snadno do kouta (ale ti jim to nezapomenou a při vhodné příležitosti se pokusí někdy i úspěšně vrátit). Snad to bude souviset s úterním vstupem Slunce do vašeho znamení, protože slovně nejagresivnější budete od úterního večera. Sebevědomým lidem se obvykle daří. Pokud mají alespoň zbla taktu, mohou svým nadšením strhnout ostatní. Využijte to v práci i ve škole. Sobotní krize nálady může mít něco společného s přece jen zvýšenou mírou únavy, kterou vypětí daného týdne logicky přinese. Půjde ovšem jen o malé zhoupnutí, v neděli již opět budete podávat plný výkon, tentokrát ne na intelektuálním kolbišti, leč v posteli.

Ahoj Rolande (14/41). Děkujeme ti za obsáhlý dopis. Ve stručnosti jsme povinni s jeho smyslem – samozřejmě bez podrobností – seznámit i další čtenáře, kteří by nemuseli pochopit, jakými hnutími mysli zdůvodňuješ svou nechuť ve Hře o budoucnost pokračovat. Je to vlastně prosté: zdá se ti, že zveřejněním některých skutečností, které nám prozradily karty, se tvůj život jaksi stává statkem veřejným (ale především ti v tomto ohledu jde o vztah ke Gudrun, té Velké Čarodějce), že se z ní vytrácí veškerá Magie, tedy to, co tak miluješ. Souhlasíme. Není však báječné se o to všechno, co tě potkává, prostřednictvím stránek Věštírny rozdělit? Nenaléháme, ale vem si oddechový čas. Zvaž ukončení své účasti (tak to vidíte, milí čtenáři: některé bychom prosili na kolenou, aby svou účast vzdali, jiné – například tebe – docela naopak…).

  1. STŘELEC

Rádi v Měsíční Kočce konstatujeme, že u většiny Střelců měly drobné zdravotní potíže z konce týdne vskutku jepičí život a nyní jste zas fit a v dokonalé formě připraveni vzdorovat vichrným dnům. I psychicky jste zřejmě docela odolní, takže vás neskolí ani ne moc dobré a hlavně jednoznačně zcela překvapivé zprávy, které dostanete hned v prvních dnech týdne. Co se stalo, se ale asi stát muselo, berte to tak. Oklepete se rychle, ale šrám v duši Střelcům zůstane. Po Račím způsobu do Vah couvající Merkur trochu zašmodrchá vaše přátelské vztahy, ale budete-li šikovní, jen dočasně. Také to, co byste ve čtvrtek a v pátek mohli chápat jako zradu, ukáže se být jen banální klevetou. V milostných aktivitách se snažte věci narafičit tak, aby byl partner přesvědčen, že tím, kdo má iniciativu, je právě on. Nic nepokažte tlakem a i když nebudete uspokojeni, nedejte to na sobě znát.

 

Pan Josef (33/41) podle karet může počítat s tím, že čas se zastaví. Chápeme to tak, jak ostatně napovídají i další čertovy obrázky v řadě, že jakýkoliv vývoj zarazí náhlá nemoc. Josefova nebo Blonďákova? Zřejmě to první je pravda, i když v některých ohledech Josef a Blonďák jakoby jedno jsou… Do L. na chvíli přijde první sníh. Z centrály sem ale proniknou i ozvuky nespokojenosti, dané nepochybně zhroucením složitých konstrukcí, které kdosi bez vědomí osazenstva pobočky v L., tedy Josefa a Blonďáka, montoval. Ať už z těch dvou skončí v duchnách kterýkoliv, budou si v podstatě moc medit oba, protože vědomí, že sebou nenechávají manipulovat, je jím po právu teď nadevše.

10. KOZOROH

Ti Kozorozi, kteří se poznají v nadcházejících řádcích, by si měli uvědomit, že lenost není nemoc, ale zato workoholismus se léčí v blázinci. Z toho by tedy logicky vyplývalo, že flákat se je v podstatě lidské, zatím co homo faber je omyl. Ačkoliv předchozí není třeba brát smrtelně vážně, hvězdy opravdu Kozorohy varují: nepřehánějte to s vlastní prací a nenuťte do ní jiné! Až do středy jakoby se urputnou prací budete snažit najít své místo v aktuálním čase. Všechno, co vám nevychází, chcete přehlušit zběsilým pracovním tempem svým i druhých? To zrovna moc vaší popularitě neprospěje. Ve středu napětí pomine. Také vám možná někdo nabídne lepší peníze, ale nesedněte mu na lep, jen si vás testuje a ve výsledku vám stejně nic nedá. Nebo náklady budou neúměrné a zdánlivý zisk zcela potlačí. Rozhodnutí je na vás… Ve čtvrtek vám hrozí úraz nebo zranění. V sobotu už budete pracovním tempem tak schváceni, že se sexuálnimi radostmi, k nimž ovšem v rámci momentálního stavu přistupujete také jako k pracovní povinnosti, nemusíte dopadnout nejlépe. Uvolněte se, řečeno s Krausem!

Aleši (16/39), z tvé plánované cesty s Ladiným bráchou zatím sešlo. Nevadí. V jakémsi divném bezčasí je i Lada někde daleko a v tom zvláštním rozpoložení, v němž se nacházíš ani nemyslíš na jiné lásky, spíš na pivo a to, kde ti bez problémů nalijí. Kamarádi jsou bůhví kde. S rodiči zřejmě není řeč, ale zjistit je to obtížné, když spolu ani nemluvíte. Unikáš jim, i když jsi s nimi. Jiné už to nebude. A až pocítíš, že by to mělo jiné být, už to nepůjde…

11. VODNÁŘ

Špatná zpráva pro některé Vodnáře z druhého dekanu: můžete čekat průstřel kapsou a následný finanční průvan, bránící jejímu zalátání. Špatné obchody, skoro i bankrot. Bude to zlé, ale vy se vždycky dokážete znovu vynořit. Život nejsou jen peníze. Když si to řeknete a přestanete na ně tak úporně myslet, děje se zvrátí v opak. Zase bude Naděje. Co neprospěje statkům, ani lásce tentokrát nepomůže…a naopak. Soumrak týdne pojí se i s nějakou dost značnou ostudou, jakoby nebylo dost na tom, že vás mají za smolaře, jakým je lépe se vyhnout, aby něco lepu neulpělo i na kolemjdoucích. To však, s jakým šarmem postižení budou krizi vzdorovat, může mnohé zvrátit. Dokážete-li to, získáte sympatie. Nakonec tito sympatizanti dokonce k jejich pozdvižení přiloží ruku. Vodnáři z ostatních částí znamení obdaření méně dramatickým údělem prožijí celkem nudný týden, ale nuda je asi lepší, než shora popsané vzrušení.

Zprávu o možném průběhu příštího týdne přináší paní Janě (39/41) proroctví karet vyložených na Kříž. Jejich prostřednictvím se nejprve podíváme na to, co ji v daném čase bude nejvíc zajímat. Podle všeho půjde o problém, způsobený vaší neústupností, která přinese výrazné překážky. V čem? Soudím, že byste neměla v práci, když vám o něco jde, zaujímat obranářský postoj. Týden může přinést zásadní rozhodnutí, které se vás bude týkat. Další karta říká, že by vám slušela větší ostražitost vůči těm, kteří by rádi náhle ze zdánlivě nepochopitelných důvodů vaši iniciativu či snad projekt shodili ze stolu. Vyplývají z toho určité starosti. Pokud má být obrana účinná, nesmíte být v žádném případě nerozhodná. Odhoďte pochybnosti. Riskněte chybu a jděte do plných! To, že nadcházející týden bude pracovně „mrtvý“, vám jde na ruku. Navíc udělá tahle vaše nově objevená schopnost náramný dojem na Zrzouna. O víkendu se celkem šikovně vnutí na návštěvu. Nebudete se bránit. Myslete na tuto možnost a postarejte se, abyste mu mohla nabídnout víc, než řeči o práci, zelený čaj, misku celozrnného müsli a naklíčený hrách.

  1. RYBY

Alespoň u Ryb zmíníme to, co patří v podstatě všem znamením: dny Úplňku jsou vždy zvláště výhodné k provedení očistné kúry organismu (stejně, jako čas Novoluní). Podle kondice proveďte plný půst a nebo zeleninový či ovocný den, hodně pijte, stačí voda a nebo minerálky, běžte dřív spát (konec konců, to pomáhá i proti hladu. Říká se, že kdo spí, obědvá – zkusili jsme obé, ale dost dobře to srovnat nejde). Nejvíc vám prospěje, když postní čas vztáhnete i na televizi a počítač a jeden den si nebudete hlavu zanášet elektronickým smogem. Ryby, které podlehly chřipce, se s ní budou i dále párat a bůh je chraň lézt z postele a šířit nemoc dál. Těm zdravým hvězdy slibují úspěch v kutilských aktivitách, s výjimkou těch sexuálních. Hodně toho budete chtít a málo moct, ale nějak se s tímto rozporem vyrovnáte. Hlavně ovšem sněním. Vaše zdánlivá náměsíčnost ovšem nemá s Úplňkem nic společného. První polovina týdne bude pro Ryby složitější vzhledem k partnerskému nesouladu, to napraví téměř jistě jeho druhá polovina. Vaše dobrá barva je tentokrát barvou lahvového skla – vznešeněji řečeno barvou Vltavínů.

Jak bude vypadat další Richardův (30/41) týden? Uplyne v podstatě nevzrušeně. Navzdory poklesu teplot otec, který se do jejich nového domu definitivně nastěhoval, tráví podzim stále na letním bytě, respektive na chatě, kterou si ponechal, a jež je víc maringotkou bez kol, než skutečným domem, takže svůj kolotočářský rodokmen nezapře. Nicméně je právě tam, a v daném týdnu i bude. S Vendulou čekají Richarda rozmíšky ohledně peněz – nic nenormálního, prachy prostě nejsou a nebudou! Děti samozřejmě hodně stojí a všechno na nich jen hoří. A malý Lumír, ač zatím kojený, také už má nároky! Na sklonku týdne se naskytne možnost získání dodatkových peněz. Zvažte, zda je jejich cena úměrná času a vynaložené námaze. Vendule přineste kytku, postačí zajímavé barevné listy a nebo větvička šípku či trnek. Považte: Taková drobnost a Vendulu i dům přímo jakby rozsvítí!

Křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů změněna.

– Nashledanou za týden. –